Košice – B. Bystrica 5:2 (kon.)
koniec
HC Košice
5:2 (3:0, 1:2, 1:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Utorok 23.11.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:11:39)
     
    58:00
    Dve minúty pred koncom riadneho hracieho času je v Košiciach už rozhodnuté, domáci hokejisti by ešte radi pridali ďalší gól no aj trojgólový rozdiel vždy poteší.
     
    56:25
    Peter Bartoš pekne vypálil v útočnom pásme, jeho dobre nasmerovaná strela išla do pravého horného rohu no Fedor dobrým zákrokom stihol zareagovať.
     
    54:20
    Necelých 6 minút pred koncom riadneho hracieho času Košice naďalej držia puk bezpečne vo svojej moci a už to ani nevyzerá na záverečný tlak hostí.
     
    51:48
    Hra má posledné minúty veľmi podobný obrat, Košice väčšinou držia puk vo svojej moci, nikde sa zbytočne neplašia, diváci dnes môžu byť spokojní.
     
    50:55
    Košice naďalej pokračujú v dobrej obrannej hre, Banská Bystrica sa už dlhšiu dobu na dlhšie neusadila v útočnom pásme, veľmi pekná hra v podaní Čadových zverencov.
     
    49:48
    Ešte doteraz sa ozýva žrďka Fedorovej brány po prudkej strele jedného z hráčov domáceho tímu, Fedor mal teraz veľké šťastie, že sa puk neodrazil smerom do brány.
     
    49:12
    Košice poctivo bránia a zbytočne nechcú dnes pripustiť drámu na vlastnom ľade a pred vlastnými divákmi.
     
    47:57
    Necelých 12 minút pred koncom riadneho hracieho času Košice naďalej vyhrávajú o tri góly a už to veľmi nevyzerá, že hostia z Banskej Bystrice dnes ešte zamútia vodu na košickom ľade v dôležitom 6-bodovom súboji.
     
    45:02
    Veľká šanca Košíc, keď Frolík nahrával pred bránu voľnému Tomíkovi, ktorý svoju super šancu tesne pred Fedorom nedokázal využiť.
     
    43:38
    Košice sú momentálne pri chuti, tak sa ako sa im nedari v druhej tretine tak ožili v tejto, veľká obranná chyba Banskej Bystrice pri góle Šterbáka môže hostí ešte veľmi mrzieť.
     
    41:21
    Striedanie brankárov Banskej Bystrice, Miroslav Šimonovič toho už má dosť, strieda ho Fedor.
     
    41:21
    Košice dali gól! Chyba hosťujúceho obrany, keď sa MARCEL ŠTERBÁK vrátil z trestnej lavice, vystihol prihrávku od svojho spoluhráča a na 2x prekonal osamoteného Šimonoviča.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:16
    Banskej Bystrici sa veľmi nedarí v početnej výhode strielať smerom na Hudáčka, ktorý ma minimum práce.
     
    37:57
    Košice sa do konca budú musieť brániť, po krátkej prestávke sa bude vhadzovať pred Hudáčkom.
     
    37:22
    Košice dali gól! DUŠAN PAŠEK hrdina dnešného stretnutia prešiel po pravej strane cez útočnú modrú čiaru, svoju individuálnu akciu zakončil perfektnou strelou do pravého horného rohu a v Steel aréne je hneď veseljšie.
     
    35:16
    Banská Bystrica je naďalej aktívnejšia a je po druhom góle na koni, oceliari majú čo robiť aby zastavili útočné chúťky svojho súpera.
     
    34:06
    Zápas má po druhom góle baranov úplne iný spád, Košice sú v miernom útlme nedarí sa im streľba a väčšinou sa hrá v posledných minútach pred Hudáčkom, ktorý pri tom druhom pokuse hostí veľmi nepodržal svojich spoluhráčov.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 4. Pašek, 12. Pašek, 19. Miklík, 38. Pašek, 42. Haščák - 22. Kútny, 34. Šechný


    HC Košice:
    HC MONACObet Banská Bystrica: