Hr. Králové – Bohemians 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Táborsko 2:0 (kon.) | Ostrava – Líšeň 0:2 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
0:2 (0:1)
Bohemians 1905
cz Piatok 13.11.2020, 11:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bohemians, a sice poměrem 2:0. V úvodu druhého poločasu měl herně navrch Hradec Králové, který si sice vypracoval tlak, jenomže k vyrovnávací brance to nevedlo. Klokani naopak z ojedinělé šance překvapili domácí obranu, což vedlo ke druhé brance. Hostující celek si navíc dvoubrankové vedení pohlídal do konce a z tohoto zápasu odešel vítězně, navíc s čistým kontem. (12:47:10)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Dost možná se nebude ani nastavovat.
     
    87
    Nakonec musel bleskově z hostující branky Kouba, který padající míč sevřel do svých rukavic a poté ho vyhodil do strany na volného spoluhráče.
     
    86
    V posledních minutách nesledujeme zrovna pohlednou podívanou. Klokani se s míčem drží na vlastní polovině, kde obstarají další autové vhazování.
     
    85
    Také pražský celek si na opačné straně vybojoval autové vhazování. Po něm neustál souboj u pokutového území Keita, domácí se tak ženou kupředu.
     
    84
    Na levém křídle se přes protihráče dokázal uvolnit Prekop, kterému se na zadní tyči povedlo najít nekrytého Procházku, jehož hlavička putovala nad branku.
     
    83
    Pokračovalo se autovým vhazováním z pravé strany, ke kterému se postavil domácí Procházka. Po krátké souhře si Hradec autové vhazování zopakuje.
     
    78
    Hostující celek znovu poměrně dlouho kombinoval, načež se na útočnou polovinu povedlo proniknout Keitovi, který ještě sklepl pod sebe na Nováka.
     
    77
    Po něm mohl od své branky znovu odkopávat brankář Kouba, který velice přesně našel Hronka. Po pasu od Osmančíka se v ofsajdu nacházel Keita.
     
    76
    Zablokována střela, která Hradci přinese další roh.
     
    75
    Keita z jedničky šikovně prodloužil do strany na Hronka, který vrhl do pokutového území. Tam zkoušel nahrávkou najít spoluhráče, avšak vybojoval pouze roh.
     
    74
    Bederkovi se sice povedlo u středového kruhu najít Osmančíka, jenomže druhý jmenovaný hráč daleko nedoběhl. Votroci se ale rovněž daleko nedostali.
     
    73
    Rozehrávky od levého praporku se nakonec chopil Novotný, který na přední tyči našel pouze pozorného Osmančíka. Votroci se přesto dostali zpět k míči.
     
    72
    Hradec Králové se díky postupné kombinaci dostal na druhou stranu, kde si vybojoval rohový kop.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná dvacetiminutovka, ještě by to mohlo být hodně zajímavé. Před malým momentem se Keitovi povedlo vybojovat aut.
     
    70
    Po hodně dlouhé době práce pro hostujícího brankář Koubu, který si se zakončením doprostřed branky dokázal poradit. Obstaral ho totiž aktivní Procházka.
     
    69
    U středového kruhu byl k vidění další důrazný souboj, který skončil faulem hostujícího celku. Votroci se rovněž pokoušeli rozehrát nakrátko po zemi.
     
    68
    Rozehrávky se nakonec chopil Novák, který raději rozehrál nakrátko na vedle stojícího spoluhráče. Jeho centr ovšem směřoval pouze do dalšího ofsajdu.

    David Suchý

    Góly: 34. Pulkrab, 54. Vodháněl

    Karty:   59. Kateřiňák (HKR)


    FC Hradec Králové: Ottmar (62. Mach) – Mejdr (62. Procházka), Donát, Král, Urma (62. Leibl) – Čech, Kateřiňák (62. Novotný), Kodeš – Záviška (62. Samko), Dvořák (62. Šípek), Vlkanova (62. Prekop)
    Náhradníci: Mach – Leibl, Novotný, Prekop, Procházka, Samko, Šípek

    Bohemians 1905: Bačkovský (46. Kouba) – Bederka, Krch (62. Osmančík), Hůlka – Hronek, Ljovin (46. Vacek), Jindřišek (62. Novák), Květ (62. Hašek), Vondra – Vodháněl (62. Keita), Pulkrab (46. Nečas)
    Náhradníci: Kouba – Keita, Nečas, Novák, Hašek, Osmančík, Vacek