Granada – Villarreal 1:4 (kon.) | Osasuna – Atlético Madrid 0:3 (kon.) | Cadiz – Getafe 1:1 (kon.)
Real Madrid – Alavés 3:0 (kon.)
koniec
Cadiz CF
1:1 (1:1)
Getafe CF
cz Sobota 19.02.2022, 18:30 • Estadio Nuevo Mirandilla, Cádiz • Španielska LaLiga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:38:32)
     
    Další program:

    Cádiz CF
    26. kolo – 28. 2. 2022, 21:00: Granada – Cádiz

    Getafe CF
    26. kolo – 26. 2. 2022, 16:15: Getafe – Alavés
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 2:1.
    Střely mimo: 5:3.
    Rohy: 7:2.
    Ofsajdy: 5:1.
    Fauly: 17:11.
     
    Druhý poločas změnu v obrazu hry nepřinesl. Domácí měli nadále územní převahu, přes velmi disciplinovanou obranu Getafe se ale dostali do minima nebezpečných příležitostí. I z tohoto minima však mohli hráči Cádizu rozhodnout, Lucas Pérez ale namířil z přímého kopu jen do břevna a Lozanovu střelu po zemi na konci samostatného úniku vyrazil výborným zákrokem brankář Soria. Hosté toho směrem dopředu v tomto utkání nepředvedli, hlavní cíl ale pro ně bylo v tomto důležitém zápase zřejmě neprohrát, a to se jim povedlo.

    Šance Cádizu na záchranu tak po této remíze v přímém záchranářském souboji opět o něco klesli. V tabulce je na 18. místě a na 17. Granadu ztrácí 4 body. Getafe je na 15. příčce a před 18. Cádizem si udrželo náskok 6 bodů.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí se ne a ne dostat do závěrečného tlaku. Jejich pokus o rychlou útočnou akci ukončil zbytečným útočným faulem Chust.
     
    90+4
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává Jakub Jankto (Getafe CF).
     
    90+3
    Getafe přeneslo hru po odkopu brankáře Sorii na útočnou polovinu a po faulu na Arambarriho získalo přímý kop. Ani teď hosté s rozehrávkou nespěchají...
     
    90+2
    Ti se postupně dostali před šestnáctku Getafe a přihrávkami ze strany na stranu se pokusili najít mezeru v obranném postavení hostů. Neúspěšně.
     
    90+1
    Hra se zasekla ve středu pole. Oba týmy si nepřesnými rozehrávkami vystřídaly kontrolu nad míčem, až se opět vrátil na kopačky domácích.
     
    90
    Bude se hrát ještě šest minut.
     
    89
    Getafe pak podrželo míč ve středu pole, než si ho vybojovali zpět pod svou kontrolu domácí. Ti okamžitě přenesli hru k šestnáctce hostů.
     
    88
    Hra je navíc přerušena, protože na trávníku leží s křečí kapitán Getafe Dakonam.
     
    87
    Další útočnou akci Cádizu ukončil ofsajd Lucase Péreze. Hosté, kterým remíza docela vyhovuje, s rozehrávkou nikam nespěchají.
     
    86
    Cádiz získal další standardku na útočné polovině. Tu rozehrál Alcaraz centrem na levou stranu domácí šestnáctky, kde jeho vysoký nákop nedoskočil ani jeden hráč ve žlutém.
     
    85
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Fede San Emeterio, přichází José Mari.
     
    83
    K rozehrávce přímého kopu se tentokrát postavil Alcaraz, který poslal míč technickou střelou nad Soriovu branku.
     
    82
    Žlutou kartu za držení rozběhnutého Sobrina před vlastní šestnáctkou dostává Damián Suárez (Getafe CF). Cádiz bude mít přímý kop z výborné střelecké pozice.
     
    81
    Sandro Ramírez si navedl míč z levého křídla blíže na osu hřiště a tvrdou střelou poslal míč těsně nad břevno domácí branky.
     
    79
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Carlos Akapo, přichází Salvi.
     
    79
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Anthony Lozano, přichází Rubén Sobrino.
     
    78
    Getafe podrželo míč na útočné polovině, ze své útočné akce ale vytěžilo jen jeden centr z pravého křídla, který opět chytil domácí gólman Ledesma.
     
    77
    Arambarri nakopl ze standardky ve středu pole míč na levou stranu domácího pokutového území, odkud se ještě snažil hrací předmět hlavou posunout na spoluhráče Cuenca. Vybíhající brankář Cádizu Ledesma míč chytil.
     
    76
    Nákop do šestnáctky Getafe obrana hostů bez problémů vyřešila a Jankto odkopl míč až k brankáři Cádizu. Ledesma pak pokazil rozehrávku a odkopem do středu pole nakopl míč přímo na hráče Getafe.
     
    75
    Tlak Cádizu se trochu otupil, domácí ale mají nadále územní převahu. Tu teď podpoří standardka po faulu Sandra Ramíreze.
     
    74
    Držení míče: 66 % : 34 %
     
    73
    Na centr z rohu Getafe si naběhl Cabaco, ze záklonu a tísněn obráncem ale nasměroval míč nad branku Ledesmy.
     
    72
    Arambarri nakopl míč z této standardky do šestnáctky, hrací předmět ale letěl přímo na střídajícího Calu, který odhlavičkoval míč na rohový kop.
     
    71
    Damián Suárez se snažil proniknout po pravé straně k šestnáctce Cádizu, byl však podražen kapitánem domácích Espinem. Přímý kop pro Getafe.
     
    70
    Hosté zvýšili hlavně díky příchodu Sandra Ramíreze presink na útočné polovině a domácí mají v těchto chvílích problém s rozehrávkou. Navzdory tomu drží míč na svých kopačkách.
     
    69
    Po delší době se na útočné polovině objevili hosté. Střídající Sandro Ramírez dostal přihrávku na levé křídlo, odkud nacentroval do šestnáctky. Jeho nákop chytil brankář Ledesma.
     
    68
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Sandro Ramírez.
     
    67
    Lozano dostal krásnou kolmou přihrávku za obranu Getafe a dostal se do samostatného úniku. Ten zakončil střelou z pravé strany šestnáctky střelou po zemi ke vzdálenější tyči, kterou skvělým zákrokem vyrazil brankář Soria.
     
    66
    Tlak Cádizu pokračuje. Hosté jsou zataženi před vlastní šestnáctkou a snaží se zachytávat průnikové přihrávky domácích.
     
    65
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Fali, přichází Juan Cala.
     
    64
    Fali opět zůstal sedět na trávníku, tentokrát to ale vypadá na svalové zranění. Hra je přerušena.
     
    63
    Getafe je teď pod velkým tlakem. Brankář Soria nesmyslně vyběhl na křídlo, míč ale před Lozanem neodkopl a ten ho nakopl do šestnáctky. Arambarri musel srazit střelu Espina nad svou odkrytou branku.
     
    61
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Okay Yokuşlu, přichází Florentino.
     
    61
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Stefan Mitrović, přichází Erick Cabaco.
     
    61
    K rozehrávce se postavil sám faulovaný Lucas Pérez. Ten krásnou střelou namířil do břevna, od kterého se míč odrazil do hlavy zasahujícího brankáře Soriu a od něj naštěstí pro hosty pryč od branky.
     
    60
    Po podražení Lucase Péreze před šestnáctkou Getafe navíc domácí získali přímý kop ze zajímavé střelecké pozice.
     
    59
    Domácí po aktivitě Getafe v úvodu druhého poločasu přebírají iniciativu a postupně začínají dostávat obranu Getafe pod tlak.
     
    58
    Negredo si naběhl do šestnáctky Getafe na oblouček od spoluhráče, který ještě zkoušel hlavou posunout na Lozana. Negredo ale vybíhal z ofsajdu, a tak domácí nemohli pokračovat v útoku.
     
    57
    Po tomto rohu zůstal v šestnáctce ležet otřesený Arambarri, kterému se míč odrazil přímo do obličeje. Ani on ale naštěstí ošetření potřebovat nebude.
     
    56
    Roh domácí rozehráli nakrátko, jejich centr ale srazil Damián Suárez na další roh. Ten pak Cádiz rozehrál už centrem do šestnáctky, který ale hosté opět odkopli do bezpečí.
     
    55
    Chust se nečekaně objevil na levém křídle, kde se dokonce uvolnil k centru. Ten odhlavičkoval na další rohový kop Cádizu Cuenca.
     
    54
    Gólman Soria vyboxoval centr z vlastní šestnáctky, přitom ale srazil zezadu na trávník svého kapitána Dakonama. Ten musí být ošetřen.
     
    53
    Ledesma nakopl míč za obranu Getafe a po nedorozumění mezi Mitrovićem a vybíhajícím brankářem Soriou skončil míč za brankovou čárou. Domácí získali úplně zadarmo rohový kop.
     
    52
    Lozano se rozběhl za nákopem z vlastní poloviny, Mitrović mu ale míč odkopl do autu. Domácí se po následném autovém vhazování konečně dostali ve druhém dějství k šestnáctce Getafe.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Mauro Arambarri (Getafe CF), jenž v souboji o míč šlápl na nohu San Emeteriovi.
     
    50
    Hosté pak posunuli míč dozadu až na brankáře Soriu a od něj začíná další útok Getafe. Domácí se ve druhém poločase ještě prakticky nedostali k hracímu předmětu.
     
    49
    Yokuşlu se kolmicí mezi domácí obránce pokusil vysunout do šestnáctky Ünala, ten si ale míč nezpracoval a Fali, který se už vrátil na trávník, ho odkopl do zámezí.
     
    48
    Fali odešel za autovou čáru a po ošetření se do hry zřejmě vrátí. Míč mají mezitím na kopačkách opět hráči Getafe.
     
    47
    Getafe začalo druhý poločas aktivněji, než skončilo první a hned se nastěhovalo na útočnou polovinu. Ke tvrdé střele napřáhl Arambarri, jeho rána ale doslova knokautovala Faliho, jenž musí být ošetřen.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:35.
     
    První poločas nabídl především taktickou podívanou, úplně bez zajímavých momentů jsme ale nezůstali. Hned v úvodu utkání „vyrobil“ Negredo rukou ve vlastní šestnáctce penaltu pro Getafe, kterou proměnil Mayoral. Hosté pak přenechali iniciativu domácím, kteří měli územní převahu a tlačili se více do útoku, ze své aktivity ale vytěžili jen tři velké příležitosti. Negredo v první netrefil svým lobem branku a Espino ve druhé nezasáhl míč před odkrytou brankou Getafe. Ve třetí, v posledních sekundách prvního poločasu, ale Negredo napravil chybu, kterou vyrobil penaltu, a gólem „do šatny“ vyrovnal. Před druhým poločasem tak dostal o záchranu bojující Cádiz velké povzbuzení a dá se tedy očekávat velká aktivita domácích, kteří potřebují nutně vyhrát.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 70 % : 30 %
    Střely na branku: 1:1
    Střely mimo: 3:1
    Rohy: 2:1
    Ofsajdy: 3:0
    Fauly: 10:4
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Domácí v úplném závěru prvního poločasu vyrovnávají! Lozano dostal míč na hranici šestnáctky Getafe a přihrál do ní Espinovi. Ten ho ještě elegantně posunul patičkou doleva na rozběhnutého ÁLVARA NEGREDA, jenž střelou po zemi z první namířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Alfonso Espino.
     
    45+1
    Fali už to nevydržel a nakopl míč za obranu Getafe na rozběhnutého Lozana. Tento úmysl výborně přečetl gólman hostů, jenž byl u míče jako první.
     
    45
    Bude se hrát ještě dvě minuty.
     
    44
    Ta ale zatím k ničemu nevede, protože hosté se výborně pohybují a domácí navíc brzdí obrovské množství nepřesností.
     
    43
    Hosté aktivním presinkem vytlačili domácí do středu pole, míč ale opět ne a ne získat. Domácí se snaží o postupnou rozehrávku.
     
    42
    Arambarri se tlačil za míčem po centru Cádizu z rohu, v souboji o něj ale vrazil do Faliho. Oba hráči spadli na trávník, ani jeden z nich ale nepotřebuje ošetření.
     
    41
    Lozano se na pravé straně protlačil přes Mitroviće, jenž navíc uklouzl. Lozanův centr tak musel srazit na roh až vracející se Yokuşlu.
     
    40
    Cádiz postupně zvyšuje svou aktivitu. Domácí vystihli rozehrávku obránců Getafe ve středu pole a snaží se rozehrát další útočnou akci.
     
    39
    Lozano na pravé straně v posledních minutách ožil. Teď si výborně naběhl na nákop před šestnáctku a nakopl do ní míč, který chytil brankář Soria.
     
    38
    Lucas Pérez vysunul na pravou stranu šestnáctky Lozana, jenž ještě přihrával před odkrytou branku na Espina. Ten ve skluzu nedokázal míč nasměrovat do branky Getafe.
     
    37
    Getafe získalo rohový kop, centr z něj ale odhlavičkoval na přední tyči stojící Akapo. Kapitán hostů Dakonam pak taktickým faulem zastavil možný protiútok Cádizu.
     
    36
    Hosté chtěli rychlou rozehrávkou na Mayorala zaskočit domácí obranu, ta si ale dala pozor a nákop zastavila. Cádiz otáčí hru na opačnou stranu.
     
    35
    V jednom z těchto soubojů podrazil Rubén Alcaraz (Cádiz CF) ostrým skluzem Mayorala a dostává zaslouženou žlutou kartu.
     
    34
    Hra se teď zasekla ve středu pole, kde jsme v krátkém časovém sledu viděli několik tvrdých soubojů. Míč mají zatím pod kontrolou domácí.
     
    33
    Arambarriho centr z této standardky se snažil akrobaticky zasáhnout Cuenca, místo míče ale trefil špičkou kopačky obránce Cádizu. Domácí získávají míč.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Alfonso Espino (Cádiz CF), jenž podrazil u vlastní šestnáctky pronikajícího Yokuşlua. Přímý kop pro Getafe z pravého křídla.
     
    31
    Getafe se po delší době dostalo na polovinu Cádizu, kde se kombinací na krátké přihrávky přibližuje k pokutovému území domácího týmu.
     
    30
    Držení míče: 64 % : 36 %
     
    29
    Akapo krásným pasem na pravé křídlo vysunul do úniku Lucase Péreze, jenž ale vybíhal z ofsajdového postavení. Hosté už teď při rozehrávce po ofsajdu trochu natahují čas, protože rozehrávku nechali na brankáře Soriu.
     
    27
    Cádiz přebírá v posledních minutách iniciativu a opět se tlačí k šestnáctce Getafe. Hosté ale zatím hrají v obraně velmi disciplinovaně a až na únik Negreda nedovolili domácím v útoku nic.
     
    26
    Domácí rozehráli roh nakrátko, centr Lucase Péreze ale odhlavičkoval z vlastní šestnáctky Cuenca. Dlouhé autové vhazování domácích pak obrana Getafe také vyřešila.
     
    25
    Brankář Cádizu Ledesma tak rychle rozehrál útok svého týmu, na konci kterého pronikl z levého křídla do šestnáctky Getafe Akapo. Dakonam mu ve skluzu odkopl míč na roh.
     
    24
    Óscar Rodríguez potáhl míč k šestnáctce Cádizu, před kterou si chtěl narazit míč s Mayoralem. Ten mu ho vrátil za obránce do pokutového území, Rodríguez si ho ale zpracovat nedokázal.
     
    23
    Jankto hodil míč z autového vhazování do šestnáctky Cádizu, Ünal se ale k míči neprotlačil a domácí ho opět odkopli mimo hrací plochu.
     
    22
    Mayoral vystihl rozehrávku Hernándeze a rozběhl se za míčem směrem k domácí šestnáctce. Před ní mu míč vypíchl skluzem do zámezí Fali.
     
    21
    A když už se hráči Cádizu dostali za půlící čáru, tak o míč přišli a Negredo faulem zastavil možný protiútok Getafe vedený Arambarrim.
     
    20
    Hra v těchto chvílích nemá vysoké tempo. Hrací předmět mají pod kontrolou domácí, ti ale s rozehrávkou svého dalšího útoku nikam nespěchají.
     
    19
    Žlutou kartu za podražení rozběhnutého Espina dostává Okay Yokuşlu (Getafe CF).
     
    18
    Presink přinesl domácím míč. Lucas Pérez ho nakopl zprava do šestnáctky na Negreda, kterého podrazil Mitrović, domácí ale penaltu kopat nebudou, protože Negredo byl v okamžiku přihrávky v ofsajdu.
     
    17
    Teď mají míč na kopačkách hosté, kteří předvádějí v podstatě stejnou kombinaci jako Cádiz před malou chvíli. Domácí je presují na útočné polovině.
     
    15
    Yokuşlu konečně získal míč na kopačky hostů a mohl vyrazit do otevřené domácí obrany, taktickým faulem ho ale v blízkosti středového kruhu podrazil San Emeterio.
     
    14
    Hosté poté vytlačili domácí do středu pole, míč ale pořád nezískali, a tak se jen přesouvají za kombinujícími fotbalisty Cádizu ze strany na stranu.
     
    13
    Domácí se postupně přibližují k pokutovému území Getafe, zatím ale nepřišla z jejich strany ani jedna nebezpečná střela nebo centr.
     
    12
    Cádiz už se oklepal z inkasované branky a pomalu, ale jistě, přebírá otěže utkání. Hosté jsou zataženi na vlastní polovině v obranném postavení.
     
    11
    San Emeterio vysunul krásnym pasem za obranu Getafe do úniku Negreda, jenž se pokusil přelobovat vybíhajícího brankáře Soriu. Jeho oblouček však spadl jen na horní síť odkryté branky hostů.
     
    10
    Napadající hráči Getafe vytlačili domácí až před jejich šestnáctku a po malé domů se míč dostal až k brankáři Ledesmovi.
     
    9
    Cádiz se snaží hru trochu uklidnit a po zisku míče si ho domácí obránci přihrávají na vlastní polovině hrací plochy.
     
    8
    Getafe hned po výkopu domácích získalo míč a opět se dostalo na útočnou polovinu. Janktův centr zleva domácí obrana vyřešila.
     
    6
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají z pokutového kopu skóre! Brankář Ledesma zůstal stát ve středu branky, protože asi čekal střelu přímo do středu, BORJA MAYORAL ale kopl míč po zemi do levé strany a přehledem penaltu proměnil.
     
    6
    Žlutou kartu za zásah míče rukou ve vlastní šestnáctce dostává Álvaro Negredo (Cádiz CF).
     
    4
    Hlavní rozhodčí se šel podívat na videozáznam sám a následně nařídil pokutový kop ve prospěch Getafe!
     
    3
    Po faulu na Ünala získalo Getafe přímý kop na útočné polovině. Ten hosté rozehráli nacvičeným signálem, přihrávku Mayorala do šestnáctky ale srazil rukou ve vlastní šestnáctce Negredo. Situaci zkoumá VAR.
     
    2
    K odraženému míči se pak dostali hráči Getafe, kteří se postupnou kombinací dostali k šestnáctce Cádizu. Jejich akci zakončil tvrdou střelou nad Ledesmovu branku ze střední vzdálenosti Arambarri.
     
    1
    Výkop utkání měli domácí. První nákop na levé křídlo si zpracoval Alcaraz, jehož centr odhlavičkoval z vlastní šestnáctky Cuenca.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Cádiz bude hrát ve žlutých dresech, Getafe v červených.
     
    Oba týmy právě nastupují na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
    Fanoušci Cádizu povzbudili své hráče už při příchodu na stadion
     
    Úvodní sestavy:

    Cádiz CF: Ledesma – L. Hernández, Fali, Chust – Akapo, San Emeterio, R. Alcaraz, A. Espino (C) – Lozano – Lucas Pérez, Negredo.

    Náhradníci: Gil – Jönsson, Harojan, Mari, Salvi, Perea, Idrissi, Alejo, Cala, Arzamendia, Sobrino.

    Trenér: Sergio González

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), S. Mitrović, Cuenca, Jankto – Óscar Rodríguez, Arambarri, Yokuşlu – Ünal, B. Mayoral.

    Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Álvarez, Florentino, Villar, Jaime Mata, Vitolo, Sandro Ramírez, J. Silva, Nemanja Maksimović, Iglesias.

    Trenér: Quique Sánchez Flores

    Rozhodčí: Rojas – Villanueva, Pérez.
     


    Vzájemné zápasy

    Jelikož Cádiz se vrátil do LaLigy teprve v minulé sezoně, tak odehrál v poslední době proti Getafe jen tři ligové zápasy, ze kterých dva prohrál a jeden vyhrál. První vzájemný souboj v této ligové sezoně v listopadu 2021 vyhrálo Getafe doma 4:0.
     


    Getafe CF

    Getafe se po hrůzostrašném startu do sezony a změně trenéra rozehrálo do výborné formy, díky které se dostalo ze sestupové zóny. Před dneškem bylo Getafe na 16. místě a před 18. Alavésem mělo náskok 5 bodů. Za poslední tři měsíce prohrálo Getafe v lize jen dvakrát, a to se Sevillou (0:1) a naposledy minulý víkend s Atléticem Madrid (3:4), jinak bodovalo v každém zápase a v lednu dokonce porazilo i lídra Real Madrid (1:0). Hlavním důvodem tohoto zlepšení je výrazné zlepšení obrany a střelecká forma Enese Ünala, který si na svoje konto připsal už 11 branek. Getafe bude kromě bodů dnes bojovat o svoje první vítězství venku, protože stejně jako Cádiz ve statistice zápasů doma, je Getafe jediným týmem, který v této ligové sezoně venku ještě nevyhrál.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Sevilla – Getafe 1:0
    Getafe – Granada 4:2
    Real Sociedad – Getafe 0:0
    Getafe – Levante 3:0
    Atlético Madrid – Getafe 4:3
     


    Cádiz CF

    Cádiz se nachází ve velmi těžké situaci. Před dneškem byl v tabulce na předposlední pozici a na 17. Granadu ztrácel už 5 bodů. Na svého dnešního soupeře ztrácel 6 bodů, případná výhra dnes by tak Cádizu velmi pomohla. Aktuální forma tohoto týmu ale povzbudivá není, protože za poslední tři měsíce vyhrál Cádiz jediný ligový zápas, a i to jen proti poslednímu Levante (2:0). Cádiz doplácí především na katastrofální útočnou produktivitu, protože po Alavésu je druhým nejméně produktivním týmem ligy. Ještě horší je dosavadní domácí bilance Cádizu, protože v tabulce zápasů doma je nejhorším celkem španělské LaLigy. Je totiž jediným týmem, který v tomto ročníku doma ještě nevyhrál...

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Osasuna – Cádiz 2:0
    Cádiz – Espanyol 2:2
    Levante – Cádiz 0:2
    Mallorca – Cádiz 2:1
    Cádiz – Celta Vigo 0:0
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Cádiz CF – Getafe CF. Utkání 25. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.

    Michal Sadlek

    Góly: 45+2. Negredo (A. Espino) – 6. B. Mayoral (pen.)

    Karty:   6. Negredo (CAD), 32. A. Espino (CAD), 35. R. Alcaraz (CAD) – 19. Yokuşlu (GET), 51. Arambarri (GET), 82. Damián Suárez (GET), 90+4. Jankto (GET)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 17:11.
    Cadiz CF: Ledesma – L. Hernández, Fali (65. Cala), Chust – Akapo (79. Salvi), San Emeterio (85. Mari), R. Alcaraz, A. Espino (C) – Lozano (79. Sobrino) – Lucas Pérez, Negredo.
    Náhradníci: Gil – Jönsson, Harojan, Mari, Salvi, Perea, Idrissi, Alejo, Cala, Arzamendia, Sobrino.

    Tréner: Sergio González

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), S. Mitrović (61. Cabaco), Cuenca, Jankto – Óscar Rodríguez, Arambarri, Yokuşlu (61. Florentino) – Ünal, B. Mayoral (68. Sandro Ramírez).
    Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Álvarez, Florentino, Villar, Jaime Mata, Vitolo, Sandro Ramírez, J. Silva, Nemanja Maksimović, Iglesias.

    Tréner: Quique Sánchez Flores

    Rozhodca: Rojas – Villanueva, Pérez

    Diváci: 15 948