Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťazka: Petra Vlhová (SVK)
koniec udalosti
Jasná má za sebou prvé kolo dnešného slalomu. Po ňom má Slovensko veľký dôvod na úsmev, ale na úplnú radosť ešte nie. Petra Vlhová so štartovným číslom 1 obhájila túto pozíciu a stala sa víťazkou prvého kola s náskokom 27 stotín pred Shiffrinovou z USA a 40 stotín pred Holdenerovou zo Švajčiarska. Bude to tak ešte veľmi zaujímavé druhé kolo, v ktorej budeme Petre držať palce. Začína sa o 12:30 a aj z neho nájdete náš prenos!

Bohatý športový program pokračuje ďalej, o malú chvíľu môžte sledovať biatlon a to ženský šprint aj so slovenskou účasťou.

Zatiaľ prajem pekný deň!
Víťaz: Vincent Kriechmayr (AUT)
koniec udalosti
Odo mňa je to pre túto chvíľu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok dňa.

Do čítania, priatelia!
Víťazka: Mikaela Shiffrinová (USA)
koniec udalosti
Napokon to podľa očakávania bolo výborné a dramatické druhé kolo. Všetky favoritky siahli na dno svojich síl a do svojich jázd v druhom kole dali všetko. Napokon Petra Vlhová nepotvrdila prvé miesto z prvého kola, keďže Mikaela Shiffrinová ju zdolala o 34 stotín, ale je z toho výborné druhé miesto a slušná porcia bodov, ktoré potrebuje do boja o veľký kryštálový glóbus a aj malý kryštálový glóbus. Tretie miesto berie dnes Wendy Holdenerová zo Švajčiarska, ktorá takisto predviedla výborný výkon, ale Američanka predviedla v druhom kole fantastickú jazdu hlavne v závere.

Martina Dubovcová, ktorá reprezentuje Česko dnes takisto zaznamenáva výborný výsledok. Obsadila konečnú 8. priečku a to je najlepší výsledok pre túto pretekárku v jej kariére.

Program v Jasnej pokračuje aj zajtra. Pôjde sa obrovský slalom a znova sa môžme tešiť aj na Petru Vlhovú a ostatné pretekárky. Zajtrajší obrovský slalom sa začína o 9:30 prvým kolom a druhé je na programe o 12:30. Z oboch vám samozrejme ponúkneme náš online prenos!

Dnes ešte môžte spolu s nami sledovať biatlonový šprint mužov, ktorý sa začína o 15:40. Ďakujem za pozornosť a prajem peknú sobotu!