Everton – Wolverhampton 3:2 (kon.) | Arsenal – Tottenham 2:2 (kon.)
koniec
Everton FC
3:2 (2:1)
Wolverhampton Wanderers
Nedeľa 01.09.2019, 15:00 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    80. Richarlison (EVE) - 3:2
     
    80
    Everton FC dal gól!
    Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! Digne si na ľavom krídle narazil loptu so striedajúcim Bernardom a už takmer z bránkovej čiary poslal do šestnástky Wolverhamptonu výborný vysoký center. Na ten si najvyššie vyskočil RICHARLISON, ktorý cez obrancu Bolyho poslal hlavou loptu nechytateľne k ľavej tyči Patríciovej brány.
    75. Raúl Jiménez (WOS) - 2:2
     
    75
    Tím Wolves práve strelil gól!
    Je vyrovnané! Bennettovo dlhé autové vhadzovanie predĺžil za seba hlavou Boly na zadnú tyč, kam si nabehol RAÚL JIMÉNEZ a ten hlavou poslal loptu za chrbát brankára Pickforda. Pri tom ho ale trafil do hlavy v snahe odkopnúť loptu Digne, Mexičan tak musí byť hneď po góle ošetrený.
    12. Alex Iwobi (EVE) - 2:1
     
    12
    Everton FC dal gól!
    To je začiatok! Ešte neubehla ani štvrťhodina zápasu a už sme videli tri góly! Sigurdsson dostal výbornú prihrávku na pravé krídlo, odkiaľ nasmeroval presný center na zadnú tyč na hlavu nepochopiteľne neobsadeného ALEXA IWOBIHO a ten poslal loptu do protipohybu brankára Patrícia.
    9. Romain Saïss (WOS) - 1:1
     
    9
    Tím Wolves práve strelil gól!
    Hostia rýchlo vyrovnávajú! Traoré obišiel na pravom krídle Digneho a nacentroval do bránkoviska, kde Coleman loptu namiesto odkopu pristavil priamo pred ROMAINOM SAÏSSOM a ten ju bez zaváhania poslal do brány Evertonu.
    5. Richarlison (EVE) - 1:0
     
    5
    Everton FC dal gól!
    Domáci po hrubej chybe obrany hostí otvárajú skóre! Gomesovi sa nevydarila prieniková prihrávka, ktorú úplne nezmyselne prudkou malou domov prihral v šestnástke svojmu brankárovi Coady. Patrício chcel loptu na poslednú chvíľu loptu odkopnúť, trafil však len napádajúceho Keana, od ktorého sa lopta odrazila priamo k RICHARLISONOVI. Ten ju potom z prvej z hranice šestnástky poslal do odkrytej brány hostí.

    Michal Sadlek

    Góly: 5. Richarlison, 12. Iwobi, 80. Richarlison – 9. Saïss, 75. Jiménez

    Karty:   63. Delph (EVE) – 38. Vinagre (WOS), 44. Jiménez (WOS), 49. Boly (WOS), 58. R. Bennett (WOS), 90+4. Neto (WOS)   90+5. Boly (WOS)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.
    Everton FC: Pickford – Coleman (C), M. Keane, Y. Mina, Digne – A. Gomes, Delph – Richarlison, G. Sigurdsson, Iwobi (76. Bernard) – Kean (76. Calvert-Lewin).
    Náhradníci: Stekelenburg – Holgate, Sidibé, Schneiderlin, Calvert-Lewin, Tosun, Bernard.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Traoré, Dendoncker, Neves (84. Neto), Saïss (59. Moutinho), Vinagre – Jiménez, Cutrone (68. Diogo Jota).
    Náhradníci: Ruddy – J. Vallejo, J. Castro, Gibbs-White, Diogo Jota, Moutinho, Neto.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn

    Diváci: 39 374