Kadaň – Ústí n/L 0:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 6:4 (kon.)
Jihlava – Olomouc 0:2 (kon.) | Beroun – Tábor 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Vrchlabí 3:2 (po s.n.)
Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Chrudim – Znojmo 3:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (3:0, 0:2, 3:2)
Královští lvi Hradec Králové
cz Sobota 04.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    59:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec Králové sáhl ke hře bez brankáře a při závěrečné power-play inkasuje pošesté. Martin Ondráček zavezl puk podél levého mantinelu do pásma a z jeho rohu našel přesnou přihrávkou před bránou volného MICHALA HLINKU, který zblízka uklidil kotouč do prázdné brány! Asistence: Martin Ondráček.
     
    51:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou opět do vedení. Po přiťuknutí Martina Zábranského napřáhl na vrcholu levého kruhu PETR ŠENKEŘÍK a svou krásnou střelu odrazem o tyčku poslal přesně za záda brankáře Blažíčka! Asistence: Martin Zábranský.
     
    45:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovský nápor na hradeckou bránu končí havlíčkobrodským vyrovnáním. Tvrdou ránu Jana Pavlíka od modré čáry vyrazil gólman Blažíček betonem jen do prostoru vedle sebe a MARIAN MORAVA pohotovou bekhendovou dorážkou zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Jan Pavlík.
     
    42:16
    Hradec právě vstřelil branku!

    Okamžitě po vyhraném vhazování ve středovém kruhu ujel brodské obraně Vít Budínský a zblízka nastřelil Nerudovy betony, od nichž se však puk odrazil na hůl osamoceného LADISLAVA JINDŘICHA, který zasunul puk do prázdné btány! Asistence: Vít Budínský.
     
    42:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    Jaroslav Roubík obkroužil bránu a předložil nahrávku na hůl ZDEŇKA ČÁPA, který střelou z vrcholu pravého kruhu prostřelil rozhozeného gólmana Nerudu! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    30:31
    Hradec právě vstřelil branku!

    Pro Východočechy rázem vypadá situace úplně jinak. Po nahrávce Jaroslava Roubíka z kruhu se ujal puku v mezikruží JIŘÍ KADLEC, který z volného prostoru nikým neatakován vystřelil tahem a propálil gólmana Nerudu! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    27:26
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec Králové snižuje. Po pravé straně si nabruslil za brodskou obranu Jan Hruška a tvrdou ranou k bližší tyčce prověřil betony připraveného gólmana Nerudy, kotouč se odrazil před brankoviště na hůl najíždějícího JÍŘÍHO KADLECE, jenž po ledě prostřelil ležícího muže s maskou! Asistence: Jan Hruška.
     
    10:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec králové se nestihli ani vzpamatovat ze druhého úderu a gólman Luňák inkasuje potřetí. V útočném pásmu vybojoval puk HYNEK ZOHORNA, v pravém kruhu mohutně napřáhl a nechytatelou ranou trefil přesně vzdálenější horní roh brány! Bez asistence.
     
    10:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do dvoubrankového vedení. Z levého kruhu vypálil v dobré střelecké pozici Jakub Stromko jen do Luňákových betonů, ale puk se odrazil k JONÁŠI FIEDLEROVI, který z mezikruží trefil odkrytou bránu! Asistence: Jakub Stromko.
     
    01:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Na obranné modré čáře zachytili Rebelové puk, přes rozhozenou hradeckou obranu ujeli do rychlého protiútoku, při němž JAKUB STROMKO našel krásnou křížnou nahrávkou z levého kruhu volného Miroslava Třetinu, jenž zblízka vyprášil jen Luňákův beton, ale prvně jmenovaný z dorážky uklidil puk do sítě! Asistence: Miroslav Třetina.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 2. Stromko (Třetina), 11. Fiedler (Stromko), 11. Zohorna, 46. Morava (Pavlík), 52. Šenkeřík (Zábranský), 60. Hlinka (M. Ondráček) - 28. Kadlec (J. Hruška), 31. Kadlec (Roubík), 43. Čáp (Roubík), 43. Jindřich (Budínský)


    BK Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové: