Buffalo – Toronto 2:4 (kon.) | Washington – Tampa Bay 4:5 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 7:4 (kon.)
Anaheim – Winnipeg 0:3 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
7:4 (1:0, 3:0, 3:4)
Ottawa Senators
cz Štvrtok 21.03.2019, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Loui ERIKSSON - 7:4
     
    59:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    LOUI ERIKSSON poslal puk táhlou bekhendovou střelou z vlastního obranného pásma do prázdné brány! Ještě jeden. Asistence: Tanner Pearson.
    58:53 Bo HORVAT - 6:4
     
    58:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Loui Eriksson vyhrál vhazování a BO HORVAT v levém kruhu skvěle tečoval ve vzduchu nahození Alexandera Edlera od modré čáry! Je hotovo – 6:4! Asistence: Alexander Edler a Loui Eriksson.
    58:01 Anthony DUCLAIR - 5:4
     
    58:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ANTHONY DUCLAIR na vrcholu levého kruhu pro buly vystřelil zápěstím a kotouč doklouzal ke vzdálenější pravé tyči brány poté, co ho Jacob Markström nedokázal udržet v lapačce! Je to o gól! Asistence: Dylan DeMelo a Chris Tierney.
    53:42 Oscar LINDBERG - 5:3
     
    53:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    OSCAR LINDBERG si na přední tyči najel na přihrávku Bobbyho Ryana z levého křídla a téměř nulového úhlu a krásnou střelou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Začíná to být drama. Asistence: Bobby Ryan a Dylan DeMelo.
    49:56 Brady TKACHUK - 5:2
     
    49:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BRADY TKACHUK si u pravé tyče najel na parádní zadovku Jeana-Gabriela Pageaua zpoza brány a z obrovské blízkosti se nemýlil – 5:2! Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Rudolfs Balcers.
    48:54 Max VERONNEAU - 5:1
     
    48:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dylan DeMelo z vrcholu pravého kruhu nahodil puk na hůl MAXE VERONNEAUA, který na přední tyči skvělou tečí ve vzduchu usměrnil puk nad vyrážečkou Jacoba Markströma z ostrého úhlu pod horní tyč! Čistého konta svědky nebudeme. Asistence: Dylan DeMelo a Jean-Gabriel Pageau.
    40:57 Tanner PEARSON - 5:0
     
    40:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks rozjeli nádhernou kombinační akci, na jejímž konci TANNER PEARSON skóroval po diagonální přihrávce Bo Horvata z pravého kruhu na vzdálenější tyči z úhlu do prázdné brány! Je to už 5:0! Asistence: Bo Horvat a Loui Eriksson.
    37:00 Brock BOESER - 4:0
     
    37:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BROCK BOESER na vrcholu pravého kruhu zamíchal s pukem a krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Anderse Nilssona k přední tyči! Canucks využili i druhou přesilovou hru. Asistence: Alexander Edler a Elias Pettersson.
    25:56 Jake VIRTANEN - 3:0
     
    25:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JAKE VIRTANEN na levém křídle vyrazil podél střídaček do přečíslení dva na jednoho a na vrcholu levého kruhu napřáhl k nádherné střele zápěstím, kterou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Další gól – 3:0. Asistence: Jay Beagle.
    20:32 Tanner PEARSON - 2:0
     
    20:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    TANNER PEARSON si nechal v levém kruhu pro vhazování skočit puk po nahození obloukem od Alexe Biegy a ze vzduchu puk nádherně napálil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Je to 2:0! Asistence: Alex Biega a Loui Eriksson.
    14:06 Bo HORVAT - 1:0
     
    14:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT skvěle clonil před bránou Anderse Nilssona a ostrou ránu Alexandera Edlera od modré čáry usměrnil skvělou tečí k pravé tyči! Canucks využili přesilovou hru a vedou 1:0! Asistence: Alexander Edler a Elias Pettersson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 15. Horvat (Edler, Pettersson), 21. Pearson (Biega, Eriksson), 26. Virtanen (Beagle), 37. Boeser (Edler, Pettersson), 41. Pearson (Horvat, Eriksson), 59. Horvat (Edler, Eriksson), 60. Eriksson (Pearson) – 49. Veronneau (DeMelo, Pageau), 50. B. Tkachuk (Pageau, Balcers), 54. O. Lindberg (B. Ryan, DeMelo), 59. Duclair (DeMelo, Tierney)


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Edler (A), Biega, Brisebois, Stecher, Sautner, L. Schenn – Leivo, Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (A), Eriksson – M. Granlund, Gaudette, Virtanen – Schaller, Beagle (A), Motte.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – Harpur, DeMelo, Wolanin, Ceci, Borowiecki (A), Jaroš – B. Tkachuk, Pageau (A), Veronneau – Balcers, Tierney, Pääjärvi – Z. Smith (A), O. Lindberg, B. Ryan – Duclair, Gibbons, Bödker.

    Rozhodca: Francois StLaurent, Trevor Hanson. Čároví: Travis Gawryletz, James Tobias

    Diváci: 18500