Poprad – HC Slovan 4:5 (po pr.) | B. Bystrica – Košice 2:1 (po s.n.) | Skalica – Žilina 1:3 (kon.)
Martin – Zvolen 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 6:4 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
4:5 (0:2, 2:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Utorok 21.12.2010, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:56
    Slovan dal gól! Víťazný gól v predĺžení dosiahol po prihrávke Martina Hujsu a Miroslava Šatana RICHARD JACKMANN, jeho príklep z ľavej strany prešiel pomedzi betóny smutného Marcela Melicherčíka. Napriek inkasovanému gólu v predĺžení povzbudzujú domáci fanúšikovia svojich hráčov
     
    59:36
    Poprad dal gól! Celý štadión je na nohách, obrovské napätie vystriedala eufória. Radoslav Suchý s Arne Krotákom obabrali dvojicu hráčov medzi kruhmi, už strela popradského kapitána z výbornej pozície letela do nebezpečných miest Pavla Rybára, následne sa puk odrazil od zadného mantinelu na hokejku JAROSLAVA KMIŤA, ktorý doslova dotlačil puk za bránkovú čiaru. Navyše Mario Cartelli odchádza do šatne pre desaťminútový trest za nešportové správanie.
     
    52:44
    Poprad dal gól! Rýchla odpoveď domácich hráčov, puk rozbehol Emil Lundberg, strela Patrika Svitanu z pravej strany bola zblokovaná, hosťujúci brankár s tým však nerátal a tak bol vykorčuľovaný pri zmenšovaní streleckého uhlu a prvý gól v novom tíme si pripisuje ľahkou dorážkou TOMÁŠ JAŠKO.
     
    51:59
    Slovan dal gól! Aj štvrtý gól hostí vybojoval Dávid Skokan - jeho vyhraté buly a posunutý puk do útoku do situácie dvoch proti jednému zúžitkoval TOMÁŠ BULÍK náznakom prihrávky a následne šikovnou strelou do voľného priestoru ponad lapačku Marcela Melicherčíka.
     
    37:35
    Poprad dal gól! Vylúčený Demel už sa vracal na ľad, keď ďalší z pokusov Stanislava Jasečka skončil vyrazený v bránkovisku, Pavol Rybár ešte vykryl priestor, keď sa k puku dostal Ján Kopecký, PETER KLOUDA však ukázal svoju povesť dobre stojaceho hráča a doklepol puk za rozhodeného hosťujúceho brankára.
     
    27:36
    Poprad dal gól! Úspech domácich snáď pomôže hre, kapitán Popradu Arne Kroták vyslal z obranného pásma puk Jaroslavovi Kmiťovi, ten sa zbavil jedného z obrancov a v situácii dvoch proti jednému našiel prihrávkou pomedzi nohy brániaceho hráča ADAMA LAPŠANSKÉHO, ten puk bez problémov zdvihol ponad ležiaceho Pavla Rybára.
     
    22:59
    Slovan dal gól! Hostia z hlavného mesta Slovenska trestajú každú chybu domácich, gól znovu zaobstarala štvrtá formácia Slovana, keď si Popradčania zle rozobrali útočnú trojicu, Jakub Cíger s Dávidom Skokanom odtiahli prihrávkami brániacich hráčov a po prihrávke druhého menovaného mal otvorenú cestu za gólom úplne osamotený DÁVID BUC.
     
    13:17
    Slovan dal gól! Riadna rana nie len do srdca popradských divákov, ale aj do samotnej bránky! Dávid Buc vyhral buly a iba dve sekundičky trvalo, kým sa puk od neho dostal na skrz delovku DÁVIDA SKOKANA za prekvapeného Marcela Melicherčíka .
     
    04:37
    Slovan dal gól! Domácu obranu vyzvŕtal DÁVID SKOKAN, sám si puk nahodil, dobehol, vystrelil, znovu získal puk a zakončil pomedzi betóny Marcela Melicherčíka zasunutím spoza bránky.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 28. Lapšanský (Kmiť, Kroták), 38. Klouda (Kopecký, Jasečko), 53. Jaško (Svitana, Lundberg), 60. Kmiť (Kroták, Suchý) - 5. Skokan, 14. Skokan (Buc), 23. Buc (Skokan, Cíger), 52. Bulík (Skokan), 64. Jackmann (Šatan, Hujsa)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Jasečko, D. Brejčák, Kasík, Suchý, Kramár, Nádašdi, Malina, Kledrowetz - Lapšanský, Kmiť, Kroták – Svitana, Lundberg, Jaško - Kopecký, Klouda, Mlynarovič - Paločko, Takáč, Rapáč. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HC Slovan Bratislava: Rybár (Konrád) - Jackman, Hájek, Cartelli, Demel, Kováčik, Bohunický, Štajnoch, Jendek - Kuľha, Hujsa, Šatan - Huna Ró., Lipiansky, Huna Ri. - Hudáček, Bulík, Bakoš - Skokan, Cíger, Buc. Tréneri – Cíger Zdeno, Miklošovič Miroslav.

    Rozhodca: Orzság - Gajan, Korba

    Diváci: 4400