Zlín – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Plzeň – Litvínov 6:2 (kon.) | Kladno – Hradec Králové 3:1 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (3:2 po s.n.) | Liberec – Sparta Praha 4:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:6 (po pr.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Sparta Praha
cz Piatok 20.12.2019, 18:00 • Home Credit Aréna, Liberec • Tipsport extraliga (ČR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:26 Radan LENC - 4:1
     
    40:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čepice dolů! Libor Hudáček poslal od modré puk do skrumáže před bránou, kde se nejdříve neprosadil Jiří Průžek, jenže puk se odrazil k RADANU LENCOVI, jenž jej dorazil do sítě a završil svůj hattrick! Asistence: Jiří Průžek, Libor Hudáček.
    37:58 Jiří PRŮŽEK - 3:1
     
    37:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec navyšuje vedení! Ronald Knot zavezl kotouč do útočného pásma, objel bránu a poslal černou gumu do brankoviště. Tam sice ještě Radan Lenc neuspěl, puk se ale ze skrumáže odrazil k JIŘÍMU PRŮŽKOVI, který jej dorazil za marně se natahujícího Jakuba Sedláčka. Asistence: Radan Lenc, Ronald Knot.
    36:08 Radan LENC - 2:1
     
    36:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět vedení! V přečíslení tři na dva chtěl RADAN LENC přihrávat Liboru Hudáčkovi, jenže jeho pas si jeden z obránců Sparty smolně tečoval do vlastní brány. Bez asistence.
    25:55 Michal ŘEPÍK - 1:1
     
    25:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po neuvěřitelné pasáži, kdy se hra přelévala ze strany na stranu, rozjeli Pražané akci tři na dva, kterou se MICHAL ŘEPÍK rozhodl řešit individuálně. Jeho střela byla sice zblokována, jenže puk se k němu odrazil zpět a kapitán hostů jej poslal do horního rohu. Bez asistence.
    06:44 Radan LENC - 1:0
     
    06:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberec jdou do vedení! Libor Hudáček přihrál mezi kruhy Petru Jelínkovi, jehož střela byla sice zblokována, jenže puk se odrazil k RADANU LENCOVI, který jej poslal do napůl odkryté brány! Asistence: Petr Jelínek, Libor Hudáček.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 7. Lenc (P. Jelínek, L. Hudáček), 37. Lenc, 38. Průžek (Lenc, Knot), 41. Lenc (Průžek, L. Hudáček) – 26. Řepík


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Peters) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek, Havlín – Ordoš, L. Hudáček, Lenc – J. Vlach, Marosz, Průžek – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – Rychlovský, A. Musil, D. Špaček.
    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek (A), Košťálek, Piskáček (A) – Smejkal, Tomášek, Řepík (C) – Rousek, Pech, Forman – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Vitouch, Pšenička, Kropáček.

    Rozhodca: Pešina, Mrkva – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)