Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | Nominační tisková konference A-týmu reprezentace (kon.)
koniec udalosti
Nominační tisková konference reprezentace U21

cz Utorok 05.11.2019, 10:30Tlačové konferencie
     
    Z tiskové konference je to vše, díky za pozornost a mějte se fajn. (10:39:45)
     
    Národní tým do jednadvaceti let bude během srazu pobývat v Benicích, v Uhříněvsi a souboj se San Marinem se pak odehraje v Chomutově. V sobotu pak jednadvacítka odletí do Záhřebu, odkud se přesune do Velike Gorici a zde odehraje druhý zápas srazu na půdě Chorvatska.
     
    Krejčí o brankáři Markovičovi: Jsme s ním i se Slavií ve spojení. Udělal progres ve své kariéře a prosadil se mezi tři gólmany Áčka. Chodí chytat ČFL i mládežnické zápasy Ligy mistrů. Pro Kubu bude zatím lepší, když bude chytat v devatenáctce a pomůže jí třeba dostat se na ME.
     
    Krejčí o předchozích dvou domácích zápasech: Velký problém byl především ve finální fáze. Chyběla nám individuální kvalita, odvaha, kreativita. Oba zápasy jsme odehráli do dobře organizované defenzivy soupeře a měli s tím obrovský problém. Vyhovuje nám spíše styl, když jsme my v zabezpečené obraně a vyrážíme do rychlých brejků. Podobný zápas nás nejspíš čeká se San Marinem a snad budeme úspěšnější.
     
    Krejčí o Pavlu Šulcovi: Poprvé byl s námi v Kaprunu na tréninkovém kempu. Posunem do Opavy zvládl krok do dospělého fotbalu, i když to tam úplně jednoduché nemá. Jsou ale zajímavé jeho výkony ve dvacítce, kde patřil k nejlepším hráčům. Po právu dostane šanci i mezi námi a je šance, že se dostane do sestavy i u nás.
     
    Krejčí: Jsem rád, že hráči jako Holík, Plechatý a Matoušek kopou pravidelně. Všichni tito tři jmenovaní určitě pomáhají Jablonci k jeho dobrému postavení v tabulce. Doufám, že nám všichni tři ještě pomůžou ve zbývajících zápasech jednadvacítky.
     
    Krejčí o Matouškovi: Uvidíme, jak to bude s jeho zraněním a uvidíme, jestli dostane prostor v domácím zápase se Spartou.
     
    Krejčí: Snažíme se po dvou domácích remízách ještě nějak nepanikařit. Skupina se zdá být hodně vyrovnaná a ještě se ledacos může přihodit. I když bych byl pochopitelně rád, kdybychom měli aspoň o dva body více.
     
    Nominace ČR U21:

    Brankáři: Martin Jedlička, Matouš Trmal, Hugo Jan Bačkovský.
    Obránci: Daniel Souček, Dominik Plechatý, Jakub Klíma, Matěj Chaluš, Libor Holík, Denis Granečný
    Záložníci: Filip Havelka, Dominik Janošek, Michal Sadílek, Pavel Bucha, Jan Matoušek, Ladislav Krejčí, Pavel Šulc, Michal Hlavatý, Antonín Vaníček, Patrik Žitný, Michal Kohút.
    Útočníci: Ondřej Šašinka, Adam Hložek.
     
    Zápotočný: Čekají nás zápasy se San Marinem a v Chorvatsku. Věřím, že oba zápasy zvládneme.
     
    Na tiskové konferenci jsou přítomni Tomáš Zápotočný a Karel Krejčí (trenér).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:30.

    Radek Barkman