Česko – Španielsko 4:3 (po pr.) | Česko – Francúzsko 4:7 (kon.)
koniec po predl.
Česko
4:3 (2:2, 1:1 - 1:0)
Španielsko
cz Sobota 29.07.2023, 13:40 • Charleroi, Belgie • Majstrovstvá Európy v inline hokeji
Partner:
    41:23 Tomáš RUBEŠ - 4:3
     
    41:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod berou Češi! Jeden ze Španělů dostal zřejmě ránu do obličeje a musel střídat, čehož soupeř využil k přečíslení. Šebek zprava nahrával pod sebe TOMÁŠI RUBEŠOVI, který si puk srovnal na forhend a svižným projektilem zápěstím našel skulinku mezi betony gólmana, puk se pomalu, ale přece doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Patrik Šebek.
    27:11 Daniel GUTTIEREZ GARRIDO - 3:3
     
    27:11
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Stav střetnutí opět ukazuje nerozhodný výsledek! DANIEL GUTTIEREZ GARRIDO vzal zodpovědnost na sebe, obtočil soupeřovu svatyni a našel malou mezírku mezi Gabriškovými betony. Bez asistence.
    25:10 Patrik ŠEBEK - 3:2
     
    25:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jsou o krok napřed! PATRIK ŠEBEK v přečíslení nevymýšlel žádné složitosti a vypálil na přední, levou tyč, Martínezu Soederovi kotouč smolně propadl pod lapačkou. Bez asistence.
    19:43 Filip KUŤÁK - 2:2
     
    19:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležitý gól do šatny! Rubeš se skvěle zorientoval v přehuštěném prostoru, před bránou přihrál k levé tyči FILIPU KUŤÁKOVI, na nějž zívala prázdná brána. Asistence: Tomáš Rubeš.
    17:30 Jordi MARTÍNEZ SOLER - 1:2
     
    17:30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé přestáli oslabení a o pár vteřin později dokonávají orat! Mbeinjock Thío ze středu posunul puk po levé ruce na JORDIHO MARTÍNEZE SOLERA, proti jehož střele se Gabriška pozdě přesouval k pravé tyčce. Asistence: Eric Mbeinjock Thío.
    11:32 Diez MORA - 1:1
     
    11:32
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Cabrera Rosado přihrál doleva DANIELOVI DIEZOVI MORAOVI, jenž využil volnějšího prostoru k natlačení se před bránu a bezmocnému Gabriškovi poslal puk mezi betony. Asistence: Carlos Cabrera Rosado.
    02:56 Jakub BERNAD - 1:0
     
    02:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Česko vede! Loskot dostal nahrávku před bránu, napříč kruhy hrál z první do pravého na JAKUBA BERNADA a ten bez větších problémů trefil odkrytou levou část brány. Asistence: Marek Loskot.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 3. Bernad (Loskot), 20. Kuťák (Rubeš), 26. Šebek, 42. Rubeš (Šebek) – 12. Diez Mora (Cabrera Rosado), 18. Martínez Soler (Mbeinjock Thío), 28. Guttierez Garrido


    Česko: Gabriška (Schejbal) – Loskot, Kafka (C), Rubeš, Školoud, Bernad (A), Šebek (A), Kuťák, Jindra, Slavíček, Vyoral, Šimek, Andrýsek.
    Tréner: Martin Tvrzník

    Španielsko: Martín Soeder (Ros Bouché) – Peréz Morera, Cabrera Rosado, Jiménez Rabinal (A), Diez Mora, Diez Fernández (A), Gutierrez Garrido, Tribiňo Cordal, Gargallo Mariner, Martínez Soler, Tomas Palou (C), Mata Picazo, Jiménez Domínguez (A), Mbeinjock Thío.
    Tréner: Ángel Ruíz

    Rozhodca: Söder, Marechau