Kadaň – Ústí n/L 0:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 6:4 (kon.)
Jihlava – Olomouc 0:2 (kon.) | Beroun – Tábor 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Vrchlabí 3:2 (po s.n.)
Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Chrudim – Znojmo 3:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (3:0, 0:2, 3:2)
Královští lvi Hradec Králové
cz Sobota 04.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    51:10
    Hradec Králové špatně střídal a hrál v šesti hráčích. Dvouminutový trest odpykává Macháň (HKR).
     
    43:52
    Naprosto zbytečným a nebezpečným zákrokem ve středním pásmu se prezentoval Vágner (HKR), který se postavil do cesty rozjetému hráči domácích a tvrdě ho sestřelil. Po zásluze dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    41:21
    Ve skvělé pozici se objeil po obdrženií nahrávky M. Ondráček (HBR), ale sám před gólmanem Blažíčkem nedokázal prostřelit gólmana Blažíčka, jenž ukryl puk pod betony. Po odpískání dostal dvouminutový trest za vysokou hru.
     
    40:37
    Do útočného pásma se prosmýkl podél pravého mantinelu útočník Třetina a vybojoval přesilovou hru. Na trestnou lavici odjíždí Kadlec (HKR) na 2 minuty za držení protihráče.
     
    37:36
    Obrovský závar před gólmanem Blažíčkem, který po vyražené Třetinově střele musel čelit spoustu nebezpečných dorážek zblízka, ale se všemi pokusy si poradil na výbornou a tuto situaci ustál. Po odpískání je na 2 minuty vyloučen Berger (HKR) za hákování.
     
    18:42
    Morava (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    14:11
    Do výborné šance se tlačil přes havlíčkobrodské zadáky rozjetý Kubica (HKR), byl však velmi dobře tísněn a čistě odzbrojen. Zá následné protesty dostal desetiminutový osobní trest.
     
    07:43
    Votroci sice drželi začátek přesilovky Rebelů v uctivé vzdálenosti od své brány, jenže Rebelové založili rychlý útok, při němž se Třetina tlačil ze strany do zakončení a byl faulován. Při výhodě ještě pálil od modré čáry Šenkeřík, ale nepřesně. Po odpískání je Čáp (HKR) vyloučen za hákování.
     
    07:04
    Kubica (HKR) dostal dvouminutový trest za krosček.
     
    00:22
    Meidl (HBR) je prvním vyloučeným hráčem, provinil se hákováním.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 2. Stromko (Třetina), 11. Fiedler (Stromko), 11. Zohorna, 46. Morava (Pavlík), 52. Šenkeřík (Zábranský), 60. Hlinka (M. Ondráček) - 28. Kadlec (J. Hruška), 31. Kadlec (Roubík), 43. Čáp (Roubík), 43. Jindřich (Budínský)


    BK Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové: