Metallurg Magnitogorsk – Barys 1:2 (po pr.) | Ufa – Omsk 6:3 (kon.) | Jaroslavľ – Helsinki 0:3 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 0:6 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
0:6 (0:4, 0:1, 0:1) Stav série: 0:3
SKA Petrohrad
cz Štvrtok 05.03.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • Play-off KHL • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z play-off KHL. Společně se podíváme na 3. duel série mezi HC Viťaz Moskevská oblast a SKA Petrohrad. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dosavadní duely série

    Petrohrad – Viťaz Moskevská oblast 6:1

    Branky a nahrávky: 9. Kuzmenko, 22. Kemppainen (Barabanov), 27. K. Marčenko (Ivan Morozov), 31. K. Marčenko (Podkolzin, Ivan Morozov), 31. Kuzmenko (Ožiganov), 50. Kuzmenko (Burdasov) – 14. P. Černov (Arťuchin, Jormakka).

    Petrohrad – Viťaz Moskevská oblast 4:

    Branky a nahrávky: 23. S. Plotnikov (Ožiganov, Tokranov), 30. Ketov (Bengtsson), 32. Podkolzin (K. Marčenko), 36. Kemppainen (Barabanov, Tkačjov) – 13. Q. Howden (V. Lajunen, Voronkov), 51. Q. Howden, 54. Makejev (Byvalcev, Pylenkov)
     
    Petrohrad zvládl jako jeden z favoritů na zisk Gagarinova poháru vstup do play-off na výbornou. Na domácím ledě dokázal opanovat oba zápasy a zajíždí na hřiště soupeře s vedením o dva zápasy. Ústřední postavou dosavadní série je zatím Kuzmenko, který si připsal tři branky!
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 2 zápasy, 0 gólů, 0 asistencí
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov) – Pylenkov, Jeřábek, Voronkov, V. Lajunen, Golovkov, Šinkevič, Katičev – Byvalcev, Jo. Nättinen, Makejev – Grebenščikov, Q. Howden, Mojsejev – P. Černov, Arťuchin, Laričev – D. Kvartalnov, Koltygin, Kulagin – Gončarov.

    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Bengtsson, A. Bělov, Chafizullin, Galeňuk, Tokranov, Ožiganov, Dyblenko – M. Aaltonen, Tkačjov, Barabanov – Kemppainen, S. Plotnikov, Ketov – Burdasov, Koskiranta, Kuzmenko – K. Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin – Karpov.

    Rozhodčí: Oskirko, Ravodin – Sivov, Šišlo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Viťaz bude hrát v červeném, zatímco Petrohrad oblékne bílé dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Hostující celek v něm bude chtít napodobit dobrý výkon z úvodních zápasů.
     
    00:28
    Domácí celek si zahraje úvodní přesilovku. Barabanov dostává dvě minuty za hákování.
     
    01:05
    Joonas Nättinen zavezl kotouč do útočného pásma, nahodil jej z pravé strany před branku Petrohradu, ale nikdo v červeném před brankou neclonil.
     
    01:27
    Ville Lajunen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky branky Petrohradu.
     
    02:02
    Alexandr Kulagin si vybruslil do střelecké pozice, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem branky hostujícího celku. Domácí stále drží útočné pásmo.
     
    02:28
    Hosté v plném počtu.
     
    03:05
    Igor Golovkov vybojoval odražený kotouč v rohu obranného pásma. Domácí hokejista odehrál puk odrazem o mantinel do středního pásma, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    03:22
    Jarno Koskiranta se prosmýkl do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho pokus zápěstím skončil na pravém betonu domácího brankáře.
     
    04:00
    Danila Kvartalnov ujížděl sám na Hellberga, jenže hostující brankář přečetl jeho bekhendový blafák a vytáhl vynikající zákrok pravým betonem!
     
    04:25
    Jakub Jeřábek si splnil své defenzivní povinnosti a před napadajícím Bělovem odehrál kotouč bekhendem ven z obranného pásma.
     
    05:05
    Miro Aaltonen se otočil v útočném pásmu, krásnou přihrávkou oslovil Sergeje Plotnikova, jenže druhý jmenovaný se s pukem nestačil otočit.
     
    05:40
    Sergej Plotnikov vyjel s kotoučem mezi kruhy, jenže jeho další pokus o zakončení zablokoval obránce v červeném dresu domácího Viťazu.
     
    06:04
    Vasilij Tokranov dostal prostor na levém kruhu, ale jeho pokus zápěstím zastavil domácí brankář dalším vynikajícím zákrokem. Hráči v červeném následně vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    06:29
    Domácí tým si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Lukas Bengtsson.
     
    07:05
    Maxim Karpov projel po pravém křídle do útočného pásma, nahodil kotouč za branku a odjel na střídačku. Viťaz se v úvodu přesilovky nedaří.
     
    07:35
    Vladimir E. Tkačjov protečoval kotouč ven z obranného pásma do pásma středního, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu hostujícího Petrohradu.
     
    08:05
    Alexandr Barabanov si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale zakončit se mu nepodařilo. Hostující Petrohrad přestál prakticky celé oslabení mimo obranné pásmo.
     
    08:29
    Hosté v plném počtu.
     
    09:05
    Anton Burdasov dostal přihrávku do těžké pozice, ale díky svému bruslařskému umění se zbavil dotírajícího soupeře a odehrál puk na levé křídlo.
     
    09:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se dostává do vedení! Hostujícímu celku se opět podařilo lépe vstoupit do utkání! DANILA GALEŇUK zůstal zcela osamocený na pravém kruhu, kam dostal přesnou přihrávku a krásnou střelou příklepem rozvlnil síť! Asistence: Andrej Kuzmenko, Anton Bělov.
    09:19 Danila GALEŇUK - 0:1
     
    09:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je pro domácí celek obrovská rána! Petrohrad totiž během třiceti sekund přidává druhou branku a odskakuje Viťazu! Domácí nevyhodili kotouč z obranného pásma, puk si vzal IVAN MOROZOV a střelou zápěstím překvapil brankáře! Asistence: Kirill Marčenko.
    09:52 Ivan MOROZOV - 0:2
     
    09:52
    Střídání v týmu HC Viťaz Moskevská oblast: ze hřiště odchází Igor Saprykin, přichází Ilja Ježov.
     
    09:58
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Joonas Nättinen – 2 min., sekání).
     
    10:30
    Morozov tentokrát zakončoval od modré čáry, jenže jeho ráně scházela potřebná razance a domácí brankář dokázal kotouč zastavit v brankovišti!
     
    10:51
    Andrej Kuzmenko si sjel na krásnou přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže zakončení mu vůbec nesedlo. Hostující hráč zlomil hůl.
     
    11:15
    Miro Aaltonen se otočil za brankou soupeře, přihrál mezi kruhy, ale tam kraloval domácí obránce, který dokázal kotouč vyhodit přes všechny čáry.
     
    11:58
    Domácí v plném počtu.
     
    12:02
    Ježov si musel připsat první těžký zákrok. Střídající brankář si dal pozor na teč Ivana Morozova z těsné blízkosti a schoval puk do připravené lapačky.
     
    12:28
    Sergej Plotnikov spěchal za přihrávkou do útočného pásma, jenže k prudké pobídce se nedostal před obráncem. Hráči Petrohradu ale zcela kralují dění na ledě.
     
    13:05
    Joonas Kemppainen dotíral na rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Zadáci v červeném se nenechali rozhodit a odehráli puk adresně.
     
    13:20
    Petrohrad si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Jakub Jeřábek.
     
    13:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využívá přesilovou hru a odskakuje domácímu celku na rozdíl tří branek! VLADIMIR E. TKAČJOV dostal krásnou přihrávku na levý kruh a pohotovou střelou příklepem umístil kotouč k tyči! Asistence: Anton Burdasov.
    13:53 Vladimir E. Tkačjov - 0:3
     
    14:10
    Hostující celek stále nemá dost a pokračuje v aktivním útočení. Obrana domácího celku si v první třetině nemůže stěžovat na nedostatek práce.
     
    14:35
    Jevgenij Katičev si sjel na prudkou přihrávku před branku, jenže obránce v bílém se s ním stačil vrátit a přizvedl kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    15:10
    Jarno Koskiranta dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale ani jeho pokus neprosvištěl mezi tři tyče.
     
    15:29
    Kuzmenko si na levé straně útočného pásma udělal prostor, přehodil si puk na forhend, jenže jeho pokus zápěstím nemířil mezi tři tyče.
     
    16:05
    Plotnikov dostal přihrávku před prakticky prázdnou branku, ale ve velké rychlosti zapomněl puk za sebou a střelou trefil jen beton brankáře Ježova!
     
    16:29
    Vasilij Tokranov vybojoval puk v souboji u modré čáře, přehodil si jej na forhend, jenže jeho nahození před branku netečoval nikdo ze spoluhráčů.
     
    17:05
    Vladimir E. Tkačjov číhal na přihrávku na modrou čáru, jenže Golovkov před ním protečoval kotouč mimo obranné pásmo. Petrohrad pokračuje v dobrém výkonu.
     
    17:24
    Další útočnou akci hostujícího celku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu přes modrou čáru Ivan Morozov.
     
    18:02
    Joonas Kemppainen projel do útočného pásma, poslal přihrávku na levou stranu, jenže nikdo v bílém se tentokrát nedostal do palebné pozice.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Daniil Pylenkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:42
    Alexandr Barabanov se krátce před koncem první třetiny dostal před branku soupeře, zakončil forhendem, ale trefil jen beton brankáře.
     
    19:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad nakonec využívá i tuto přesilovou hru a odskakuje na rozdíl čtyř branek! Po akci v útočném pásmu dostal přihrávku z rohu kluziště ANTON BURDASOV a tvrdou střelou nedal Ježovovi šanci! Asistence: Vladimir E. Tkačjov.
    19:56 Anton BURDASOV - 0:4
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce dnešního souboje je o vítězi prakticky rozhodnuto! Petrohrad totiž vlétl do zápasu aktivněji a v desáté minutě se dostal do vedení brankou Galeňuka! Na jeho zásah rychle navázal Morozov! Domácí kouč poté vystřídal brankáře. Saprykina nahradil v domácí kleci Ježov. Viťaz však začal silnému soupeři nabízet přesilovky. Jednu z nich zužitkoval Tkačjov! V závěru třetiny pak využil další přesilovku Burdasov!
     
    Střely na branku: 5 – 15
     
    Další třetina začne přibližně v 18:24.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hostující celek se ihned vydal do útočného pásma, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    20:35
    Anton Burdasov se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu jeho průnik nepodpořil a Petrohrad rychle přišel o kotouč.
     
    21:10
    Igor Ožiganov se vrátil před vlastní branku, kde zastavil prudkou přihrávku z pavé strany ledové plochy. Hostující hráč poté konstruktivně rozehrál.
     
    21:35
    Ketov napadal rozehrávku domácího celku na modré čáře, nicméně zadáci v červeném si tentokrát dokázali poradit a kotouč odehráli.
     
    22:10
    Ilja Šinkevič střílel od modré čáry, ale Hellberg jeho ránu dobře viděl a vyklepal kotouč ze své lapačky na spoluhráče.
     
    22:30
    Anton Burdasov nahazoval z pravé strany před branku domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu jeho pobídku netečoval. Viťaz může rozjet další akci.
     
    23:10
    Jevgenij Katičev nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, jenže k jeho pobídce se nedostal nikdo v červeném dresu Viťazu.
     
    23:38
    Svjatoslav Grebenščikov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně Hellberg stále pokračuje ve vynikajícím výkonu. Tentokrát udržel puk mezi betony.
     
    24:10
    Jakub Jeřábek vyhodil puk z obranného pásma, ale ani k jeho pobídce se nedostal nikdo z domácích hokejistů. Petrohrad pokračuje ve své vládě.
     
    24:33
    Igor Ožiganov dostává dvě minuty za krosček.
     
    25:10
    Svjatoslav Grebenščikov projel po levém křídle do útočného pásma, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo vedle branky.
     
    25:28
    Hellberg si dal pozor na další ránu od modré čáry a udržel kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    26:05
    Ville Lajunen střílel od modré čáry, nicméně jeho pokus příklepem prolétl kolem levé tyčky hostující klece. Čas v přesilové hře se pomalu krátí.
     
    26:33
    Hosté v plném počtu.
     
    27:05
    Ivan Laričev dostal přihrávku do středního pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl mimo ideální pozici.
     
    27:28
    Anton Burdasov bekhendem propašoval kotouč do útočného pásma, nicméně tam nebyl nikdo v bílém dresu. Pokračuje boj o každý metr.
     
    27:31
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jevgenij Arťuchin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:10
    Lukas Bengtsson dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil vedle levé tyčky.
     
    28:35
    Petrohrad se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém se nedostal do zakončení. Domácí hokejisté brání v pevném defenzivním bloku.
     
    29:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využívá třetí přesilovou hru v dnešním souboji a přidává pátý gól! MIRO AALTONEN prokázal po zákroku domácího brankáře Ježova neskutečný hlad po gólu a tlakem do brankoviště dopravil puk za brankovou čáru! Asistence: Kirill Marčenko.
    29:07 Miro AALTONEN - 0:5
     
    29:07
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Joonas Nättinen – 2 min., nesportovní chování).
     
    30:05
    Sergej Plotnikov dostal nabito na pravý kruh, jenže jeho zakončení skončilo na betonu připraveného brankáře Ježova.
     
    30:31
    Lukas Bengtsson chtěl udržet kotouč na modré čáře, jenže puk mu přeskočil přes čepel a skončil ve středním pásmu. Petrohrad musí začít znovu.
     
    31:07
    Domácí v plném počtu.
     
    31:28
    Alexej Byvalcev dostal přihrávku na levou stranu a nahozením od mantinelu zkoušel překvapit Hellberga. Hostující brankář předvedl pěkný zákrok.
     
    32:05
    Svjatoslav Grebenščikov poslal krásnou přihrávku do rohu útočného pásma, nicméně Katičev zpětnou pobídkou trefil hůl vracejícího se obránce.
     
    32:27
    Ketov dostal přihrávku do jízdy, projel do útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem skončilo na betonu připraveného brankáře Ježova.
     
    33:12
    Jarno Koskiranta se prosmýkl před branku domácího celku a bekhendem chtěl zakončit kolem betonu domácího brankáře. Ježov vytáhl dobrý zákrok.
     
    33:28
    Vasilij Podkolzin dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho pokus skončil vedle branky domácího celku.
     
    34:06
    Po dalším souboji ve středním pásmu vyletěl kotouč na střídačku domácího celku. Vhazovat se tak bude ve středu kluziště.
     
    34:19
    Ježov si dal pozor na zakončení z pravé strany útočného pásma a skryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    35:05
    Miro Aaltonen dotíral před brankou domácího celku, jenže brankář domácího celku se roztáhl na brankovišti a nepustil puk za svá záda.
     
    35:23
    Hellberg si bez problémů poradil s nahozením ze středního pásma a ukryl kotouč v lapačce. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    36:02
    Jegor Voronkov objel branku soupeře, zbavil se obránce a přihrál na levou stranu. Následně zakončoval Jeřábek, který však vůbec netrefil branku.
     
    36:23
    Vladimir E. Tkačjov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho projektil prolétl kolem levé tyčky a skončil na zadním mantinelu.
     
    37:03
    Alexej Makejev projel do útočného pásma a vyslal tvrdou střelu forhendem. Hellberg proti jeho pokusu povyjel a ukryl puk mezi betony.
     
    37:28
    Další útočnou akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    38:02
    Pavel Koltygin si udělal prostor v útočném pásmu, přehodil si kotouč na forhend, ale i s jeho slabou střelou si Hellberg bez problémů poradil.
     
    38:16
    Hra je přerušena! Ketov totiž schytal do obličeje střelu od modré čáry. Vypadá to ale, že bude schopen v duelu pokračovat.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ivan Morozov – 2 min., držení).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:19
    Hellberg si dal pozor na střelu od modré čáry, našel si výhled a ukryl kotouč v lapačce. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté Petrohradu. Pátou branku hostujícího celku přidal Kirill Marčenko! Domácí se sice hnali do útoku, jenže obrana Petrohradu zatím působí jako pevný defenzivní val.
     
    Střely na branku: 22 – 24
     
    Další třetina začne přibližně v 19:20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Viťaz uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v červeném dresu nedokázal zakončit.
     
    40:41
    Joonas Nättinen projel po pravém křídle do útočného pásma, objel branku hostujícího Petrohradu, našel Jeřábka, který střílel, ale Hellberg si připsal snadný zákrok.
     
    41:00
    Viťaz si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za nesportovní chování dostává Ketov.
     
    41:33
    Ville Lajunen nahodil puk od modré čáry na branku hostujícího celku, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu Viťazu. Domácí se v úvodu třetiny snaží, ale nemají moc možností.
     
    42:10
    Jakub Jeřábek střílel od modré čáry, jenže jeho ránu viděl Hellberg opravdu čistě a schoval kotouč do své lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    42:35
    Jaroslav Dyblenko projel do útočného pásma, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyčky. Nikdo v bílém se k odraženému puku nedostal.
     
    43:00
    Hosté v plném počtu.
     
    43:22
    Ivan Laričev se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, jenže jeho pokus skončil na levém betonu hostujícího brankáře Hellberga.
     
    43:25
    Petrohrad si zahraje další přesilovku. Howden dostává dvě minuty za podrážení.
     
    44:04
    Domácí hokejisté vyhodili kotouč ven z obranného pásma. Nikdo v červeném dresu Viťazu se za vyhozeným pukem zrovna nehnal.
     
    44:38
    Joonas Kemppainen střílel z dobré pozice, jenže jeho rána příklepem skončila na betonu připraveného gólmana Ježova. Petrohrad ale drží pásmo.
     
    45:05
    Ježov se pro změnu rychle přesunul k levé tyči a zastavil Ketovovu střelu příklepem. Domácí brankář si připsal dobrý zákrok.
     
    45:25
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Ketov dostal krásnou přihrávku do jízdy, dostal se do útočného pásma, ale jeho zakončení skončilo na betonu připraveného Ježova!
     
    46:38
    Barabanov napadal rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Osamocený útočník hostujícího Petrohradu kotouč nevybojoval.
     
    47:10
    Ville Lajunen střílel od modré čáry. Hellberg měl dobře zastíněný výhled, našel si skulinku mezi obránci a schoval puk v lapačce.
     
    47:38
    Koskiranta si sjel na nahození před branku Viťazu, kde dokázal tečovat nahození z pravé strany hrací plochy.
     
    48:10
    Joonas Nättinen se dostal k odraženému puku v rohu obranného pásma a vyhodil jej bekhendem za modrou čáru do středního pásma.
     
    48:35
    Jevgenij Arťuchin dostal skvělou přihrávku do jízdy, zpracoval si puk, ale jeho rána zápěstím prolétla kolem zadní tyčky branky Petrohradu.
     
    49:05
    Kuzmenko vyslal skvělou přihrávku na rozjetého Ketova, nicméně ten na prudkou přihrávku nedosáhl. Petrohrad tak přišel o slibnou šanci na zakončení.
     
    49:36
    Jegor Voronkov se tlačil do útočného pásma, jenže na modré čáře proti němu vystoupili obránci v bílých dresech, kteří jej obrali o kotouč.
     
    50:15
    Danila Mojsejev střílel od modré čáry, nicméně jeho pokus skončil na brusli prvního obránce v bílém dresu.
     
    50:38
    Viťaz si zahraje přesilovku. Jevgenij Ketov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:10
    Viťaz napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu, jenže oslabený Petrohrad přesto dokázal vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    51:35
    Hellberg si dal pozor na zakončení od modré čáry, dostal se do rozkleku a vykopl kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    52:10
    Jakub Jeřábek střílel z dobré pozice z pravého kruhu, ale jeho pokus bez přípravy skončil na betonu připraveného brankáře Hellberga.
     
    52:38
    Hosté v plném počtu.
     
    53:10
    Viťaz uklidnil rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo v červeném dresu se tentokrát nevydal na individuální průnik do útočného pásma.
     
    53:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se dokázal prosadit také v závěrečné periodě! ALEXANDR BARABANOV se prodral do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a krásnou střelou nad beton brankáře poslal puk do sítě! Asistence: Vladimir E. Tkačjov.
    53:37 Alexandr BARABANOV - 0:6
     
    54:00
    Do útoku se okamžitě vydal také domácí celek, jenže zakončení z levé strany opět skončilo mezi betony připraveného Hellberga.
     
    54:35
    Viťaz se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Zatím je to hodně ospalé.
     
    55:12
    Jakub Jeřábek střílel od modré čáry, nicméně jeho rána zápěstím skončila vedle levé tyče branky. K odraženému puku se dostali jen hráči Petrohradu.
     
    55:38
    Jevgenij Katičev se individuálním způsobem dostal do útočného pásma, ale nikdo v červeném jeho akci nepodpořil.
     
    56:10
    Anton Bělov vyvezl puk po pravém křídle do útočného pásma, poslal z pravého křídla pobídku mezi kruhy, ale tam nebyl nikdo v bílém.
     
    56:26
    Domácí celek se z tlaku Petrohradu vymanil jen za cenu vyhození přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje před Ježova.
     
    57:02
    Barabanov se v obranném pásmu dostal ke kotouči, krásně se probil do středního pásma, nicméně jeho akce skončila velmi slabou střelou.
     
    57:35
    Ivan Morozov si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže příliš dlouho váhal se zakončením a jeho pokus forhendem nakonec skončil vedle levé tyčky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:25
    Jevgenij Katičev se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, nicméně jeho průnik zastavil důrazný obránce hostujícího mužstva. Třetí duel série se už pouze dohrává.
     
    59:10
    Viťaz se vydal do středního pásma, jenže ani v něm nedokázali domácí hokejisté kotouč udržet. Petrohrad už se nikam nežene.
     
    59:35
    Morozov se opět prosmýkl do útočného pásma, ale důrazný obránce v červeném dresu jej skvělým pohybem vytlačil až k mantinelu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Petrohrad zvládl i třetí duel série a poráží Viťaz vysoko 6:0! Ve třetí třetině už hostující celek pouze hlídal své vysoké vedení a dokázal přidat jednu branku. Šest minut před závěrečnou sirénou se prosadil Alexandr Barabanov! Petrohrad se tak po dnešním souboji příblížil k postupu do konferenčního semifinále. V sérii už totiž vede 3:0.
     
    Střely na branku: 31 – 31
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 26:48
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4787 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:56:10)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 10. Galeňuk (Kuzmenko, Belov), 10. Ivan Morozov (K. Marčenko), 14. Tkačjov (Burdasov), 20. Burdasov (Tkačjov), 30. M. Aaltonen (K. Marčenko), 54. Barabanov (Tkačjov)


    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (10. I. Ježov) – Pylenkov, Jeřábek, Voronkov, V. Lajunen, Golovkov, Šinkevič, Katičev – Byvaľcev, Jo. Nättinen, Makejev – Grebenščikov, Q. Howden, Mojsejev – P. Černov, Arťuchin, Laričev – Kvartaľnov, Koltygin, Kulagin – Gončarov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Bengtsson, Belov, Chafizullin, Galeňuk, Tokranov, Ožiganov, Dyblenko – M. Aaltonen, Tkačjov, Barabanov – Kemppainen, S. Plotnikov, Ketov – Burdasov, Koskiranta, Kuzmenko – K. Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin – Karpov.

    Rozhodca: Oskirko, Ravodin – Sivov, Šišlo

    Diváci: 4787
    Viťaz 0 4 Petrohrad
    #1 Nedeľa 01.03.2020 • 15:00
    Petrohrad - Viťaz 6:1
    #2 Utorok 03.03.2020 • 17:30
    Petrohrad - Viťaz 4:3
    #3 Štvrtok 05.03.2020 • 17:30
    Viťaz - Petrohrad 0:6
    #4 Sobota 07.03.2020 • 15:00
    Viťaz - Petrohrad 2:3 koniec po predl.