Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Trenčín – Miškovec 5:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Detva – Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 20.12.2019, 17:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sa tak končí výsledkom 1:3. Liptákom sa v tretej tretine nepodarilo vyrovnať stav stretnutia a napokon tesne pred koncom riadneho hracieho času inkasovali do prázdnej brány zásluhou Pospíšila. Týmto sa s vam lúčim a prajem pekný zbytok piatkového večera. (19:22:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tesne pred záverom stretnutia sa cez celú ľadovú plochu presadil TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý zvýšil na 1:3. Bez asistencií.
     
    59:30
    Liptáci sú s pukom na hokejkách, no nevedia sa usadiť v útočnom pásme.
     
    59:00
    Vhadzuje sa pred brankárom Pavlasom. Brankár Romančík už zostáva na striedačke domácich. Hostia vyhrali buly a puk poslali do stredného pásma.
     
    59:00
    Oddychový čas domácich.
     
    58:40
    Liptáci už hrajú so šiestimi korčuliarmi a v útočnom pásme obstreľujú bránu Nových Zámkov.
     
    56:57
    Veľlká šancia na vyrovnanie. Jakub Sukeľ sa ujal puku za bránou súpera a svojou šikovnosťou sa dostal až pred Pavlasa, ktorý jeho zakončenie vyrazil.
     
    56:15
    V rýchlom protiútoku sa ocitol Andrísik. Jeho strelu Romančík vyrázil rovno na hokejku Bajteka. Jeho dorážku dokázali domáci obrancovia eliminovať.
     
    55:22
    Na druhej strane sa do dobrej streleckej pozície dostal Pospíšil. Túto strelu Romančík vyráža a k puku sa dostávajú domáci.
     
    54:22
    Liptáci vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme. Puk sa dostal na modrú čiaru k Nemcovi, ktorý z prvej vystrelil. Jeho nebezpečné zakončenie letelo len pár centimetrov ponad Pavlasovu bránu.
     
    54:19
    Po veľmi nepresnej prudkej strele Jakuba Sukeľa nasleduje relkamná prestávka.
     
    53:51
    Po obrovskej chybe Romančíka sa hostia dostali do čistej gólovej šance, no napokon sa im nepodarilo puk poslať do odkrytej brány.
     
    52:46
    Pekná práca Drtinu, ktorý zachytil puk na útočnej modrej čiare. Dostal sa medzi kruhy do dobrej streleckej pozície, no Romančík toto zakončenie vyráža.
     
    51:45
    Kramár si po ľavej strane nakorčuľoval do útočného pásma a z uhla vystrelil na bránu Nových Zámkov. Jeho strela opečiatkovala bližiu tyčku Pavlasovej brány.
     
    50:57
    V útočnom pásme sú tentokrát hostia. Hruška sa tlačil s pukom pred bránu, no neúspešne. Romančík puk chytá a rozhodcovia prerušujú hru.
     
    50:12
    Liptáci zvyšujú aktivitu, no je tam najmä absencia presných prihrávok.
     
    48:52
    Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Pri puku zostali hostia a dostali sa až pred bránu Liptovského Mikuláša, kde sa ale do zakončenia nedostali.
     
    47:56
    Teraz pekná príležitosť domácich. Z útočnej modrej čiary Rudolf Huna perfektne našiel medzi kruhmi Róberta Hunu, no aj toto zakončenie brankár Nových Zámkov likviduje.

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Huna (Petran, Kurali) – 7. Stupka (Fereta, Fábry), 30. Stupka (Fábry, Hatala), 60. Pospíšil


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík – Kurali, Kramár, Nemec, Petran, Roman, Mezovský, Droppa, Smutný – Kriška, Piatka, Sukeľ – Ru. Huna, Oško, Vybíral – Lištiak, Ro. Huna, Ri. Huna – Michalík, Uhrík, Surový
    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas – Hatala, Ordzovenský, Drtina, Fereta, Hain, Mikuš, Pavúk – Pospíšil, Fábry, Stupka – Bajtek, Holovič, Jurík – Števuliak, Hruška, Rogoň – Andrisík, Jurák

    Rozhodca: Goga, Kalina – Durmis, Smrek