Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.) | Plzeň – Berani Zlín 4:1 (kon.) | Kladno – Litvínov 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 3:4 (po s.n.) | Liberec – Motor ČB 3:1 (kon.)
Slavia – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:0)
HC Sparta Praha
cz Utorok 30.11.2010, 18:00 • KV Aréna (Karlovy Vary - Tuhnice) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rozhodující nájezd je přiznán kapitánovi Sparty DAVIDU VÝBORNÉMU.
     
    51:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obrovské štěstí, ale především úžasnou mušku má slovenský bek ve službách Energie JÁN MUCHA. Ihned po buly, které vyhrál Klíma poslal pas na jmenovaného hráče, který se napřáhl až z toho nejvzdálenějšího rohu pásma a od modré poslal puk, který se zastavil až v brance Sparty. Asistence: Tomáš Klíma.
     
    30:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychle nabité vedení domácí stejně rychlé ztrácejí a hosté už vedou o gól. Po rychlém brejku se mezi betony prosazuje hostující tým již potřetí. Střelcem gólu je TOMÁŠ KARPOV. Asistence: Doug O´Brien a Yorick Treille.
     
    27:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro aktivní energetiky. Hosté zavezli puk do pásma a uzavřeli klasický přesilovkový zámek. Po sérii několika přihrávek se ke střele odhodlal RADEK SMOLEŇÁK. Jeho první rána trefila clonícího beka. Střelec si však puk rychle zpracoval znovu a vyslal tvrdou a přesnou ránu přímo do horního růžku Mensatorovo klece, který měl v tu chvíli zakrytý výhled hráči před ním. Asistence: Petr Macholda.
     
    18:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se přeci jen dočkali branky do šatny. Hosté nejprve zavezli puk do pásma. Zde se dostali do závaru s domácícmi beky u mantinelu. Po pár vteřinách se podařilo MICHALU BROŠOVI vyšťourat puk z klubka těl u hrazení. Objel si branku a snažil se bekhendem zakončit. Jeho první střelu Mensator vyrazil před sebe, sám střelec si ale puk dojel znovu a pohotově bekhendem poslal puk do sítě pod gólmanovo betony.
     
    10:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí předvádějí parádní výkon. Už pát vteřin po brance znovu loví puk ze své branky sparťanský Pöpperle. TOMÁŠ KLÍMA dostal ideální pas do jízdy od Sailera a ranou z první proměňuje. Asistence: Petr Sailer.
     
    10:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se prosazují po nepatrné akci. Třetí pětka domácích zavezla kotouč do pásma. Nejprve to zkoušel Procházka, ale bez úspěchu. Odražený kotouč si však dojel MAREK MELENOVSKÝ a zasunul za bezmocného brankáře. Asistence: Milan Procházka.

    Milan Ouředník

    Góly a asistencie: 11. Melenovský (Procházka), 11. Klíma (Sailer), 52. Mucha (Klíma) - 19. Broš, 28. Smoleňák (Macholda), 31. Karpov (O´Brien, Treille), 65. Výborný


    HC Energie Karlovy Vary:
    HC Sparta Praha:

    Rozhodca: Trombík, Šír - Gebauer, Lederer.

    Diváci: 3113.¨