Zabrze – Karviná 2:1 (kon.) | Dukla Praha – Ústí n. L. 2:2 (kon.) | Jihlava – Prostějov 4:0 (kon.)
Sereď – L. Mikuláš sk 7:2 (kon.) | Jablonec – Pardubice 4:1 (kon.) | Groznyj – Dunajská Streda sk 5:1 (kon.)
Jagiellonia – Ružomberok sk 2:1 (kon.) | Trnava – Skalica sk 3:3 (kon.) | Raków – Třinec 3:3 (kon.)
Sigma Olomouc – Hr. Králové 1:0 (kon.) | Jastrzębie – Opava 2:1 (kon.) | ETO Györ – Trenčín sk 0:4 (kon.)
Slovácko – Olimpic 2:0 (kon.) | Bischofswerdaer FV 08 – Teplice 1:4 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
2:2 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
cz Streda 26.06.2019, 11:00 • FC Jiskra Modrá • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    90+2. Lukáš MATĚJKA - 2:2
     
    90+2
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    V úplném závěru se do samostatného úniku z pravé strany dostal LUKÁŠ MATĚJKA, který překonal Radu a s největší pravděpodobností stanovil na konečných 2:2!
     
    87
    Pražané šli do přečíslení a mohli navýšit svůj náskok. Po přihrávce z pravé strany přišlo zakončení z malého vápna, ovšem gólman Army vyrazil reflexivním zákrokem na rohový kop!
    84. Róbert KOVAĽ - 2:1
     
    84
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po přízemním centru z levé strany se na zadní tyči ocitl úplně volný RÓBERT KOVAĽ, který střelou z bezprostřední blízkosti pod břevno posílá svůj tým opět do vedení!
     
    80
    Celek z hlavního města měl během krátké chvíle už druhou šanci! Holík se octil úplně sám před brankářem, ten ale dokázal vyrazit na rohový kop!
     
    79
    Rychlý výpad Dukly po pravé straně, poté přihrávka na šestnáctku. Následné zakončení mířilo do horní tyče, Arma teď měla štěstí!
    33. Jiří MISKOVIČ - 1:1
     
    33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda! Balón si vzal na starost JIŘÍ MISKOVIČ, který jej zakroutil do šibenice na vzdálenější tyčku. Lépe to trefit ani nešlo, Rada neměl nárok, Arma dotahuje krok!
     
    24
    Tutovka pro Duklu! Hadaščok převzal balón a na středu postupoval sám na Plachého. Jeho následné zakončení šajtlí však minulo branku!
    11. David DOUDĚRA - 1:0
     
    11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pražané výborně kombinovali na pravé straně, poté přišlo zakončení na vzdálenější tyč. Brankář Plachý míč vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal úplně volný DAVID DOUDĚRA. Gólman Army míč následně už nestihl před brankovou čarou, Dukla jde do vedení!
     
    4
    Dukla se dostala do přečíslení, přihrávka z pravé strany mířila někam na penaltu, kde se do balónu opřel Souček. Jeho zakončení nakonec jen o pár centimetrů minulo branku!

    Štěpán Slovák

    Góly: 11. Douděra, 84. Kovaľ – 33. Miskovič, 90+2. Matějka


    FK Dukla Praha: Rada – Kozma, Piroch (C), Dancák (8. Chlumecký) – Doumbia, Souček (60. González), Tetour, González (46. Jakab) – Douděra (46. Kovaľ), Hadaščok (46. Preisler), Holík
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: I. poločas: Plachý – Strada, Vlček, Pimpara, Jakubov – Valenta, Miskovič, Písačka – Richter – Drame, Bassey
    II. poločas: Plachý – Strada, Písačka (67. Bechyně), Brak, Jirkovský – Valenta, Miskovič (77. Mužík), Richter (67. Kolařík, 82. Jakš) – Krátký, Matějka, Prošek