Cardiff – Chelsea 1:2 (kon.) | Liverpool – Tottenham 2:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:1 (1:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 31.03.2019, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Mohamed Salah, prichádza Dejan Lovren.
    90. Toby Alderweireld (LIV) - 2:1
     
    90
    Liverpool dal gól!
    The Reds idú po druhýkrát v zápase do vedenia! Po rohovom kope si domáci vytvorili ďalšiu príležitosť. Lopta sa na pravej strane dostala k Salahovi, ktorý ju hlavou poslal do malého vápna. Nešťastne si ju potom do bránky vrazil Toby Alderweireld.
     
    88
    Opäť sme videli vzruch pred Alissonovou bránkou. Spoza protihráča poslal krásnu obaľovačku Dele Alliho, ktorá len prefrčala popri spojnici!
    85. Moussa Sissoko (TOT)
     
    85
    Obrovská šanca pre kohútov na vedenie v zápase! Dvojica hráčov hostí vybehla dopredu. Moussa Sissoko ťahal loptu, napokon sa z hranice šestnástky rozhodol pre strelu, ktorá skončila niekde na tribúne.
     
    82
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Lucas Moura, prichádza Ben Davies.
     
    80
    Lucas Moura si v súboji proti Salahovi jednoznačne pomohol rukami, i keď tiež bol rukami Salaha zasiahnutý. Kartovo potrestaný je len Moura.
    79. Roberto Firmino (LIV)
     
    79
    Na centrovanú loptu do malého vápna si musel dať pozor brankár Lloris. Odrazila sa k Firminovi, ktorý zblízka zakončoval možno aj trochu nechcene, ale Lloris musel jednoznačne zasiahnuť.
     
    77
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Jordan Henderson, prichádza Divock Origi.
     
    77
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza James Milner, prichádza Fabinho.
    70. Lucas Moura (TOT) - 1:1
     
    70
    Tottenham dal gól!
    Spurs vyrovnávajú stava stretnutia! Po faule na Kanea v strede ihriska šli dopredu hostia. Skvelým centrom našiel Kane na pravom krídle Trippiera, ktorý ho posunul na LUCASA MOURU, ktorý zblízka bezpečne prekonal Allisona.
     
    69
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Davinson Sánchez, prichádza Son Hung-min.
     
    69
    Dobrou prudkou strelou sa svojim divákom prezentoval Mohamed Salah, ktorý pálil ľavačkou spoza vápna a nemieril to vôbec zle.
    56. Christian Eriksen (TOT)
     
    56
    Tak toto boli obrovské šance pre hostí! Lopta sa od Rosea dostala do šestnástky ku Kaneovi, ktorý si posunul loptu a pálil. Alisson perfektne vyrážal. K odrazenej lopte sa ešte dostal Eriksen, ale trafil iba do protihráča!
    37. Sadio Mané (LIV)
     
    37
    Tak teraz to bolo opäť zaujímavé zo strany domácich hráčov. Sadio Mané si za hranicou pokutového územia spracoval prihrávku a pálil. Jeho obaľovačka letela popri spojnici.
    33. Dele Alli (TOT)
     
    33
    Prvýkrát v tomto zápase sa brankárovi Alissonovi pripomenul Dele Alli. Vymenil si loptu s Eriksenom a pálil spoza šestnástky. Lopta letela nebezpečne tesne ponad brvno.
     
    18
    Robertsn sa napokon odhodlal k ďalšiemu centru, ktorý z ľavej strany nasmeroval do šestnástky. Odvrátil do Sánchez, ale potom sa spoza vápna dostal k strele Alexander-Arnold. Jeho delovka half-volejom tesne prefrčala popri pravej žrdi!
    16. Roberto Firmino (LIV) - 1:0
     
    16
    Liverpool dal gól!
    The Reds idú do vedenia. Mäkký center z ľavej strany z kopačky Robertsona našiel v pokutovom území hlavičku ROBERTA FIRMINA a ten jednoznačne loptu iba nasmeroval do zeme a potom do brány.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 16. Firmino, 90. Alderweireld (vla.) – 70. Lucas Moura

    Karty:   80. Lucas Moura (TOT)


    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Milner (77. Fabinho), Henderson (C) (77. Origi), Wijnaldum – M. Salah (90+3. Lovren), Firmino, Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Lovren, Fabinho, Keïta, Lallana, Origi, Shaqiri.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Alderweireld, D. Sánchez (69. Son Hung-min), Vertonghen – Trippier, Eriksen, Moussa Sissoko, Alli, Rose – Kane, Lucas Moura (82. Davies).
    Náhradníci: Gazzaniga – Davies, Foyth, F. Llorente, Skipp, Son Hung-min, Wanyama.

    Rozhodca: Atkinson – Child, Betts