Motor ČB – Litoměřice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:0 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 8:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 1:3 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:9 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
cz Streda 25.09.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance Liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Petr Stloukal naznačil střelu, ale zvolil přihrávku přes osu hrací plochy. Na levé kruhu se nacházel Lukáš Klíma, jehož pokus z jedné proletěl pod brankářem a zamířil vedle vzdálenější tyče.
     
    58:16
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Ondráček – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:27
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Vampola – 2 min., podrážení).
     
    55:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Hořava – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    54:28 Lukáš KLÍMA - 5:0
     
    54:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    V ROCKNET ARÉNĚ právě odbila pátá, jak ve známé písni zpívá Zuzana Norisová! V závaru u levé tyče se nejlépe zorientoval LUKÁŠ KLÍMA, jenž zkušeně přehodil Romana Málka. Asistence: Jakub Chrpa a Stanislav Vrhel.
     
    53:14
    Mezi kruhy se odrazila černá gumu, kde se nacházel Daniel Vrdlovec. Jeho pokus mířil do pravého horního rohu branky, jenže chomutovský brankář byl znovu připraven. Dominik Pavlát dál drží naději na třetí získanou nulu v této sezóně.
     
    51:29
    S přihrávkou se přesouval chomutovský brankář, jenže do protisměru mířil Petr Vampola. Zkušený útočník zakončoval do odkryté části branky, ovšem Dominik Pavlát vytasil zákrok betonem.
     
    49:49
    Od modré čáry nahazoval puk před branku Robin Všetečka, do jehož snažení vložil hůl Viktor Martínek. Kotouč zamířil do protipohybu gólmana, ale také těsně vedle levé tyče.
     
    37:22
    Hostující celek se snažil o rozehrávku za brankou a najednou přišlo přerušení hry. Hlavní rozhodčí se otočil ke střídačce sešívaných a posílá na trestnou lavici Tomáše Šmerhu (Slavia) – nesportovní chování.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 983 diváků.
     
    33:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Šmerha.
     
    32:58
    Cink! Ve střední třetině čekal na krosouvou přihrávku Lukáš Klíma, který tak udržel pásmo. Slovenský útočník potáhl kotouč vedle branky, odkud orazítkoval pravou tyčku branky.
     
    32:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Rýgl – 2 min., hákování).
     
    31:47
    Ačkoliv Martin Michajlov předvedl několik povedených zákroků, tak tohle už i na něj bylo moc. Slavia tak mění brankáře a nově brankoviště bude hájit Roman Málek.
     
    31:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další šťastný moment pro chomutovské mužstvo! Na ose hrací plochy dostal trochu prostoru Petr Stloukal, jehož pokus byl nepřesný a odrazil se do nebezpečné pozice, kam si najel TOMÁŠ PITULE. Zkušený útočník pak bekhendem zakončil přesně a vyhnal Martina Michajlova z brány. Asistence: Petr Stloukal a Filip Suchý.
    31:47 Tomáš PITULE - 4:0
    30:28 Filip SUCHÝ - 3:0
     
    30:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další nešťastný moment pro celek z hlavního města! Rychlou kombinaci se snažil přihrávkou před branku vyšperkovat FILIP SUCHÝ, jenž trefil nohu obránce. Právě tento moment rozhodl, že se Chomutov znovu raduje, jelikož Martin Michajlov nestihl reagovat. Asistence: Lukáš Blaha a Darby Llewellyn.
     
    30:08
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Doležal – 2 min., pozdní dohrání).
     
    28:20
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Vampola – 2 min., sekání).
     
    27:41
    Radek Havel se vrhl do střely, ovšem Jaroslav Brož si zkušeně pomohl kličkou. Jenže poté už proti němu stál připravený Dominik Pavlát, jenž zasáhl. Slavia je v posledních momentech aktivnější.
     
    26:11
    Jeden z hostů dlouho míchal s pukem za brankou a počkal si až Martin Ondráček přijede na hranici brankoviště. Jeho pokus z jedné letěl po ledě vedle branky, tohle by ale mělo končit vstřeleným gólem!
     
    25:10
    Před branku Chomutova si najel David Šteiner, který z nebezpečné pozice zamířil vedle levé tyče. Ve druhé části se hraje více opatrněji, a tak šance přibývají pomaleji.
     
    20:53
    Přihrávku před branku dostal Tomáš Šmerha, jenž si zkušeně položil chomutovské brankáře. Ovšem hostující útočník následně místo prázdné branky trefil jen tyčku.
     
    18:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Pavlát – 2 min., vysoká hůl). Trest odpyká Kryštof Hrala.
     
    17:36
    Zmatky v hostující obraně mohl potrestat Jakub Chrpa. Chomutovský srdcař si najel mezi kruhy a mířil na zadní tyč. Ovšem kotouč poslal pár centimetrů vedle branky.
     
    16:15
    Od pravého mantinelu vystřelil Radek Havel, jehož pokus orazítkoval zadní tyč. Hostující mužstvo ale s velkou šancí nezůstalo pozadu. Do samostatného úniku uprchl Viktor Martínek, jenž hledal mezeru mezi Pavlátovými betony. Ovšem chomutovská jednička s tím počítala a užívá si zasloužené ovace publika!
    13:24 Darby LLEWELLYN - 2:0
     
    13:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové máme tu branku v oslavení! Americký útočník zachytil rozehrávku Slavie a přímočaře mířil na branku. Jeho pokus zamířil do teploměru a zapadl do zadní části branky. DARBY LLEWELLYN oslňuje fanoušky na severu Čech další povedenou akcí. Bez asistence.
     
    11:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., hákování).
     
    11:00
    Petr Stloukal bruslil, a tak se zakázané uvolnění nepískalo. Domácí hráč přihrál zadovkou přes brankoviště na najetého Filipa Suchého. Jeho pokus z jedné skončil v lapačce brankáře, který předvedl famózní zákrok lapačkou.
     
    09:56
    Mezi kruhy si najel Jiří Doležal, jehož pokus byl vyražen před branku. Hostující útočník byl u kotouče znovu první a pokusil se o dorážku, která zamířila jen nad branku.
     
    09:08
    Nenápadným pokusem se prezentoval Robin Všetečka, jehož pokus vyrazil Dominik Pavlát betonem. Černá guma poté zamířila do břevna, od kterého se odrazila směrem pryč od branky.
     
    08:13
    Lukáš Blaha převzal přihrávku zpoza branky a zakončoval do bližšího horního rohu branky, jenže Martin Michajlov si znovu počínal fantasticky.
     
    07:28
    Darby Llewellyn od mantinelu našel před branku najíždějícího Lukáše Klímu, který se snažil zakončit k pravé tyči. Hostující brankář se na čáře výborně roztáhl a připsal si veledůležitý zákrok!
     
    06:29
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Doležal – 2 min., hákování).
     
    06:18
    Přihrávku mezi kruhy převzal Dušan Žovinec, který si do nebezpečného prostoru sjel od modré čáry. Jeho zakončení letělo těsně nad ledem, ovšem Martin Michajlov zasáhl betonem.
    05:14 Jan SVOBODA - 1:0
     
    05:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že Piráti přijdou o kotouč, ovšem za brankou výborně zabojoval JAN SVOBODA, který se snažil najít před brankou bojujícího Radka Havla. Ovšem kotouč se pro hostující mužstvo odrazil nešťastně od obránce sešívaných a zamířil za bezmocného Martina Michajlova. Asistence: Radek Havel.
     
    04:16
    Na konci přesilové hry se podařilo hostujícímu celku prokombinovat k velké šanci. Přihrávku do druhé vlny převzal David Šteiner, jehož pokus vystihl přesouvající se Dominik Pavlát!
     
    02:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., krosček).
     
    00:56
    Kotouč putoval od mantinelu na osu hrací plochy, kde se nacházel Darby Llewellyn. Jeho pokus byl přizvednut nad branku, ale také do ochranné sítě.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 6. J. Svoboda (R. Havel), 14. Llewellyn, 31. Suchý (Blaha, Llewellyn), 32. Pitule (Stloukal, Suchý), 55. Klíma (Chrpa, Vrhel)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Tejnor, Blaha, Lang, Štochl, R. Havel – Suchý, Pitule (A), Stloukal – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – Chrpa (A), Vrhel, Klíma – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC Slavia Praha: Michajlov (32. Málek) – J. Novák (C), T. Duda, Ryzák, P. Hořava, Hejda, Barák, Antoš – Šmerha, Vampola (A), J. Doležal (A) – Šteiner, Vrdlovec, Kuťák – Furch, Kohút, M. Ondráček – Martínek, Všetečka, Jar. Brož.

    Rozhodca: Doležal, Šindel – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 983