Watford – Arsenal 0:1 (kon.)
koniec
Watford FC
0:1 (0:1)
Arsenal FC
Pondelok 15.04.2019, 21:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:58:47)
     
    Držanie lopty: 34 % : 66 %.
    Strely na bránu: 3:6.
    Strely mimo: 3:6.
    Rohy: 6:4.
    Ofsajdy: 2:4.
    Fauly: 12:8.
     
    V druhom polčase sme videli omnoho otvorenejší futbal so šancami na oboch stranách, skóre sa ale už nezmenilo, a tak rozdielovým gólom zostal gól Aubameyanga po hrubej chybe domáceho brankára Fostera. Domáci hrali takmer celý zápas v oslabení, vôbec to ale nebolo poznať a niekoľkokrát neboli vôbec ďaleko od vyrovnania. Najbližšie bol k nemu Masina, ktorý trafil svojou ďalekonosnou strelou brvno. Arsenal dnes zvíťazil a dostal sa znovu na štvrté miesto, okrem výhry ale dnes nemal veľa dôvodov na spokojnosť. Watford je po dnešnom zápase na priebežnom desiatom mieste.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Na opačnej strane sa ešte domáci snažia o posledný útok. Janmaatov center bol zablokovaný a odrazená lopta sa dostala k brankárovi hostí Lenovi, ktorý ju zaľahol.
     
    90+2
    Iwobi po zisku lopty potiahol guľatý nezmysel do rohu a tam sa snaží získať cenné sekundy pre hostí. Potom sa mu ale otvoril priestor na prihrávku na Özila a tú nemal robiť, pretože jeho spoluhráč bol v ofsajde.
     
    90+1
    Arsenal vytlačil domácich na ich polovicu, tí sa však okamžite tlačia dopredu. Na polovici hostí vybojovali loptu po nákope brankára Fostera, Successovi sa ale prihrávka nevydarila a Monreal ju odkopol do autu.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    89
    Domáci tlačia v úplnom závere hostí. Hughesova strela bola zablokovaná, žltočierni ale pokračujú v obliehaní pokutového územia Arsenalu.
     
    88
    Aubameyang sa uvoľnil medzi obrancami Watfordu po prihrávke z ľavej strany, tiesnený Cathcartom ale bránu domácich minul.
     
    87
    Capoue stratil loptu pri zbytočných kľučkách vo vlastnej šestnástke a takmer z toho bol nebezpečný moment pred jeho bránou. Iwobi našťastie pre domáceho záložníka pokazil center, ktorý skončil u gólmana Fostera.
     
    86
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Adam Masina, prichádza Ken Sema.
     
    86
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu Monreala dostáva Will Hughes (Watford FC).
     
    85
    A napriek takmer celozápasovému oslabeniu mali domáci dosť síl, aby presingom donútili k chybnej rozohrávke Koscielného. Kapitán Arsenalu rozohral priamo na svojho trénera za autovou čiarou.
     
    84
    Hostia sú po dlhej dobe s loptou na útočnej polovici. Domáci ich držia pri stredovej čiare a postupne ich vytláčajú na vlastnú polovicu.
     
    83
    Domáci zostali na útočnej polovici a dostávajú hostí pod čoraz väčší tlak napriek oslabeniu. Janmaatov center doletel na zadnú tyč, kde si skvele nabehol Hughes. Ten však hlavou zakončil tesne nad bránu Arsenalu.
     
    82
    Domáci cítia šancu na body a získali ďalší priamy kop. Center Janmaata tentokrát odhlavičkoval Xhaka priamo do autu.
     
    81
    Domáci mohli vyrovnať! Success predĺžil loptu hlavou za obranu Arsenalu na Graya, ktorý obišiel brankára Lena a zakončoval. Jeho strelu pred prázdnou bránou zastavil sklzom Maitland-Niles.
     
    80
    Domácim sa rozohrávka vôbec nevydarila. Masinov slabý center s prehľadom chytil brankár hostí Leno, ten však vykopol loptu priamo na druhú stranu k svojmu náprotivkovi Fosterovi.
     
    79
    Mustafi potiahol na vlastnej polovici vo vzdušnom súboji k zemi Successa. Priamy kop pre Watford z ľavej strany útočnej polovice.
     
    78
    Strely: 6:16
    Strely na bránu: 2:6
     
    77
    Guendouzi si výborne nabehol na oblúčik na pravé krídlo, jeho prihrávku do pokutového územia ale nedokázal zasiahnuť nikto v tyrkysových dresoch. Akciu aspoň zakončil strelou spoza šestnástky Xhaka, namieril ale len priamo na domáceho brankára Fostera.
     
    76
    Success sa pri nábehu na nákop z vlastnej obrany zrazil s Koscielnym a obzvlášť francúzsky obranca spadol veľmi nepekne na ruku. Našťastie sú už obaja na nohách a budú pokračovať v hre.
     
    74
    Mchitarjan posielal z pravej strany strieľanú prihrávku do bránkoviska na Aubameyanga, ktorý zblízka napádaný obrancom Watfordu minul domácu bránu.
     
    73
    Success obišiel dvoch protihráčov, dostal sa do šestnástky hostí a snažil sa prihrať pred bránu na Graya. Jeho prihrávka však neprešla cez Koscielneho, ktorý odkopol loptu na polovicu Watfordu.
     
    72
    Loptu si posúvajú obrancovia Arsenalu na vlastnej polovici. Domáci ich vôbec nenapádajú a radšej čakajú pred vlastnou šestnástkou.
     
    71
    Monreal si na ľavej strane narazil s Iwobim a potom prihral na voľného Özila, ktorého strela bola znovu zablokovaná. Domáci hrajú v obrane veľmi obetavo.
     
    70
    Tréner hostí Unai Emery minul už všetky tri striedania. Zrejme sa mu nepáčila hra jeho tímu v obrane.
     
    68
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Aaron Ramsey, prichádza Ainsley Maitland-Niles.
     
    67
    Ramsey nežal s loptou až takmer k bránkovej čiare a odtiaľ prihral do druhej vlny Özilovi, ktorý sa snažil zakončiť pätičkou. Neúspešne. Následný center Mchitarjana len preletel celou šestnástkou Watfordu až do autu.
     
    66
    Özilovi sa ďalšia podobná prihrávka, ako pred malou chvíľou, nevydarila a zastavila ju domáca obrana. Tá však rozohrala zle a lopta sa vrátila k hráčom Arsenalu.
     
    65
    Hra sa teraz rýchlo prelieva zo strany na stranu. Özil pasom spred vlastného pokutového územia vysunul za obranu domácich Aubameyanga, ten si ale na prihrávku svojho spoluhráča nabiehal z postavenia mimo hru.
     
    64
    Držanie lopty v druhom polčase: 21 % : 79 %
     
    63
    Watford ukazuje svoju útočnú stranu. Janmaat si loptu potiahol až k šestnástke Arsenalu a tam prihral na pravú stranu Grayovi. Nanešťastie pre domácich ich útočníkovi lopta pri spracovaní odskočila.
    62. Adam Masina (WAT)
     
    62
    Doucouré prihral Masinovi, ktorý z prvej vystrelil zo zhruba 30 metrov. Nádherný pokus ľavého obrancu domácich končí na spojnici Lenovej brány!
     
    61
    Mchitarjanovi zakončenie dnes jednoducho nejde. Özil ho našiel krásnym centrom z ľavej strany a Armén si naviedol loptu na hranici šestnástky na stred, loptu však poslal vysoko nad bránu domácich.
     
    60
    Cathcart zastavil protiútok Arsenalu faulom na Ramseyho. Arsenal sa znovu dostáva na útočnú polovicu.
     
    59
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Kiko Femenía, prichádza Isaac Success.
     
    59
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Konstantinos Mavropanos, prichádza Matteo Guendouzi.
     
    58
    Özil po prihrávke Iwobiho do šestnástky posunul loptu za seba Mchitarjana, ktorý strieľal z prvej. Vo skvelej streleckej pozícii minul domácu bránu.
    56. Ben Foster (WAT)
     
    56
    Obrovská šanca hostí! Rýchly protiútok Arsenalu potiahol po ľavej strane Iwobi, ktorý si potiahol loptu k šestnástke a oblúčikom na druhú stranu našiel úplne voľného Mchitarjana. Armén loptu trafil, dobre ale proti nemu vybehol brankár domácich Foster, ktorý jeho strelu vyrazil.
     
    55
    Ďalší domáci rýchly protiútok pokazil Gray, ktorý namiesto prihrávky na voľných spoluhráčov držal loptu príliš dlho. Na opačnej strane strieľal zo strednej vzdialenosti Mchitarjan, strela sa cez obrancu Watfordu ani len nedostala k domácemu brankárovi.
     
    54
    Žltú kartu za zásah vysokou nohou do stehna Mchitarjana dostáva Étienne Capoue (Watford FC).
     
    53
    Aubameyang si nabiehal za strieľanou prihrávkou Iwobiho, tesne ju ale nedosiahol. Samotný Iwobiho pokus sa zakrútil tesne mimo domácu bránu.
     
    52
    Watford je prvýkrát v druhom polčase na polovici hostí. Kombinácia domácich sa postupne približuje k šestnástke Arsenalu.
     
    51
    Iwobimu sa individuálny prienik z ľavej strany nevydaril, domáci ale ani tentokrát loptu dlho neudržali. Brankár Foster ju odkopol priamo k hosťom.
     
    50
    Až teraz sa lopty zmocnil Kabasele, nepresnou kolmicou na Graya ju ale vrátil hosťom. Tí pokračujú tam, kde skončili.
     
    49
    Iwobiho prihrávku na Ramseyho do domácej šestnástky obrana Watfordu odkopla, avšak len na polovicu hostí. Domáci sa od začiatku druhého polčasu ešte nedostali k lopte.
     
    48
    „Kanonieri“ sa postupne posunuli na útočnú polovicu a krátkymi prihrávkami sa približujú k šestnástke domácich.
     
    47
    Druhý polčas rozohrali hostia. Loptu si zatiaľ posúvajú pred vlastnou šestnástkou a po malej domov si s ňou zahral i brankár Leno.
     
    46
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Lucas Torreira, prichádza Mesut Özil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    Watford vstúpil do zápasu veľmi aktívne, v priebehu dvoch minút sa ale tento dobrý vstup zmenil na nočnú moru. Najskôr po hrubej chybe brankára Fostera dostal gól na zlatom podnose Aubameyang a potom dostal priamu červenú kartu kapitán Watfordu Deeney. Domáci zápas nezabalili a aj keď má loptu viac pod kontrolou Arsenal, tak nebezpečnejší boli hráči Watfordu. Uvidíme, či budú domáci pokračovať v tomto výkone alebo sa postupne vyčerpajú a zlomia.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Hostia rozohrali štandardku prihrávkou do strany a už sa asi nepokúsia o center do pokutového územia domácich.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45
    Hughes v strede vlastnej polovice podrazil v súboji o loptu Ramseyho. Arsenal bude mať v nadstavenom čase priamy kop.
     
    44
    Arsenal má loptu častejšie na kopačkách, hrá ale veľmi staticky. Hostia sú prihrávajú prakticky bez pohybu a domáci, aj keď hrajú v oslabení, nemajú problém pokrývať ich akcie.
     
    43
    Domácim sa ale posledné minúty nedarí prechod na útočnú polovicu a znovu loptu v podstate darovali hosťom. Xhaka sa rozhodol namiesto kombinácie vystreliť zo strednej vzdialenosti, lopta mu ale nesadla a jeho slabú strelu zlikvidoval Foster.
     
    42
    Iwobi poslal z ľavej strany nebezpečný center, ktorý mu ale poslal domáca obrana naspäť. Po jeho prihrávke do stredu potom pred šestnástkou domácich prišiel o loptu Torreira a hostia musia bežať hneď späť.
     
    41
    Aubameyang si neporozumel pri narážačke s Ramseym a poslal loptu do autu. Hostia ju ale rýchlo získali späť po mizernom odkope brankára Watfordu Fostera.
     
    40
    Domáci získali priamy kop, ktorý Capoue rozohral centrom do pokutového územia Arsenalu. Janmaatov center obrana hostí odvrátila, opakovaný center z pravej strany potom pokazil útočným faulom Kabasele.
     
    39
    Ramsey chcel prekvapiť domáceho brankára strelou zo zhruba 30 metrov, namieril však len na tribúnu za jeho bránou.
     
    38
    Domáci sa zameriavajú predovšetkým na rýchle protiútoky, čo i teraz potvrdili. Po zisku lopty prišiel hneď kolmý pas na Graya, ktorý si ale spracovával loptu v ofsajdovom postavení.
     
    37
    Torreirov nákop na Iwobiho zastavil Janmaat, Foster ale znovu zazmätkoval pri malej domov a loptu odkopol len k hosťom.
     
    36
    Kolmá prihrávka na Aubameyanga skončila u brankára Fosterovi, ktorý loptu okamžite odkopol na polovicu Arsenalu. Tam sa k nej znovu dostali hostia, ktorí môžu pokračovať tam, kde skončili.
     
    35
    Janmaat zastavil útok hostí faulom. „Kanonieri“ môžu pokračovať v prihrávkach.
     
    34
    Hostia sú usadení na polovici Watfordu a znovu si posúvajú loptu zo strany na stranu. Zatiaľ bez nejakého valného úspechu v úctivej vzdialenosti od domácej brány.
     
    33
    Strely: 6:6
    Strely na bránu: 2:2
    32. Bernd Leno (ARS)
     
    32
    Capoue kopol priamy kop nádherne! Podarilo sa mu obstreliť múr Arsenalu a namieriť presne k ľavej tyči, výborným zákrokom však jeho strelu vyrazil brankár Leno.
     
    30
    Hughes zachytil rozohrávku hostí a okamžite sa vyrútil do samostatného útoku. Pred vlastnou šestnástkou ho zastavil potiahnutím za dres Torreira. Domáci budú mať priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
     
    29
    Hostia sa snažili kombináciou na jeden dotyk dostať do streleckej pozície, Aubameyangovi i Iwobimu ale lopta odskočila. Hráči Arsenalu ju tak museli posunúť dozadu a prejsť do ďalšej dlhej kombinácie.
     
    28
    Hughes pri napádaní trafil nohu Koscielného. Domáci po červenej karte v súbojoch poriadne pritvrdili, ďalšiu kartu ale odvtedy nedostali.
     
    27
    Na center z rohu hostí si najvyššie vyskočil Xhaka, jeho hlavička ale bola zablokovaná. Loptu potom chytil domáci brankár Foster, ktorý ju okamžite vyhodil spoluhráčom do rýchleho protiútoku.
     
    26
    Leno odsotil Graya, ktorý mu zavadzal pri rohovom kope, čo vyvolalo nevôľu domácich hráčov i fanúšikov. Center však získali hostia, ktorí prešli do okamžitého protiútoku. Iwobi strieľal z hranice pokutového územia, prvý jeho pokus bol zablokovaný a druhý vyrazil domáci brankár Foster.
     
    25
    Watford vôbec nebudí dojem, že by hral v oslabení. Grayova strela z voleja bola zablokovaná, nasledovať bude ďalší rohový kop domácich.
     
    24
    Gray sa dostal v súboji s obrancom k lopte, potiahol ju do šestnástky a prihrávkou pred bránu Arsenalu hľadal Capoueho, pred ktorým na poslednú chvíľu odkopol spred prázdnej brány loptu Monreal.
     
    23
    Hostia sa snažili unaviť domácich svojou nekonečnou kombináciou, Ramsey ale o loptu prišiel a následne fauloval Janmaata.
     
    22
    Torreira znovu schytal tvrdý zákrok protivníka, tentokrát od Capoueho, ktorý ho trafil vysokou nohou do stehna. Arsenal má čas a priestor na pokojnú rozohrávku svojho útoku.
     
    20
    A domácim táto taktika takmer vyšla! Po hlavičke od spoluhráča strieľal z voleja k bližšej tyči Cathcart, Leno ale skvelým zákrokom túto nebezpečnú strelu vyrazil.
     
    19
    Torreira fauloval po strate lopty v strede poľa. Domáci rozohrajú túto štandardku nákopom do pokutového územia, pretože iné šance asi mať nebudú.
     
    18
    Center z rohu hostí letel na prednú tyč, kde loptu odhlavičkoval z vlastnej šestnástky Femenía. Hrací predmet sa však odrazil späť k hosťom, ktorí znovu pokračujú v trpezlivej kombinácii.
     
    17
    Iwobi sa po rýchlom prechode Arsenalu uvoľnil na ľavom krídle a prihrávkou do stredu našiel Aubameyanga, ktorého strelu zablokoval na rohový kop Cathcart.
     
    16
    Arsenal sa svojou postupnou kombináciou posunul na polovicu domácich, tí ale zatiaľ úspešne hostí vytláčajú mimo nebezpečné priestory. Hostia sa ale nikam neponáhľajú, majú presilovku a náskok...
     
    15
    Držanie lopty: 53 % : 47 %
     
    14
    Hostia sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú. Domáci sú zjavne trochu zaskočení inkasovaným gólom a červenou kartou a len čakajú na svojej polovici.
     
    13
    Arsenal tak získal už na začiatku zápasu obrovskú výhodu, za stavu 1:0 bude hrať presilovku trvajúcu zhruba 80 minút.
     
    11
    Dobrý vstup domácich sa v priebehu dvoch minút mení na horor! Troy Deeney (Watford FC) sa pri napádaní rozohrávky hostí ohnal lakťom po hlave Torreiru a od hlavného rozhodcu dostáva okamžite červenú kartu.
    10. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 0:1
     
    10
    Arsenal FC dal gól!
    Hostia otvárajú skóre veľmi kurióznym gólom! Brankár domácich Foster dostal malú domov z pravej strany a loptu si posunul do strany, dobehol ho ale napádajúci PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, ktorého Foster svojim odkopom trafil. Lopta sa od útočníka hostí dokotúľala do domácej brány.
     
    9
    Domáci pokračujú v dobrom vstupe do zápasu. Janmaat si narazil loptu s Capouem a snažil sa o center do šestnástky hostí, tam si však loptu stiahol do náručia gólman hostí Leno.
     
    8
    Masina si potom pri autovom vhadzovaní neporozumel s Doucourém, toho ale o loptu pripravil Xhaka. Švajčiara následne zastavil pri okamžitej rozohrávke taktickým faulom Deeney.
     
    7
    Domáci ich ale napádaním obrali o loptu a teraz sú s ňou na polovici súpera oni. Kombinácia Watfordu je predsa len o niečo lepšia, domáci sa totiž po Masinovom zablokovanom centri posunuli až k pokutovému územiu Arsenalu.
     
    6
    Hostia majú prvýkrát v zápase loptu dlhšiu dobu na svojich kopačkách a postupným útokom sa posúvajú na útočnú polovicu.
     
    5
    Domáci rozohrali na krátko a po niekoľkých odrazoch sa dostal k lopte Hughes, ktorého strela bola zablokovaná. Po opakovanom centri sa dostal Hughes ešte k jednej strele, tentokrát však už namieril úplne mimo Lenovu bránu.
     
    4
    Center z pravej strany odvrátil Mavropanos na prvý rohový kop domácich.
     
    3
    Watford vstúpil do zápasu veľmi aktívne. Loptu držia domáci pevne pod kontrolou, hostia im to ale uľahčili neexistujúcim napádaním.
     
    2
    Svojim výkopom však poslal loptu priamo do autu. Domáci sa dostali k šestnástke, o guľatý nezmysel však prišli. Našťastie im pomohli hostia, ktorí zazmätkovali pri malej domov a Bernd Leno musel loptu odkopnúť do autu.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí loptu okamžite nakopli dopredu. Lopta prešla cez obranu Arsenalu k brankárovi Lenovi, ktorý môže rozohrať prvú akciu hostí.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci Watford bude hrať v tradičných žltočiernych dresoch, hostia v tyrkysových.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Watford FC: Foster – Janmaat, Kabasele, Cathcart, Masina – Femenía, Capoue, Doucouré – Hughes – Deeney (C), A. Gray.
    Náhradníci: Gomes – Britos, N. Chalobah, Mariappa, Navarro, Sema, Success.

    Arsenal FC: Leno – Mustafi, Koscielny (C), Mavropanos, Monreal – Torreira, Xhaka – Mchitarjan, Ramsey, Iwobi – Aubameyang.
    Náhradníci: Čech – Özil, Maitland-Niles, Guendouzi, Kolašinac, A. Lacazette, Alnaní.

    Rozhodca: Pawson – Beswick, West.
     
    Vzájomné zápasy

    Od návratu Watfordu medzi anglickú elitu v sezóne 2015/2016 sa tieto dva tímy stretli v Premier League doteraz sedemkrát. Bilancia hovorí jasne v prospech Arsenalu, ktorý päťkrát vyhral a dvakrát s Watfordom prehral. Posledné dva zápasy vyhral Arsenal s čistým kontom, avšak oba hral doma. Jedným z nich bol prvý vzájomný zápas v tejto sezóne, ktorý skončil výhrou „kanonierov“ 2:0.
     
    Arsenal FC

    Arsenal je stále v reálnej hre o Ligu majstrov. Pred týmto zápasom je síce až na šiestom mieste, má však v porovnaní so svojimi súpermi o jeden až dva odohrané zápasy menej, takže stratu môže v pohode dohnať. V minulom kole „kanonieri“ padli na pôde Evertonu 0:1, čo bola ich prvá prehra od začiatku februára a zápasu v Manchesteri so City. Prehrou na Evertone sa tak skončila šesťzápasová séria bez prehry. Okrem ligy je Arsenal ešte v hre i v Európskej lige, kde vykročil domácou výhrou 2:0 nad Neapolom do semifinále. Arsenal je vonku najhorším tímom z „veľkej šestky“ a celkovo je až na desiatom mieste v tejto bilancii.

    Posledných 5 zápasov:
    Arsenal – Bournemouth 5:1
    Tottenham – Arsenal 1:1
    Arsenal – Manchester United 2:0
    Arsenal – Newcastle 2:0
    Everton – Arsenal 1:0
     
    Watford FC

    Domáci tím je pred dnešným duelom v nabitom poli za pohárovými priečkami. Pred týmto zápasom je Watford na desiatom mieste, avšak na siedmy Leicester stráca len bod, takže prípadnou výhrou sa posunie až pred neho. Cesta do európskych pohárov pre Watford tak vedie už len cez FA Cup, kde sa dostal do finále. Čo sa týka ligy, tak Watford v posledných zápasoch strieda pravidelne výhry a porážky. Na domácej pôde patrí medzi priemer Premier League, avšak posledných päť zápasov doma neprehral a určite bude chcieť v tejto bilancii pokračovať i dnes.

    Posledných 5 zápasov:
    Liverpool – Watford 5:0
    Watford – Leicester 2:1
    Manchester City – Watford 3:1
    Manchester United – Watford 2:1
    Watford – Fulham 4:1
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Watford FC – Arsenal FC, ktorý uzavrie program 34. kola anglickej Premier League. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 10. Aubameyang

    Karty:   54. Capoue (WAT), 86. Hughes (WAT)   11. Deeney (WAT)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:8.
    Watford FC: Foster – Janmaat, Kabasele, Cathcart, Masina (86. Sema) – Femenía (59. Success), Capoue, Doucouré – Hughes – Deeney (C), A. Gray.
    Náhradníci: Gomes – Britos, N. Chalobah, Mariappa, Navarro, Sema, Success.

    Arsenal FC: Leno – Mustafi, Koscielny (C), Mavropanos (59. Guendouzi), Monreal – Torreira (46. Özil), Xhaka – Mchitarjan, Ramsey (68. Maitland-Niles), Iwobi – Aubameyang.
    Náhradníci: Čech – Özil, Maitland-Niles, Guendouzi, Kolašinac, A. Lacazette, Alnaní.

    Rozhodca: Pawson – Beswick, West