Motor ČB – Litoměřice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:0 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 8:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 1:3 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:9 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
cz Streda 25.09.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance Liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:28 Lukáš KLÍMA - 5:0
     
    54:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    V ROCKNET ARÉNĚ právě odbila pátá, jak ve známé písni zpívá Zuzana Norisová! V závaru u levé tyče se nejlépe zorientoval LUKÁŠ KLÍMA, jenž zkušeně přehodil Romana Málka. Asistence: Jakub Chrpa a Stanislav Vrhel.
     
    31:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další šťastný moment pro chomutovské mužstvo! Na ose hrací plochy dostal trochu prostoru Petr Stloukal, jehož pokus byl nepřesný a odrazil se do nebezpečné pozice, kam si najel TOMÁŠ PITULE. Zkušený útočník pak bekhendem zakončil přesně a vyhnal Martina Michajlova z brány. Asistence: Petr Stloukal a Filip Suchý.
    31:47 Tomáš PITULE - 4:0
    30:28 Filip SUCHÝ - 3:0
     
    30:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další nešťastný moment pro celek z hlavního města! Rychlou kombinaci se snažil přihrávkou před branku vyšperkovat FILIP SUCHÝ, jenž trefil nohu obránce. Právě tento moment rozhodl, že se Chomutov znovu raduje, jelikož Martin Michajlov nestihl reagovat. Asistence: Lukáš Blaha a Darby Llewellyn.
    13:24 Darby LLEWELLYN - 2:0
     
    13:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové máme tu branku v oslavení! Americký útočník zachytil rozehrávku Slavie a přímočaře mířil na branku. Jeho pokus zamířil do teploměru a zapadl do zadní části branky. DARBY LLEWELLYN oslňuje fanoušky na severu Čech další povedenou akcí. Bez asistence.
    05:14 Jan SVOBODA - 1:0
     
    05:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že Piráti přijdou o kotouč, ovšem za brankou výborně zabojoval JAN SVOBODA, který se snažil najít před brankou bojujícího Radka Havla. Ovšem kotouč se pro hostující mužstvo odrazil nešťastně od obránce sešívaných a zamířil za bezmocného Martina Michajlova. Asistence: Radek Havel.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 6. J. Svoboda (R. Havel), 14. Llewellyn, 31. Suchý (Blaha, Llewellyn), 32. Pitule (Stloukal, Suchý), 55. Klíma (Chrpa, Vrhel)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Tejnor, Blaha, Lang, Štochl, R. Havel – Suchý, Pitule (A), Stloukal – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – Chrpa (A), Vrhel, Klíma – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC Slavia Praha: Michajlov (32. Málek) – J. Novák (C), T. Duda, Ryzák, P. Hořava, Hejda, Barák, Antoš – Šmerha, Vampola (A), J. Doležal (A) – Šteiner, Vrdlovec, Kuťák – Furch, Kohút, M. Ondráček – Martínek, Všetečka, Jar. Brož.

    Rozhodca: Doležal, Šindel – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 983