Watford – Arsenal 0:1 (kon.)
koniec
Watford FC
0:1 (0:1)
Arsenal FC
Pondelok 15.04.2019, 21:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Aubameyang sa uvoľnil medzi obrancami Watfordu po prihrávke z ľavej strany, tiesnený Cathcartom ale bránu domácich minul.
     
    86
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Adam Masina, prichádza Ken Sema.
     
    86
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu Monreala dostáva Will Hughes (Watford FC).
     
    83
    Domáci zostali na útočnej polovici a dostávajú hostí pod čoraz väčší tlak napriek oslabeniu. Janmaatov center doletel na zadnú tyč, kde si skvele nabehol Hughes. Ten však hlavou zakončil tesne nad bránu Arsenalu.
     
    81
    Domáci mohli vyrovnať! Success predĺžil loptu hlavou za obranu Arsenalu na Graya, ktorý obišiel brankára Lena a zakončoval. Jeho strelu pred prázdnou bránou zastavil sklzom Maitland-Niles.
     
    74
    Mchitarjan posielal z pravej strany strieľanú prihrávku do bránkoviska na Aubameyanga, ktorý zblízka napádaný obrancom Watfordu minul domácu bránu.
     
    68
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Aaron Ramsey, prichádza Ainsley Maitland-Niles.
    62. Adam Masina (WAT)
     
    62
    Doucouré prihral Masinovi, ktorý z prvej vystrelil zo zhruba 30 metrov. Nádherný pokus ľavého obrancu domácich končí na spojnici Lenovej brány!
     
    59
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Kiko Femenía, prichádza Isaac Success.
     
    59
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Konstantinos Mavropanos, prichádza Matteo Guendouzi.
     
    58
    Özil po prihrávke Iwobiho do šestnástky posunul loptu za seba Mchitarjana, ktorý strieľal z prvej. Vo skvelej streleckej pozícii minul domácu bránu.
    56. Ben Foster (WAT)
     
    56
    Obrovská šanca hostí! Rýchly protiútok Arsenalu potiahol po ľavej strane Iwobi, ktorý si potiahol loptu k šestnástke a oblúčikom na druhú stranu našiel úplne voľného Mchitarjana. Armén loptu trafil, dobre ale proti nemu vybehol brankár domácich Foster, ktorý jeho strelu vyrazil.
     
    54
    Žltú kartu za zásah vysokou nohou do stehna Mchitarjana dostáva Étienne Capoue (Watford FC).
     
    53
    Aubameyang si nabiehal za strieľanou prihrávkou Iwobiho, tesne ju ale nedosiahol. Samotný Iwobiho pokus sa zakrútil tesne mimo domácu bránu.
     
    46
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Lucas Torreira, prichádza Mesut Özil.
    32. Bernd Leno (ARS)
     
    32
    Capoue kopol priamy kop nádherne! Podarilo sa mu obstreliť múr Arsenalu a namieriť presne k ľavej tyči, výborným zákrokom však jeho strelu vyrazil brankár Leno.
     
    24
    Gray sa dostal v súboji s obrancom k lopte, potiahol ju do šestnástky a prihrávkou pred bránu Arsenalu hľadal Capoueho, pred ktorým na poslednú chvíľu odkopol spred prázdnej brány loptu Monreal.
     
    20
    A domácim táto taktika takmer vyšla! Po hlavičke od spoluhráča strieľal z voleja k bližšej tyči Cathcart, Leno ale skvelým zákrokom túto nebezpečnú strelu vyrazil.
     
    11
    Dobrý vstup domácich sa v priebehu dvoch minút mení na horor! Troy Deeney (Watford FC) sa pri napádaní rozohrávky hostí ohnal lakťom po hlave Torreiru a od hlavného rozhodcu dostáva okamžite červenú kartu.
    10. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 0:1
     
    10
    Arsenal FC dal gól!
    Hostia otvárajú skóre veľmi kurióznym gólom! Brankár domácich Foster dostal malú domov z pravej strany a loptu si posunul do strany, dobehol ho ale napádajúci PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, ktorého Foster svojim odkopom trafil. Lopta sa od útočníka hostí dokotúľala do domácej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 10. Aubameyang

    Karty:   54. Capoue (WAT), 86. Hughes (WAT)   11. Deeney (WAT)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:8.
    Watford FC: Foster – Janmaat, Kabasele, Cathcart, Masina (86. Sema) – Femenía (59. Success), Capoue, Doucouré – Hughes – Deeney (C), A. Gray.
    Náhradníci: Gomes – Britos, N. Chalobah, Mariappa, Navarro, Sema, Success.

    Arsenal FC: Leno – Mustafi, Koscielny (C), Mavropanos (59. Guendouzi), Monreal – Torreira (46. Özil), Xhaka – Mchitarjan, Ramsey (68. Maitland-Niles), Iwobi – Aubameyang.
    Náhradníci: Čech – Özil, Maitland-Niles, Guendouzi, Kolašinac, A. Lacazette, Alnaní.

    Rozhodca: Pawson – Beswick, West