Monza – Lazio 2:2 (kon.) | Sassuolo – Inter 1:0 (kon.)
koniec
AC Monza
2:2 (0:1)
Lazio Rím
cz Sobota 04.05.2024, 18:00 • U-Power Stadium, Monza • Talianska Seria A • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:13:29)
     
    Monzu příští víkend čeká cesta do Florencie, zatímco Římané budou hostit adepta na sestup z Empoli.
     
    Až nečekanou divočinu nám nabídlo večerní utkání 35. kola Serie A mezi Monzou a Laziem, které končí vesměs zaslouženou dělbou bodů. Hosté sice po většinu hry tahali za kratší konec pomyslného lana, těsně před koncem ale využili chyby domácí obrany a šli podruhé v zápase do vedení. Remízu tak musel až v nastavení zachraňovat Djurić, jehož jméno je uvedeno i pod první trefou červenobílých. Sečteno, podtrženo – 2:2.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Je to tak, pokračující protesty vedou k varováním pro Giulia Donatiho (MOA) a Danila Cataldiho (LAZ).
     
    90+5
    Pátá žlutá karta pro Lazio v tomto zápase, po tvrdém zákroku na Izza jí dostává vysunutý Matías Vecino (LAZ). Pak došlo i na skupinovou strkanici, střelec druhého římského gólu tak nebude trestán sám.
     
    90+4
    Atmosféra by se dala krájet. Před domácím vápnem došlo k malé výměně názorů mezi Castellanosem a Izzem, závěr se nám dost možná ještě protáhne.
     
    90+3
    Platnost zásahu ještě prověřilo video, které zkoumalo potenciální útočný faul některého z borců v červeném dresu. K němu ale nedošlo, je to 2:2!
    90+2. Milan DJURIĆ - 2:2
     
    90+2
    Monza právě vstřelila branku!
    Jak je důležité míti MILANA DJURIĆE! Už se zdálo, že všechny body dnes poputují na konto Biancocelesti, jenže Pessina v nastavení z pravé strany zakroutil míč přesně na zadní tyč, kde si na něj naskočil právě bosenský fantom a jeho hlavička zaplula za Mandase – 2:2!
     
    90+1
    O první šanci nastavení se postaral Guendouzi, jehož nebezpečnou střelu Di Gregorio vystihl rukou. Na tahu jsou nyní červenobílí, kteří už míří vpřed.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    89
    Domácí nápor je aspoň na malou chvíli u konce. V šestnáctce si totiž při zpracování míče pomohl rukou Mota, Mandas tak bude za chvíli odkopávat.
     
    88
    Nebýt výborného Mandase, bylo by v Monze znovu vyrovnáno! Marí prudkou střelou zpoza vápna překvapil snad všechny na hřišti, s výjimkou brankáře Lazia, který jí rukou vysunul nad břevno! Opravdu nádherný zákrok!
     
    87
    Hosté se stáhli na svou polovinu a po zbytek utkání se zřejmě soustředí hlavně na kvalitní obranu, která nyní na křídle vynulovala útočícího Motu.
     
    86
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Warren Bondo, přichází Gianluca Caprari.
     
    85
    Bleskovou odpověď chtěl zařídit střídající Akpa Akpro, kterému ale nesedla krátká přihrávka a jeho střela z voleje se pak mezi tři tyče vůbec nevešla.
    83. Matías VECINO - 1:2
     
    83
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro domácí pořádně hořká pilulka, Biancocelesti trestají neuvěřitelnou hrubku červenobílé obrany a krátce před koncem se vrací do vedení! Donatiho velmi pomalou malou domů vystihl vysunutý MATÍAS VECINO, jenž bez váhání uklidil míč za nepřipraveného Di Gregoria. Opravdu obrovská smůla pro Monzu – 1:2!
     
    82
    Vynucené střídání v týmu S. S. Lazio:
    ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Pedro.
     
    81
    Hostující záložník už se sice vrátil na nohy, pokračovat ale nebude. Je tu poslední střídání Lazia.
     
    80
    Anderson zůstal klečet na hřišti po ostřejším souboji s Bondem, chvíli se teď zřejmě hrát nebude.
     
    79
    Nečekaně divoká podívaná v Monze se chýlí ke konci. Římanům se nedaří oživit bezduchý útok, červenobílí mají převahu a snaží se znovu vyrazit vpřed.
     
    78
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Alessio Zerbin, přichází Luca Caldirola.
     
    76
    Domácí borci jsou ve varu a defenzíva Lazia prožívá snad nejtěžší chvíle v tomto zápase, Palladinovi svěřenci se stále neúprosně tlačí před Mandase.
     
    75
    VAR zachránil Monzu, její gól byl regulérní – 1:1!
     
    74
    Radost červenobílých ale zřejmě byla předčasná, postranní rozhodčí viděl ofsajd! Dle něj tak gól neplatí, celou situaci ještě prověří muži u videa!
    73. Milan DJURIĆ - 1:1
     
    73
    Monza právě vstřelila branku!
    Trápení v útoku zlomeno, ve městě motorů začínáme zase od začátku! Odpověď na Immobileho zásah z úvodní půle nakonec zařídil MILAN DJURIĆ, který si u pravé tyče počíhal na odražený míč po dalekonosné střele jednoho z jeho spoluhráčů a zakončil přesně mezi položeného gólmana a tyč – 1:1!
     
    72
    Červenobílí kontrolují míč na své polovině a sbírají síly na své další ofenzivní tažení.
     
    71
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Samuele Birindelli, přichází Giulio Donati,
    ze hřiště odchází Giorgos Kyriakopoulos, přichází Dany Mota,
    ze hřiště odchází Valentín Carboni, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
     
    70
    Zerbin tentokrát vzal věci do vlastních rukou a zakroucenou ranou zpoza vápna se pokusil tlak Monzy přetavit v gól, jenže Mandasovu svatyni minul.
     
    69
    O exekuci nařízené standardky se místo Zerbina nakonec postaral Colpani, který ovšem míč nasměroval jen do dobře postavené světle modré zdi.
     
    68
    Teď už si Patric (LAZ) proti Zerbinovi, který měl namířeno do vápna, musel pomoci ostrým skluzem a naprosto zaslouženě dostává žlutou kartu.
     
    66
    Zerbin číhal na vysoký míč na levém křídle, ke kterému se ale nakonec dostal Patric a hlavou jej srazil do zámezí. Domácí získali aspoň vhazování.
     
    65
    Střídání v týmu S. S. Lazio:
    ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Danilo Cataldi,
    ze hřiště odchází Daiči Kamada, přichází Matías Vecino,
    ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Taty Castellanos.
     
    63
    Lodivod Tudor reaguje na nepovedenou pasáž svého klubu, rýsuje se několikanásobné střídání.
     
    62
    Monza tentokrát vsadila na centr, který ale jen proskákal skrz římské vápno a skončil za bránou.
     
    61
    Colpani zahodil neuvěřitelnou šanci srovnat, to je přímo šokující! Jinak produktivní ostrostřelec našel díru v hostující obraně a protáhl se až před Mandase, který proti němu nepovedeně vyběhl. Na ostrostřelce poté zívala prázdná brána, se zakončením ale naprosto zbytečně otálel!
     
    60
    Immobile se po minimálním kontaktu s protihráčem v šestnáctce svalil na trávník, a to velmi ochotně. Sudí ho prohlédl, vidíme vznikající atak Monzy.
     
    59
    Vracející se Zerbin zvládl souboj s Andersonem a těsně před vápnem jej čistě odzbrojil. Lazio se poté ovšem rychle vrátilo na míč a drží se na domácí straně.
     
    58
    Monza je ve druhé půli aktivnějším celkem, o čemž svědčí i statistika držení míče – 53 % : 47 %. Kvalitní hru ale dosud nepřetavila v přesnou střelu.
     
    57
    Bondo zkraje vápna nasměroval míč za sebe na Marího, jehož centr pak u vzdálenější tyče vystihl Colpani. Toho ale k pořádné střele nepustil dotěrný Immobile.
     
    56
    Poštěstilo se. Alessio Romagnoli (LAZ) si při plnění defenzivních povinností na křídle pomohl rukama a naděluje soupeřům standardku z dobré pozice.
     
    55
    Červenobílí na levém křídle čelili až moc velkému odporu, krátkými přihrávkami přes obránce tak přesunuli hru na druhou stranu a zkouší to tam.
     
    53
    Domácí přežili rohový kop Biancocelesti, Di Gregorio následně rozehrál míč po zemi na zadáky.
     
    52
    Bránící Kyriakopoulos zhatil potenciálně jedovatý brejk Lazia a zahrál skákající balón do zámezí.
     
    51
    Hosté ztratili míč po nepovedené krátké přihrávce Casaleho na Alberta. S úspěchem se nepotkal ani protiútok Monzy, který velmi rychle vyhořel.
     
    50
    Oproti úvodní půli sledujeme o poznání opatrnější hru. Aktivnější jsou domácí, kterým se nicméně stále nedaří nalomit pevnou římskou defenzívu.
     
    48
    Lazio je zataženo na své polovině. Monza se ho vysokým pressem neúspěšně snaží odzbrojit.
     
    47
    V úvodu oboustranně opatrnější hru trochu pootevřel Kyriakopoulos, jehož rychlý náběh po pravé straně ovšem skončil pouze nepříliš povedeným centrem.
     
    46
    Druhý poločas odstartoval faul na Immobileho, Lazio převezme míč na středu a může vpřed.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas v Monze rozhodně nenudil, sledovali jsme rychlou, tvrdou a vesměs vyrovnanou podívanou. Lazio sice zatím může být o něco spokojenější, jelikož vede díky zásahu Immobileho, domácí mu ale nenechávají nic zadarmo a několikrát byli blízko k vymazání deficitu. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 5:8.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:04.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Domácí tažení zastavuje útočný faul, Mandas bude rozehrávat míč z pravého křídla.
     
    45+1
    Běží první ze dvou nastavených minut.
     
    45
    Hráči v modrém se zlobí, dle mne ale neoprávněně. Skluz Daičiho Kamady (LAZ) na Armanda Izza si kartu zasloužil, k obránci Monzy míří zdravotníci.
     
    43
    První poločas se chýlí ke konci. Hosté jsou v závěru aktivnějším týmem, ve finální fázi to ale vázne.
     
    42
    Hysajův nepovedený balón ze strany spadl k Di Gregoriovi, červenobílý tým se nyní snaží zahájit další ofenzivní tažení z hloubi své poloviny hřiště.
     
    40
    Immobile chvíli rozdýchával důrazný obranný manévr z dílny Izza, nakonec se ale zdá být schopen pokračovat. Lazio si vyzkouší další rohový kop.
     
    39
    Divokou podívanou, která se teď přelévala ze strany na stranu, na malou chvíli zastavuje faul na Patrice. Volný kop pro Biancocelesti na středu hřiště.
     
    38
    Na druhý pokus už byl Warren Bondo podstatně nebezpečnější! Domácí záložník se skvěle uvolnil ve vápně, naběhl si na Carboniho centr a hlavou míč nasměroval jen těsně vedle brány!
     
    37
    No, Bondův pokus gólový potenciál neměl, Mandas si po zemi jedoucí míč hravě pohlídal.
     
    36
    Sledujeme pokračující nápor Monzy, vyrovnání na U-Power Stadium visí ve vzduchu. Hosté jsou zatlačeni před svým vápnem a nedaří se jim se dostat k míči.
     
    35
    Mandas tygřím skokem udržel svůj tým ve vedení! Krátce po následné standardce přišla prudká, dalekonosná střela k brankové konstrukci, kterou ale strážce římské svatyně skvěle vyrazil mimo nebezpečí!
     
    35
    No, tak to je hodně zajímavé. Žlutou kartu si velmi rychle prohlédl také střídající Nicolò Casale (LAZ), který na straně velmi okatě podržel Colpaniho.
     
    33
    Carboni si na pravé straně vápna počínal velmi dobře a odpoutal se od dvou protihráčů, jenže neudržel míč před zadní čarou. Mandas tak bude odkopávat.
     
    32
    Střídání v týmu S. S. Lazio:
    ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Nicolò Casale.

    Pro Mattiu Zaccagniho dnešní zápas končí velmi brzy a upřímně se hostujícímu kouči nelze divit. Zadák si místy počínal hodně ostře a Lazio kvůli němu riskovalo dlouhé oslabení, kdyby náhodou viděl další žlutou kartu.
     
    30
    Hledal Djuriće, našel Patrica. Zerbinův prudký centr na úrodnou půdu nepadl, balón rychle vyletěl zpátky ven z hostující šestnáctky. Mandas bez práce.
     
    29
    Domácí borci se při přechodu do ofenzívy trápí. Nyní si přihrávají u středového kruhu a pátrají po nějakém slabém místě v rozestavení Lazia.
     
    28
    Jenže ten přeci jen zlomili a dostali se do skvělé šance, kterou z bezprostřední blízkosti klece zakončoval Immobile! Di Gregorio si ale na jeho patičku z pozice u tyče poradil a míč lapil!
     
    27
    Biancocelesti se prokousávají dopředu po pravém křídle, kde ale naráží na podstatný domácí odpor.
     
    25
    Obránci Monzy mají plné ruce práce, teď budou čelit dalšímu rohu. Sudí si ovšem ještě předtím něco vyjasňuje s Guendouzim a bránícím Pessinou.
     
    24
    Hostující střeleckou listinu chtěl po standardce rozšířit zadák Patric, kterému ovšem zakončení nesedlo a míč zaletěl vysoko nad břevno Di Gregoriovy svatyně.
     
    23
    Lazio si vybojovalo svůj druhý dnešní rohový kop, k praporku se pomalu přesouvá Luis Alberto.
     
    22
    Mandas následně odkopl míč ke středovému kruhu, kde se nyní balón často střídá majitele.
     
    21
    Mohlo být vyrovnáno, to je obrovská škoda pro Monzu! Colpani se během rychlé akce propracoval až do vápna a poslal nadýchaný centr na střed vápna na Carboniho, jehož hlavička se ale mezi tři tyče nevešla!
     
    20
    Uff, tohle vypadlo hodně nepříjemně: Zaccagni na straně hodně ostře naběhl do Izza. Za tohle klidně mohla padnout i další žlutá karta...
     
    18
    Poprvé po delší době jsme nyní Římany viděli v útoku. Anderson se po křídle do vápna neprobojoval, bránící protihráč míč nasměroval do zámezí.
     
    17
    Izzo pro jistotu zahrál míč až dozadu na Di Gregoria. Domácím se nedaří prorazit obranu Biancocelesti.
     
    16
    Lazio je od Immobileho zásahu zatažena v obraně a nedaří se jí se na delší dobu dostat na míč, Monza však ze svého tlaku dosud vyprodukovala minimum.
     
    15
    Další souboj Birindelliho a Mattii Zaccagniho (LAZ) už končí žlutou kartou, kterou za hrubé jednání dostává hostující borec. Červenobílí získávají volný kop.
     
    14
    Tlak domácích pokračuje, favoritovi dnes výhru nenechají bez boje. Uvidíme rohový kop.
     
    13
    Monza se tlačí do útoku ve snaze rychle zareagovat. Birindelli z křídla vyslal na zadní tyč vysoký centr, na který si ale počíhal skvělý Marušić.
    11. Ciro IMMOBILE - 0:1
     
    11
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Na úvodní gól jsme v Monze nečekali vůbec dlouho, explozi radosti v hostujícím kotli odšpuntoval fantom CIRO IMMOBILE! Alberto nejprve prudkou ranou zpoza vápna orazítkoval břevno domácí svatyně, přičemž míč se pak odrazil právě k trestuhodně nestřeženému útočníkovi a s jeho dorážkou Di Gregorio opravdu nemohl nic dělat – 0:1!
     
    10
    Bránící Birindelli si v souboji s rychlým Zaccagnim na pravém křídle počínal tvrdě, dle sudího se jeho manévr ale vešel do mezí pravidel. Standardku neuvidíme.
     
    9
    Dění se vyrovnalo, hraje se nahoru dolu. Mandase nyní dalekonosnou ranou potrápil Carboni, jehož pokus nicméně šel jen přesně do středu brány.
     
    8
    Snad poprvé v dnešním zápase byl odpískán faul, Lazio získalo volný kop za středovou čarou.
     
    7
    Na obrovskou šanci domácích se pokusil odpovědět zotavený Alberto, jehož střela z hranice vápna ale zasáhla pouze bránícího protihráče.
     
    5
    Ale pozor, červení nyní málem skórovali ze svého vůbec prvního výletu před Mandase! Po pěkném pasu se v šestnáctce Lazia uvolnil Djurić, jehož zakončení proklouzlo za položeného brankáře a zajelo jen těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    4
    Monza je zkraje zápasu pod velkým tlakem, hosté mají hru pod kontrolou a udávají její tempo.
     
    3
    Právě Luis Alberto byl po krátkém souboji před domácí svatyní krátce ošetřován a musel na moment do zámezí, do hry se pak ale zapojil velmi rychle.
     
    2
    Alberto chtěl dlouhým míčem do vápna poslat do zakončení nabíhajícího Zaccagniho, ke skákajícímu balónu se ale jako první dostal Di Gregorio.
     
    1
    Lazio se vesměs rychle dostalo k balónu, který nyní Guendouzi přenáší přes středovou čáru.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní výkop obstará Monza, jdeme na věc!
     
    Oba celky už nastupují na hrací plochu, oba ve svých tradičních barvách: domácí v červeném, hosté ve světle modré. Start duelu se rychle blíží.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné sobotní odpoledne, utkání začíná za pár minut. Níže si můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Monza: Di Gregorio – Birindelli, Izzo, Marí, Kyriakopoulos – Pessina (C), Bondo – Colpani, V. Carboni, Zerbin – Djurić.
    Náhradníci: Sorrentino, Gori – Donati, Caldirola, D'Ambrosio, Akpa-Akpro, Pereira, Ferraris, Lo. Colombo, Caprari, Mota.
    Trenér: Raffaele Palladino.

    S. S. Lazio: Mandas – Patric, A. Romagnoli, Hysaj – Marušić, Guendouzi, Kamada, Zaccagni – F. Anderson, Luis Alberto – Immobile (C).
    Náhradníci: Sepe, Provedel – Lu. Pellegrini, Casale, Vecino, Lazzari, Cataldi, Rovella, Pedro, Isaksen, Castellanos, D. González.
    Trenér: Igor Tudor.

    Rozhodčí: Pairetto – Liberti, Rossi.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Dnešní utkání bude ve městě motorů řídit zkušený Luca Pairetto, pro kterého to bude kulatý 120. kariérní duel v Serii A. Na stranách bude mít k dispozici asistenty Stefana Libertiho a Christiana Rossiho.
    Bude mít Igor Tudor důvod k radosti i dnes?
     
    PRVNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Výsledek prvního vzájemného zápasu byl pro Římany zklamáním: nejen co se skóre týče, ale hlavně výkonem. Monza totiž byla na Stadio Olimpico lepším týmem a poté, co na Immobileho proměněnou penaltu odpověděl Gagliardini, si držela převahu. Další gól už nicméně nenapadl, body se tedy dělily – 1:1.

    23. 9. 2023: Lazio – Monza 1:1 (1:1)

    Branky: 12. Immobile (pen.) – 36. Gagliardini.

    Žluté karty: 88. Rovella (LAZ), 90+5. Alberto (LAZ) – 38. Izzo (MOA), 40. Mota (MOA).

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:10. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:7.

    S. S. Lazio: Provedel – Marušić, Patric, Romagnoli, Hysaj (56. Pellegrini) – Guendouzi (55. Vecino), Cataldi (76. Rovella), Alberto – Isaksen (55. F. Anderson), Immobile (C), Zaccagni (76. Pedro).
    Připraveni: Sepe, Mandas – Casale, Gila, Lazzari, Kamada, Bašić, Castellanos.
    Hlavní trenér: Maurizio Sarri.

    AC Monza: Di Gregorio – Izzo (69. D'Ambrosio), Marí, Carboni – Ciurria (78. Birindelli), Pessina (C), Gagliardini, Kyriakopoulos – Colpani (84. Akpa Akpro), Mota (69. Vignato), Lo. Colombo (84. Marić).
    Připraveni: Lamanna, Sorrentino – Gori, Donati, Pereira, Cittadini, Machín, F. Carboni, V. Carboni, Bondo.
    Hlavní trenér: Raffaele Palladino.
     
    S. S. LAZIO (7. místo)
    34 Z, 17–4–13, 43:35 (+8), 55 bodů

    Biancocelesti naopak momentálně válí. Tým trenéra Tudora po nepovedeném městském derby s AS, které se sehrálo zkraje dubna, postupně potvrdil roli favorita proti Salernitaně, Janovu, Veroně a v odvetném duelu semifinále Coppa Italia zdolal také Juventus.

    Lazio tak živí naději na přímý postup do Ligy mistrů, který se během bídného podzimu zdál být nedostižným snem. Od první pětky ho dělí čtyři body, vzhledem k úspěchům italských týmů v Evropské lize by navíc mohl do milionářské soutěže postoupit i šestý klub.

    Poslední výsledky Lazia
    27. 4. (liga): Lazio – Verona 1:0
    23. 4. (pohár): Lazio – Juventus 2:1 [celk. 2:3]
    19. 4. (liga): Janov – Lazio 0:1

    Nejlepší střelci Lazia
    Ciro IMMOBILE – 28 Z, 6 branek
    F. Anderson, L. Alberto, M. Zaccagni – 5 branek
    Záložníku Ciurriovi ukončila sezónu operace kolene.
     
    AC MONZA (11. místo)
    34 Z, 11–11–12, 36:44 (-8), 44 bodů

    Monza, která před startem tohoto kola otevírala dolní polovinu tabulky, se může stále ještě pokusit zabojovat o Evropu. Za aktuální situace by totiž vstupenku do Konferenční ligy získal až osmý tým Serie A – tím je Fiorentina, na kterou domácí ztrácí jen šest bodů.

    Palladinovi svěřenci nicméně nemají situaci plně ve svých rukou a zároveň se potýkají s nevalnou formou. Z posledních pěti utkání vytěžili jen dva body, jeden z nich mimochodem minulý víkend za remízu 1:1 na půdě Lecce. Uvidíme, jak si povedou dnes.

    Poslední výsledky Monzy
    27. 4. (liga): Lecce – Monza 1:1
    21. 4. (liga): Monza – Atalanta 1:2
    13. 4. (liga): Bologna – Monza 0:0

    Nejlepší střelci Monzy
    Andrea COLPANI – 34 Z, 8 branek
    Matteo PESSINA – 33 Z, 6 branek
    L. Colombo, D. Mota, D. Maldini – 4 branky
     
    Příjemnou sobotu u sledování italského fotbalu! Dnešní program prestižní Serie A zahájí atraktivní souboj na U-Power Stadium mezi Monzou a Laziem Řím.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vojtěch Martinek

    Góly: 73. Djurić, 90+2. Djurić (Pessina) – 11. Immobile, 83. Vecino

    Karty:   90+6. Donati (MOA) – 15. Zaccagni (LAZ), 35. Casale (LAZ), 45. Kamada (LAZ), 56. A. Romagnoli (LAZ), 68. Patric (LAZ), 90+5. Vecino (LAZ), 90+6. Cataldi (LAZ)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.
    AC Monza: Di Gregorio – Birindelli (71. Donati), Izzo, Marí, Kyriakopoulos (71. Mota) – Pessina (C), Bondo (86. Caprari) – Colpani, V. Carboni (71. Akpa-Akpro), Zerbin (78. Caldirola) – Djurić.
    Náhradníci: Sorrentino, Gori – D'Ambrosio, Pereira, Ferraris, Lo. Colombo.

    Tréner: Raffaele Palladino.

    Lazio Rím: Mandas – Patric, A. Romagnoli, Hysaj – Marušić, Guendouzi, Kamada (65. Vecino), Zaccagni (32. Casale) – F. Anderson (82. Pedro), Luis Alberto (65. Cataldi) – Immobile (C) (65. Castellanos).
    Náhradníci: Sepe, Provedel – Lu. Pellegrini, Lazzari, Rovella, Isaksen, D. González.

    Tréner: Igor Tudor.

    Rozhodca: Pairetto – Liberti, Rossi.