Riga – Kazaň 1:3 (kon.) | S.Moskva – Barys 5:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
Barys Nur-Sultan
cz Štvrtok 18.11.2021, 17:30 • Megasport Arena (Moskva) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:58 Alexandr NIKIŠIN - 5:2
     
    52:58
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ve třetí třetině je na ledě jen jedno mužstvo. ALEXANDR NIKIŠIN si na levé straně našel přihrávku a z vrcholu kruhu pro vhazování Ortia překvapivě prostřelil. Finský gólman se po pátém inkasovaném gólu pakuje z branky, kde ho vystřídá Nikita Bojarkin. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Nikolaj Čebykin.
    51:09 Dmitrij KUGRYŠEV - 4:2
     
    51:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Kvartalnov dlouhou přihrávkou podél střídaček vybídl k brejku DMITRIJE KUGRYŠEVA, ten snadno přebruslil vracejícího se Morrowa a střelou kolem lapačky zvýšil na 4:2! Asistence: Danila Kvartalnov a Alexandr Bryncev.
    49:41 Jori LEHTERÄ - 3:2
     
    49:41
    Spartak právě vstřelil branku!
    No vida, obrat je na světě! Pettersson jízdou na ose útočného pásma vytáhl Ortia z branky a JORI LEHTERÄ už měl na pravé straně jednoduchou práci, když mu clonil pouze Martinsson. Asistence: Emil Pettersson.
    39:03 Jori LEHTERÄ - 2:2
     
    39:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem druhé třetiny je srovnáno! JORI LEHTERÄ přihrával ze svého oblíbeného místa před branku, do které si na první tyči nešťastně srazil kotouč Martinsson. Ortio v tu chvíli klouzal k druhé tyči a vrátit už se nemohl. Ještě doplním, že gól padl v přesilovce. Asistence: Tim Heed a Alexandr Chochlačov.
    33:01 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:2
     
    33:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Díky zlepšené hře ve druhé třetině je Spartak zpátky v zápase! Kontaktní gól se začal tvořit u krátkého mantinelu, Drozdov od něj vybruslil k pravé tyči a diagonální přihrávkou proti holi nabil ALEXANDRU CHOCHLAČOVOVI, který trefil poloprázdnou branku. Ortio si na puk sáhl hřbetem lapačky, ale v cestě do sítě mu ani tak nezabránil. Asistence: Ivan Drozdov a Tim Heed.
    11:31 Jegor PETUCHOV - 0:2
     
    11:31
    Barys právě vstřelil branku!
    A stejně je to 0:2! Po vyhraném buly ve středním pásmu hosté rozjeli bleskový útok, lehce tečovaná přihrávka o mantinel dostala JEGORA PETUCHOVA před Nikišina, jenž situaci nezachránil ani snažnou rybičkou, a stejně jako před ním Michajlis tváří v tvář Krasikovovi neselhal. Asistence: Alichan Asetov a Valerij Orechov.
    07:17 Nikita MICHAJLIS - 0:1
     
    07:17
    Barys právě vstřelil branku!
    V Moskvě jdou do vedení hosté! NIKITA MICHAJLIS na útočné modré čáře využil podklouznutí soupeře a najednou sám upaloval na Krasikova, pověst kanonýra potvrdil střelou mezi jeho betony. Asistence: Curtis Valk.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 34. Chochlačov (Drozdov, Heed), 40. Lehterä (Heed, Chochlačov), 50. Lehterä (Emil Pettersson), 52. Kugryšev (Kvartaľnov, Bryncev), 53. Nikišin (Kugryšev, Čebykin) – 8. Michajlis (Valk), 12. Petuchov (Asetov, Orechov)


    Spartak Moskva: Krasikov (Skovronskij) – Nikišin, Heed, J. Jeřábek, D. Višněvskij (C), Ručkin, Bryncev, Savikov, Jevenko – Chochlačov (A), Lehterä, Emil Pettersson – Jake Virtanen, Loktionov (A), Drozdov – Čebykin, Kvartaľnov, Kugryšev – Soloduchin, Švyrjov, Avcin.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (53. Bojarkin) – Alsing, Martinsson, D. Dietz (C), Morrow, Orechov, R. Savčenko – Jurčo, Vey, Frattin – Michajlis (A), Valk, J. Lilja – J. Berglund, Kunyk, R. Starčenko (A) – Petuchov, Gurkov, Asetov – Šaichmeddenov.

    Rozhodca: Ansons, Fraňo – Berseňov, Viljugin

    Diváci: 1 255