Real Madrid – Real Betis 0:2 (kon.) | Eibar – Barcelona 2:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
0:2 (0:0)
Real Betis
Nedeľa 19.05.2019, 12:00 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza William Carvalho, prichádza Sidnei.
     
    85
    Žltú kartu za podrazenie Carvalha dostáva Isco (Real Madrid CF). Tento zákrok zjavne vyplynul z frustrácie z vývoja zápasu.
     
    76
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Lucas Vázquez.
    75. Jesé (RBE) - 0:2
     
    75
    Real Betis dal gól!
    Za obrovského piskotu domácich fanúšikov strieľajú hostia po ďalšej krásnej akcii druhý gól! Firpo si skvele nabehol na ľavej strane na kolmú prihrávku, potiahol si loptu k bránkovej čiare a prihrávkou pri prednej tyči našiel JESÉHO, ktorý bez problémov poslal loptu zblízka do odkrytej domácej brány.
     
    74
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Lorenzo Morón, prichádza Cristian Tello.
     
    69
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Federico Valverde, prichádza Isco.
    69. Giovani Lo Celso (RBE)
     
    69
    Carvalho krásnou prihrávkou okolo Modrića našiel na pravej strane šestnástky úplne voľného Lo Celsa, ktorý ďalšou strelou z prvej zakrútil loptu tesne mimo Navasovu bránu.
     
    68
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Wilfrid Kaptoum, prichádza Jesé.
    68. Giovani Lo Celso (RBE)
     
    68
    Obranca Betisu hneď založil rýchly protiútok. Po prihrávke Guardada strieľal spoza šestnástky z prvej Lo Celso, jeho strelu pod brvno však ďalším krásnym zákrokom vyrazil Navas.
    61. Lorenzo Morón (RBE) - 0:1
     
    61
    Real Betis dal gól!
    Hostia otvárajú po krásnej akcii skóre! Lo Celso vysunul na ľavom krídle za obranu Guardada, ktorý ideálnou prihrávkou na opačnú stranu našiel presne nabiehajúceho LORENZA MORÓNA a ten zblízka z prvej bez problémov trafil presne pod brvno Navasovej brány.
     
    60
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Brahim Díaz, prichádza Marco Asensio.
     
    58
    Žltú kartu za faul na Firpa dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF). Domáci obranca môže byť za žltú kartu veľmi rád, Firpo mohol ísť totiž sám na Navasa a Carvajal bol posledný obranca, takže pokojne mohol dostať i červenú kartu.
    57. Vinícius Júnior (REA)
     
    57
    Vinícius Júnior si skvele nabehol na pas Marcela z vlastnej polovice, zasekol si Mandiho a tlačil sa do strely z ľavej strany, Pau López mu ale dobre zmenšil strelecký uhol a strelu vyrazil.
     
    49
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu prenikajúceho Guardada dostáva Federico Valverde (Real Madrid CF). Priamy kop pre Betis z ľavej strany útočnej polovice.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Marcos Llorente (Real Madrid CF), ktorý držal za dres Moróna. Hlavný rozhodca mu už spočítal všetky jeho drobné fauly a Betis bude mať priamy kop.
    34. Giovani Lo Celso (RBE)
    34. Karim Benzema (REA)
     
    35
    Nebezpečný moment prišiel i na druhej strane. Lo Celso si dobre nabehol na kolmicu zo stredu poľa a z hranice šestnástky sa pokúsil prelobovať Navasa, jeho oblúčik ale skončil na brvne domácej brány.
     
    34
    Obrovská chyba Guerrera takmer skončila gólom! Díazov center totiž odvrátil priamo k úplne voľnému Benzemovi, ktorý sa ocitol sám medzi obrancami Betisu. Útočník Realu trafil pohotovou strelou po zemi pravú tyč brány hostí!
     
    30
    Prvú žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Viníciusa Júniora dostáva Wilfrid Kaptoum (Real Betis). Real Madrid bude mať priamy kop z ľavej strany útočnej polovice.
     
    29
    Bartra si spracoval loptu pred šestnástkou a z voleja vystrelil presne pod brvno. Navas jeho strelu skvelým zákrokom vytlačil nad brvno.

    Michal Sadlek

    Góly: 61. Morón, 75. Jesé

    Karty:   37. M. Llorente (REA), 49. Valverde (REA), 58. Carvajal (REA), 85. Isco (REA) – 30. Kaptoum (RBE)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 17:11.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) – Modrić, M. Llorente, Valverde (69. Isco) – B. Díaz (60. Asensio), Benzema (76. L. Vázquez), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Courtois – Kroos, Bale, L. Vázquez, Asensio, Isco, Reguilón.

    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Feddal – W. Carvalho (90+1. Sidnei) – Guerrero, Kaptoum (68. Jesé), Guardado (C), Firpo – Lo Celso, Morón (74. Tello).
    Náhradníci: Robles – León, Jesé, Tello, Sidnei, Lainez, Emerson.

    Rozhodca: Undiano Mallenco

    Diváci: 56 900