Kladno – Kert Park Praha 0:2 (kon.)
koniec
HBC Kladno
0:2 (0:0, 0:1, 0:1) Stav série: 0:3
HC Kert Park Praha
cz Sobota 18.05.2019, 15:00 • Kladno • Play-off CCM extraligy (CZE) • Finále
     
    Je konec! Kert Park Praha ovládl i letošní ročník CROSSDOCK extraligy, ve finálové sérii neprohrál ani jeden zápas, což z něj dělá mistra soutěže. Dnešní utkání rovněž nabídlo hodně vyrovnanou podívanou, přičemž jsme viděli pouze dvě branky, přičemž hostující celek dokázal v závěru udeřit střelou do prázdné branky. Závěrečná perioda spíše patřila domácím, kteří si v závěru utkání vytvořili značný nápor, avšak k vyrovnávací brance nedošlo. To vše znamená, že letošní ročník CROSSDOCK extraligy je u konce. (16:42:58)
     
    Konec zápasu.
    44:26 Martin KRUČEK - 0:2
     
    44:26
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hostující celek je blízko zlatému hattricku! Domácím se vůbec nepovedla hra bez brankáře, Zvonek dokázal vybojovat míček u levého hrazení, načež ho přeposlal na MARTINA KRUČKA, který s ním dokráčel až k brance soupeře, kam ho v poklidu zametl.
     
    44:20
    Kladno to zkouší bez brankáře!
     
    44:15
    Na hrací ploše se ocitl Danko, hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    44:01
    Běží nám poslední minuta tohoto zápasu. Kladno se snaží protlačit k brance soupeře, avšak tam číhá blok protihráčů. Jirotka zřejmě brzo vystartuje směrem na střídačku.
     
    43:03
    Vhazovalo se po pravici Jirotky, avšak domácí dokázali uspět na vhazování. To vedlo k zavezení míčku na druhou stranu, avšak Mikl si poradil proti střele ze střední vzdálenosti.
     
    42:15
    Závar před brankou soupeře nakonec nepřinesl žádný střelecký pokus. Posléze to z velké vzdálenosti zkoušel Pliml, jenž ale výrazně minul branku soupeře.
     
    41:40
    Co scházelo! Zničehonic se k hracímu předmětu dostal Štěpáník, který ale trefil pouze hostujícího brankáře, od kterého se odrazil do ochranné sítě.
     
    41:02
    Kert pouze odevzdal míček za branku soupeře, načež se Kladno pokusilo zaútočit po levém křídle, přičemž Štěpáník střílel pouze do jednoho z dobře stojících protihráčů.
     
    40:06
    Do volného prostoru si seběhl domácí Špaček, přičemž to po jeho přihrávce zkoušel Hnízdil, který výrazně minul branku. Až nyní se Kladno dostává k slušnému náporu.
     
    39:02
    Následně Zvonek tak dlouho hledal vhodného spoluhráče, až to nakonec zkoušel vzít sám na sebe, avšak Jirotka dokázal vyrazit střelu do ochranné sítě.
     
    38:05
    Wróbelova jedovka byla skutečně hodně nebezpečná, Jirotka si na míček zřejmě sáhl. Kert stupňuje svůj nápor v přesilové hře, domácí mají obrovské problémy.
     
    37:20
    Kladnu se přeci jenom podařilo vyhodit na druhou stranu. Krátce poté měl hodně prostoru kolem sebe Martin Kruček, jehož rána skončila na vyrážečce domácího brankáře.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Dominik Barnošák – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:10
    Wróbel operoval za brankou soupeře, kde si proti němu důrazně počínal jeden z protihráčů. Přihrávka na modrou čáru nakonec nabídla zakončení v podání Šlehofera.
     
    35:40
    V krátkém časovém sledu je opět přerušeno, tentokráte se na zemi ocitl hostující Plzák, který to zřejmě schytal do intimních míst.
     
    35:02
    Hned dva hráči omylem spadli na hrací plochu, načež Blaško přeposlal míček do středního pásma. O trochu lépe si vedl jeden z jeho kolegů, který opět zamířil až k druhému mantinelu.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 16. Fejfar (Zvonek), 45. Martin Kruček (Zvonek)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Pospíšil, Pliml, Hrabár, Haisman, Dědič, Novák, Hnízdil, Prokop, Špaček (C), Barnošák, Šícha, Schnaubelt, Procházka, Kohout, Štěpáník, Pražák, Eitler
    HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec) – Markytán, Šperl, Dejneka, Blaško, Dulava, Šlehofer, Kaucký, Rozenberg, Danko, Wróbel (C), Fejfar, Zvonek, M. Kruček, Plzák, Kovář, Střecha, Postulka, Javorka, J. Kruček
    Kladno 0 3 Kert Park Praha
    #1 Sobota 11.05.2019 • 15:00
    Kert Park Praha - Kladno 4:3 koniec po predl.
    #2 Nedeľa 12.05.2019 • 15:00
    Kert Park Praha - Kladno 4:3 koniec po predl.
    #3 Sobota 18.05.2019 • 15:00
    Kladno - Kert Park Praha 0:2