Filipíny – Kuba 2:11 (kon.) | Singapur – Austrália 0:10 (kon.)
Argentina – Botswana 8:0 (kon.) | Holandsko – USA 3:5 (kon.)
Mexiko – Japonsko 1:2 (kon.)
koniec udalosti
1 2 3 4 5 6 7 R H E
USA
USA
0
0
4
0
0
1
x
 
5
6
1
Holandsko
Holandsko
1
1
0
1
0
0
0
 
3
6
0
cz Piatok 14.06.2019, 19:30 • Svoboda park • Mistrovství světa
     
    Do pražského areálu si našlo cestu 300 fanoušků!
     

    Glennsig Rogelio Raymond Girgorio Polonius se dostal do velmi svízelné situace, když měl jen dva striky. Mancha navíc přihodil i třetí a je tu třetí strikeout v této směně. Spojené státy v tomto zápase vítězí!
     

    Lynch na pálce bojoval, dostal se do špatného stavu, kdy měl dva striky. Vyslal několik foulballů. Následně však šel jeho parádní odpal přesně na lajnu levého pole a je z toho dokonce třímetový odpal!
     

    Idelgardo Olivo Herangelo Raap se dostal do plného stavu, takže měl tři bally a dva striky. Americký nadhazovač to zvládl a připisuje si strikeout! Nizozemsko bude v příští směně bojovat o to, aby se hrála alespoň dohrávka sedmé směny.
     

    Emeron Eldon Gregory Lourens ještě nemá z dnešního zápasu ani jeden úspěšný hit, což platí i nadále. Jeho vysoký pokus šel na Nowaczyka, který v pohodě zahrál třetí aut.
     

    Cameron John Schiller to chtěl vzít na sebe. Vyslal odpal do středního pole, ovšem ten byl chycen Rombleym! Velmi důležitý, i když jednoduchý, zákrok.
     

    Jefferson Prince Delfina se dnes již potřetí objevil na pálce. Jeffrey James Nowaczyk předvedl ale skvělou hru a z těžké pozice stihl vyautovat nizozemského pálkaře. Bylo to těsně, ale stihl to!
     

    Matthew Aaron Ratliff se dostal do stavu, kdy měl dva striky a musel bojovat. A nakonec vybojoval single. Díky němu se další americký hráč posunul až na domácí metu. Ratliff zůstal na jedničce.
     

    Erick Ochoa se s tím vůbec nepáral! Navázal na svého kolegu. Odpálil nádherný dvoumetový odpal, na který skórovali oba jeho spoluhráči!
     

    Cameron John Schiller vyslal tvrdý odpal, se kterým si spojka Nizozemí nedokázala poradit! Je z toho tedy první bod. Navíc stále jen s jedním autem a obsazenou jedničkou a trojkou.
     

    Yusef Lateef Davis JR se dostal do těžké pozice, když měl dva striky a dva bally. Vyslal několik foulballů, načež poslal single mezi vnitřní a zadní pole. Hráč z druhé mety se stihl posunout jen o jednu metu, ale pálkař doběhl až na druhou!
     

    Enrique Dejesus Javier vyslal dobrý odpal, ale Dudley předvedl dobrý zákrok, když míček chytil těsně nad zemí! To byla rychlá půlsměna.
     

    A bojoval velmi dobře! Americký hráč sice jeho pokus odpálil, jenže míček šel přesně na spojku, která znovu zahrává poslední aut ve směně!
     

    Tak to byla velmi rychlá směna v podání Nizozemí! Další míč totiž směřoval jen na spojku, která bez potíží zasáhla a zahrála aut na jedničce.

    Denisa Józsová

    Holandsko: 1. Jefferson Prince Delfina – RF
    2. Glennsig Rogelio Raymond Girgorio Polonius – 2B
    3. Eldrick Gabriel Dijkhoff – SS
    4. Enrique Dejesus Javier – C
    5. Emeron Eldon Gregory Lourens – 3B
    6. Revin Vincent Brooks – DP
    7. Anthony Carlos Gerrit Beaumont – 1B
    8. Idelgardo Olivo Herangelo Raap – LF
    9. Danny Reginald Rombley – CF (od 9. směny Ronald Dix)
    10. Jeroen Mulder – P (od 3. směny Jeffry Visser)

    USA: 1. Jonathan Michael Lynch – LF
    2. Cameron John Schiller – SS
    3. Erick Ochoa – 1B
    4. Tyler Isaiah DuPree Dudley – 2B
    5. Matthew Aaron Ratliff – DP
    6. Jeffrey James Nowaczyk – 3B
    7. Nicholas Ryan Mullins – C
    8. Gilbert Lee Saenz – CF
    9. Yusef Lateef Davis JR – RF
    10. Antonio Lopez Mancha – P

    Rozhodca: HP – Kaiaruna (NZL), 1B – Carballo (CUB), 2B – Lohnert (GER), 3B – Porteous (NZL)

    Diváci: 300