Košice – B. Bystrica 5:2 (kon.)
koniec
HC Košice
5:2 (3:0, 1:2, 1:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Utorok 23.11.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    41:21
    Košice dali gól! Chyba hosťujúceho obrany, keď sa MARCEL ŠTERBÁK vrátil z trestnej lavice, vystihol prihrávku od svojho spoluhráča a na 2x prekonal osamoteného Šimonoviča.
     
    37:22
    Košice dali gól! DUŠAN PAŠEK hrdina dnešného stretnutia prešiel po pravej strane cez útočnú modrú čiaru, svoju individuálnu akciu zakončil perfektnou strelou do pravého horného rohu a v Steel aréne je hneď veseljšie.
     
    33:14
    Bánská Bystrica dala gól! RICHARD ŠECHNÝ, bez väčšieho povšimnutia prešiel útočnou modrou čiarou, napriahol a jeho prudká strela prestrelila všetko čo mala v ceste a útočník hosťujúceho tímu teraz vracia svojich spoluhráčov do stretnutia.
     
    21:25
    Bánská Bystrica dala gól! Hostia sa dostávajú naspäť do stretnutia, keď sa k dorážke pred bránou dosta KÚTNY, jeho strela nad ležiaceho Hudáčka úspech slávila a už je 3:1.
     
    18:02
    Košice dali gól! MICHEL MIKLÍK sa po dobrej prihrávke dostal do zakočenia pred bránou, jeho prvá strela skončila na Šimonovičovi, ktorý však puk neudržal vo výstroji a následná dorážka košického útočníka už prešla za bránkovú čiaru.
     
    11:43
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa dostávajú do dvoj gólového vedenia, keď sa opäť k puku dostal pred bránou DUŠAN PAŠEK, ktorý si rukou spracoval puk a v ťažkej situácii premieňa svoju tretiu šancu v zápase druhým gólom.
     
    3:25
    Košice dali gól! Domáci hokejisti otvárajú streleckú listinu dnešného stretnutia, keď sa pred bránou po zlej práci obrany baranov dostal do šance DUŠAN PAŠEK, ktorý mal pred sebou už len odkrytú bránu a bez väčších problémov skóruje.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 4. Pašek, 12. Pašek, 19. Miklík, 38. Pašek, 42. Haščák - 22. Kútny, 34. Šechný


    HC Košice:
    HC MONACObet Banská Bystrica: