Čína – Austrália 2:3 (kon.) | Španielsko – Chorvátsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Belgicko – Srbsko 3:6 (kon.)
koniec
Belgicko
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
Srbsko
cz Sobota 13.04.2019, 20:00 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:06 BOSKOVIĆ - 3:6
     
    57:06
    Srbsko právě střelilo branku!
    Je rozhodnuto, tři body si z dnešního utkání do tabulky připíše Srbsko! Přesilovou hru v šestý gól prudkou ranou přetavil STEFAN BOSKOVIĆ – 3:6! Asistence: Mirko Brkusanin, Aleksa Luković.
    45:45 NEVEN - 3:5
     
    45:45
    Belgie právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude ještě zajímavé, Belgičané v přesilovce snižují na 3:5! Ranković nestačil na zakončení FRANKA NEVENA z bezprostřední blízkosti brankoviště, třetí třetina bude ještě pěkně dramatická. Asistence: Bryan Kolodziejczyk.
    44:23 Kolodziejczyk B. - 2:5
     
    44:23
    Belgie právě vstřelila branku!
    Místo další srbské branky ovšem tentokrát musí kotouč ze své klece lovit zase Ranković! Hosté se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho, které přesnou střelou zakončil BRYAN KOLODZIEJCZYK. Asistence: Jordan Paulus.
    41:10 Marko SRETOVIĆ - 1:5
     
    41:10
    Srbsko právě střelilo branku!
    Tak tohle už bude pro Belgii nejspíše smrtící rána, minutu po startu třetí třetiny prohrávají už o čtyři góly! Popravkova střela se od Peeterse odrazila přímo na hůl MARKA SRETOVIĆE, který pryž jen jednoduše doklepl do prázdné klece! Asistence: Pavel Popravka.
    33:42 BRKUSANIN - 1:4
     
    33:42
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky! Peeterse po rychlé souhře s Popravkou překonal MARKO BRKUSANIN – 1:4! Pro Belgii se druhá třetina vyvíjí hodně mizerně... Asistence: Pavel Popravka.
    22:29 SRETOVIĆ - 1:3
     
    22:29
    Srbsko právě střelilo branku!
    V úvodu sice Srbové tahali za kratší konec lana, bleskově ale se svým sokem srovnali krok, a ve třiadvacáté minutě odskakují do dvougólového trháku! Třetí kotouč za Peeterse dostal MARKO SRETOVIĆ – 1:3! Asistence: Mirko Brkusanin.
    08:55 Ben COOLEN - 1:2
     
    08:55
    Belgie právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól je na světě, ani Ranković utkání neopustí s čistým kontem. Přesilovku v trefu přetavil BEN COOLEN, a snížil tak domácí náskok jen na jediný gól. Asistence: Sam Verelst.
    07:52 Stefan BOSKOVIĆ - 0:2
     
    07:52
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí nevyužitá přesilovka vůbec nemusí mrzet, těsně po jejím uplynutí se totiž prosazují! Po spolupráci s Djumićem se z bezprostřední blízkosti klece prosadil STEFAN BOSKOVIĆ – 0:2! Asistence: Mirko Djumić.
    04:40 DJUMIĆ - 0:1
     
    04:40
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí svého soupeře dostali pod mírný nápor, který v páté minutě přetavují v úvodní trefu zápasu! Za bezmocného Peeterse odražený kotouč doklepl MIRKO DJUMIĆ – 0:1! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 9. Coolen (Verelst), 45. Kolodziejczyk B. (Paulus), 46. Neven (Kolodziejczyk B.) – 5. Djumić, 8. Bosković (Djumić), 23. Sretović (Brkusanin), 34. Brkusanin (Popravka), 42. Sretović (Popravka), 58. Bosković (Brkusanin, Luković)


    Belgicko: Peeters (van der Weyde) – Paulus, Distate, Neven, de Schepper, van Looy, Delmarche, van Espen – Verelst, Kolodziejczyk B., Coolen – Swennen, de Croock, Kolodziejczyk A. – Auger, James, Dhondt – Balhan, Tambeur. Hlavní trenér: Mike Kolodziejczyk.
    Srbsko: Ranković (Mitić) – Novaković, Ilić, Bosković, Crnogorać, Podunavać, Anić, Luković – Djumić, Dragović, Kerezović – Brkusanin, Sretović, Popravka – Lestarić, Kastel, Vucurević – Zwick, Dragutinović, Sabados – Baraćkov. Hlavní trenér: Alexandre Dandenault.

    Rozhodca: Griškevičs (LAT) – Beresford, Kavanagh (oba GBR).