Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťaz: D. Herrmannová (GER)
koniec udalosti
Úvodný pretek v Novom Meste na Morave, ktorý patril šprintu žien máme už úspešne za sebou. Jej víťazkou sa stala nemecká reprezentantka Denise Herrmannová so štartovným číslom tri. Druhé miesto patrí francúzskej reprezentantke Anais Bescondovej, ktorá mala štartovné číslo 27 no a na radosť domácich si tretie miesto vybojovala Marketa Davidova so štartovným číslom 23.

Najvyššie umiestnenou reprezentantkou Slovenska sa stala Paulína Fialková, ktorá obsadila 27. miesto a získa tak ako jediná z našich body do SP, keď spravila na druhej streleckej položke dve chyby. Jej sestra Ivona hneď na tej prvej chybovala až štyrikrát a celkovo spravila až šesť chýb. Veronika Machyniaková strielala z našich najlepšie, spravila len jednu chybu, ale bežecky to ideálne nebolo. Svoj debut vo SP si odbyla Henrieta Horvatova, ktorá začala s čistou streľbou, ale na druhej položke netrafila ani jeden terč.

Ako bolo dopredu avizované, preteky v Novom Meste na Morave sú bez prítomnosti divákov a veru to bolo počas preteku cítiť. Nič sa však nedá robiť, dianie bude pokračovať ďalšími pretekmi na ktoré sa môžme tešiť.

V tejto chvíli vám už ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera!