US Open - ženy (Tvrdý povrch)
0:2
4:6
4:6
To je z mé strany již vše, příště na počtenou!
0:2
4:6
2:6
Zatímco Karolína Muchová po úspěšné kvalifikaci zvládla i první kolo hlavní části US Open, Marie Bouzková její úspěch zopakovat nedokázala, když v závěru prvního setu nedokázala Anu Boddanovou připravit o podání, zatímco ona sama ho hned vzápětí ztratila. Druhý set už byl v režii rumunské tenistky, která byla na příjmu velmi nepříjemná a nakonec vyhrála ve dvou setech 6:4 a 6:2. Ana Bogdanová potřetí v řadě postoupila na US Open do 2. kola.
2:1
6:1
3:6
6:4
Ani Anna Karolína Schmiedlová tak nepostupuje do druhého kola a pridáva sa k nešťastníkom Magdaléne Rybárikovej, Lukášovi Lackovi a Viktórii Kužmovej. V singli tak už máme zastúpenie len v podobe Dominiky Cibulkovej, ktorá sa dostane na kurt čoskoro. Aj z tohto prenosu nájdete náš prenos.

S týmto konštatovaním sa teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj.
2:0
6:1
6:4
Pro tuto chvíli děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek dne.
2:0
6:0
7:5
Kristýna Plíšková končí na US Open v prvním kole, když nestačila na třináctou nasazenou Kiki Bertensovou ve dvou setech!

Úvod byl zcela v režii nizozemské tenistky. Kristýna Plíšková nedokázala s čerstvou vítězkou turnaje v Cincinnati držet krok v žádné činnosti a po zásluze vyfasovala v prvním dějství kanára. I začátek druhé sady pokračoval v nastaveném trendu. Kiki Bertensová unikla do vedení 3:0, ale poté jakoby si byla jista svým postupem, tak lehce polevila. Plíšková se bleskově dotáhla na 3:3 a poté držela se soupeřkou krok až do závěru. Ještě před tiebreakem ale rodačka z Loun ztratila o svůj servis i tím pádem i o celý zápas.

Kiki Bertensová se utká ve druhém kole s lepší z dvojice Di Lorenzová – McHaleová.
2:1
4:6
6:2
6:3
Sledovali sme 1.kolo US Open, v ktorom dokázala zvíťaziť Dominika Cibulková. Jej víťazstvo sa vôbec nerodilo ľahko, keď v prvom sete prehrala 4:6. V ďalšom priebehu však už na kurte jasne dominovala a dokázala získať tieto sety v pomere 6:2 a 6:3. Je tak našou poslednou nádejou na tomto grandslamovom turnaji. To je z mojej strany všetko, prajem vám ešte príjemný zvyšok dňa.
2:0
6:1
6:4
Děkujeme za pozornost, dobrou noc.