Vegas – Vancouver 3:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Chicago 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Minnesota Wild
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 04.03.2019, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:25:28)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 18 885 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do zápasu nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Johansen (NSH) 0+0
    2. Alex Stalock (MNS) 65 minut, 41 zákroků, 2 góly, 95,3%
    3. Jason Zucker (MNS) 1+0
     
    Je konec! Po nájezdech se nakonec mohou radovat hokejisté Nashvillu! Za hosty se ve druhé sérii prosadil Ryan Ellis, jenže Zach Parise okamžitě dokázal srovnat! Ve čtvrté sérii však Jason Zucker neproměnil a Ryan Johansen blafákem rozhodl o druhém bodu pro Predátory.
     
    Konec zápasu.
    Ryan JOHANSEN - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je RYAN JOHANSEN!
     
    4. séria
    1:2
    Ryan Johansen jel hodně pomalu a bekhendovým blafákem rozhodl o výhře Nashvillu!
     
    4. séria
    1:1
    Jason Zucker se pokusil o bekhendový blafák, ale Saros našel puk v lapačce.
     
    3. séria
    1:1
    Filip Forsberg nevěděl, co udělat. Švédský útočník nakonec hledal mezírku mezi betony, ale domácí brankář byl připraven.
     
    3. séria
    1:1
    Parise svůj nájezd také zvládl a forhendem procedil puk do sítě.
     
    2. séria
    0:1
    Ryan Ellis si skvěle pohrál s domácím brankářem, položil si jej a zakončil do odkryté branky.
     
    2. séria
    0:0
    Kevin Fiala také zkusil vypálit, jenže pro změnu vůbec netrefil branku.
     
    1. séria
    0:0
    Kyle Turris zkusil střelu zápěstím, ale Stalock kotouč vyrazil nad branku.
     
    1. séria
    0:0
    Za domácí se jako první rozjel Donato, který chtěl překvapit brankáře, ale rána po ledě mu nevyšla.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Střely na branku: 26 – 43
     
    Branky jsme se nedočkali ani v prodloužení! Více na kotouči hráli hokejisté Nashvillu, ale hosté se zrovna netlačili do útoku. Největší šanci prodloužení měl přesto Kyle Turris, jehož skvěle vychytal Stalock. O vítězi tak rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:41
    Eric Staal ještě zavezl puk do útočného pásma, objel branku Nashvillu, ale nedokázal přesně přihrát.
     
    64:05
    Parise se natahoval po přihrávce před branku, jenže na dlouhou hůl netrefil puk zrovna ideálně a poslal jej mimo tři tyče.
     
    63:29
    Kyle Turris se z pravého křídla prosmýkl před branku domácího mužstva a snažil se bekhendem zakončit pod břevno! Stalock jeho ránu vyrazil ramenem!
     
    63:10
    Hostující brankář vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Divákům v hale se hra v prodloužení vůbec nelíbí.
     
    62:35
    Frédérick Gaudreau mohl postupovat do úniku, ale věděl, že nemá rychlost a na modré čáře celou akci raději zbrzdil.
     
    62:10
    Zdá se, že ani jeden z týmů nechce v prodloužení chybovat. Nikdo z hráčů na ledě se zatím nemůže dostat do šance.
     
    61:26
    Parise dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale obránce Nashvillu k němu ihned přistoupil a nenechal domácího hráče zakončit.
     
    61:00
    Roman Josi si vybrulil na levý kruh a zakončil zápěstím. Jason Spurgeon vložil do jeho zakončení hůl a přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    60:36
    Ryan Johansen projel s pukem do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu jej nepřijel podpořit. Hráči Predators však stále drží kotouč na hokejkách.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Domácí hráči však rozehrávku Nashvillu skvěle napadají už od červené čáry.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 26 – 40
     
    Základní hrací doba je u konce! Šedesát minut hry nám vítěze dnešního utkání nepřineslo! Domácí Minnesota sice ve třetí třetině přestála dvě přesilovky Nashvillu, ale čtyři minuty před koncem nakonec dokázal vyrovnat Filip Forsberg! O vítězi tak rozhodne pětiminutové prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Ryan Ellis projel s pukem na modrou čáru a nahodil jej za branku Minnesoty. Ani domácího hokejisté se už neženou do útoku.
     
    59:08
    Hosté udrželi kotouč v rohu útočného pásma a nasbírali cenné vteřinky k dobru. Vše nasvědčuje tomu, že v dnešním utkání budeme sledovat prodloužení.
     
    58:20
    Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Hra se tak vrátí zpátky před Sarose.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:42
    Mikael Granlund dostal přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    57:10
    Stalock musel předvést dobrý zákrok! Domácí brankář na poslední chvíli vykopl svůj pravý beton a vyrazil nebezpečnou střelu z levé strany.
     
    56:38
    Juuse Saros vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Nashville chce o své výhře rozhodnout ještě v základní hrací době.
     
    56:10
    Nashville po vstřelení vyrovnávací branky pořádně ožil a tlačí se do útočného pásma. Frédérick Gaudreau si dělal prostor na pravém kruhu, ale zápěstím netrefil branku.
    55:41 Filip FORSBERG - 2:2
     
    55:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashvillu se nakonec podařilo vyrovnat krátce po skončení přesilové hry! FILIP FORSBERG celou akci hostujícího celku rozjel, pokračoval před branku, kam Stalock pouze vyrazil puk a švédský útočník jej poslal do sítě! Asistence: Kyle Turris, Roman Josi.
     
    55:34
    Domácí v plném počtu.
     
    55:10
    Filip Forsberg dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže proti němu vystoupil obětavý obránce, který jeho dělovku srazil do ochranné sítě. Domácí hrají na hranici sebeobětování.
     
    54:19
    Stalock reflexivně vykopl svůj pravý beton a zastavil Arvidssonovu nepříjemnou střelu z mezikruží! Domácí brankář drží Minnesotu ve vedení!
     
    54:00
    Domácí hráči vybojovali kotouč v obranném pásmu a pohotově jej poslali přes všechny čáry za branku Nashvillu. Hosté musí začít od své klece.
     
    53:34
    Bude se znovu vylučovat! Přesilovku si zahraje Nashville. Joel Eriksson Ek dostává dvě minuty za držení.
     
    53:08
    Marcus Foligno napadal rozehrávku Nashvillu za hostující brankou. Domácí útočník dostal pod tlak Josiho, ale zkušený Švýcar ještě dokázal rozehrát.
     
    52:35
    Brodin dojel dlouhé nahození do útočného pásma a bekhendem procedil přihrávku mezi kruhy. Nikdo v zeleném se však nedostal ke střele.
     
    52:15
    Roman Josi s vypětím všech sil udržel pro hostující celek útočné pásmo. Švýcarský obránce poté zakončil, ale domácí obrana přizvedla puk do ochranné sítě.
     
    51:35
    Joel Eriksson Ek dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale ihned u něj byl obránce v bílém dresu, který jej čistým zákrokem obral o kotouč.
     
    51:10
    Mattias Ekholm střílel od modré čáry, jenže Jason Spurgeon proti němu včas vystoupil a obětavým zákrokem srazil dělovku do rohu třetiny.
     
    50:38
    Eric Staal dostal přihrávku do útočného pásma, zadovkou poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, ale Nick Seeler už neměl prostor na zakončení.
     
    50:10
    Saros udělal několik kroků vpřed a odehrál odražený kotouč ven z obranného pásma. Minnesota však nepouští Nashville do velkých šancí.
     
    49:20
    Marcus Foligno neustál souboj v rohu útočného pásma a poroučel se k ledu. Domácí hokejista se však rychle zapojil zpátky do hry a pomohl spoluhráčům v obraně.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:10
    Kevin Fiala se dostal k odraženému puku na modré čáře, vybruslil si s ním na pravý kruh, jenže jeho pokus zápěstím skončil na vyrážečce pozorného brankáře.
     
    48:36
    Mattias Ekholm se v obranném pásmu stáhl pro odražený kotouč a okamžitě rozjel další akci Nashvillu. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení.
     
    48:10
    P. K. Subban nahodil puk od modré čáry před branku Minnesoty. Jeho nahození ještě tečoval Arvidsson, od jehož hole se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    47:42
    Ryan Suter po dlouhé době táhl útočnou akci Minnesoty. Na modré čáře přenechal puk Donatovi, který zakončil, ale střelou těsně nad ledem minul branku.
     
    47:10
    Ryan Johansen už tentokrát dokázal zakončit, ale do cesty se mu postavil Matt Read, který obětavým zákrokem srazil kotouč někam k hrazení.
     
    46:35
    Ryan Johansen si pohybem řekl o přihrávku na modrou čáru, jenže měl velké problémy se zpracováním a neprosmýkl se kolem obránce v zeleném.
     
    46:10
    Alex Stalock přečetl přihrávku před branku Minnesoty a hokejkou odehrál kotouč před dotírajícím Filipem Forsbergem.
     
    45:29
    Domácí hráči si nyní pomohli jen nahozením kotouče za branku Nashvillu. Nikdo v zeleném dresu Minnesoty soupeřovu rozehrávku neatakuje.
     
    45:00
    P. K. Subban nyní uklidňuje hru Nashvillu v obranném pásmu. Hosté v přesilovce vycítili šanci na vyrovnání a po jejím skončení pokračují v aktivitě.
     
    44:26
    Domácí v plném počtu.
     
    44:10
    Filip Forsberg projel s pukem na pravý kruh, odkud jej nahodil před branku. Do odraženého puku se ještě opřel Nick Bonino, jenže v pádu nemířil přesně.
     
    43:38
    Wayne Simmonds se před brankou Minnesoty snažil tečovat nebezpečné nahození od modré čáry. Domácí brankář byl u pravé tyče připraven.
     
    43:10
    Roman Josi rozjel přesilovku Nashvillu z obranného pásma. Na modré čáře však skvěle vystoupil Joel Eriksson Ek, který zablokoval dělovku příklepem.
     
    42:35
    Hosté v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:26
    Vylučuje se také na straně Minnesoty! Dvě minuty za podrážení dostává Pontus Åberg.
     
    42:10
    Luke Kunin neudržel pro domácí celek útočné pásmo. Hostující hráči se dostali ke kotouči a znovu jej bez problémů vyhodili až za branku Minnesoty.
     
    41:27
    Colton Sissons vyvezl kotouč do útočného pásma, nahodil jej za branku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Minnesotě se v této přesilovce nedaří.
     
    41:00
    Roman Josi vybojoval za brankou odražený kotouč a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry za branku Minnesoty. Domácí musí začít znovu.
     
    40:35
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Mattias Ekholm.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny.Nashville se ihned vydal do útoku, ale kotouč se po souboji na modré čáře odrazil mimo kluziště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:30.
     
    Střely na branku: 23 – 26
     
    Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila domácím hokejistům! Přitom Nashville byl po celou dobu aktivnější a vypracoval si velké množství šancí! Domácí celek však několikrát podržel fantastický Stalock. Ve 37. minutě pak ujel Eric Fehr a svůj únik vyšperkoval vyrovnávací brankou! V poslední minutě druhé třetiny pak krásnou akci zakončil vedoucí brankou Wild Jason Zucker! Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:22 Jason ZUCKER - 2:1
     
    39:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Minnesota v závěrečných minutách prostřední části otáčí vývoj utkání a dostává se do vedení! Ryan Suter dostal přihrávku na levou stranu, přihrál mezi kruhy a JASON ZUCKER poslal domácí do vedení! Asistence: Ryan Suter, Eric Staal.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:32
    Kevin Fiala se dostal před branku Nashvillu, měl moře času na zamíření, ale střelou zápěstím poslal kotouč nad břevno!
     
    38:10
    Eric Staal se snažil natlačit před branku Nashvillu, jenže kotouč mu na poslední chvíli utekl a zkušený útočník už nestačil vypálit.
     
    37:38
    Saros musel opět zasahovat. Hostující brankář si tentokrát musel dát pozor na mezírku u pravé tyče, kterou dokázal včas utěsnit betonem.
     
    37:25
    Nashville už opět hraje s kotoučem a tlačí se do útoku. Domácím hokejistům však najednou narostla křídla a hráči v zeleném skvěle napadají.
    36:35 Eric FEHR - 1:1
     
    36:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Minnesota nakonec našla recept na fantastickou obranu svého soupeře! Do samostatného úniku se dostal ERIC FEHR a prudkou střelou pod břevno vyrovnal! Bez asistence.
     
    36:18
    Eric Staal na modré čáře protečoval kotouč mezi kruhy, jenže nikdo z rozjetých hráčů v zeleném dresu Wild se do zakončení nedostal. Obrana Nashvillu dnes pracuje skvěle.
     
    36:00
    Craig Smith přečetl nepřesnou rozehrávku domácích obránců a hnal se sám na brankáře! Hostující útočník se snažil najít mezírku mezi betony, ale Stalock předvedl další fantastický zákrok!
     
    35:26
    Na druhé straně se před Stalockem snažel dorážet Viktor Arvidsson, ale domácí brankář se roztáhl ve svém brankovišti a nepustil puk za brankovou čáru.
     
    35:10
    Ryan Donato operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Domácí hokejista poslal prudký nástřel před branku, ale zadáci Predators nebezpečný prostor vyčistili.
     
    34:28
    P. K. Subban zkusil své štěstí střelou od modré čáry. Jeden z domácích obránců sedo jeho rány obětavě položil a srazil puk mimo tři tyče.
     
    34:10
    Filip Forsberg po levém křídle do útočného pásma, objel branku domácího mužstva, jenže přihrávkou na modrou čáru zahnal spoluhráče do těžké pozice.
     
    33:28
    Eric Fehr dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže měl velké problémy se zpracováním a puk mu utekl až k dobře postavenému obránci.
     
    33:05
    Hosté jeli ve dvou na branku domácí Minnesoty, jenže Wayne Simmonds dostal špatnou přihrávku za tělo a Marcus Foligno jej obětavým pádem pod nohy připravil o zakončení!
     
    32:32
    Minnesota se z rostoucího tlaku Predators vymanila jen za cenu vyhození kotouče do útočného pásma. Saros vyjel z branky a zrychlil rozehrávku Nashvillu.
     
    32:10
    Suter poslal nahození obloučkem na modré čáře. Zadáci Nashvillu se opět dokázali stáhnout a bez problémů odehráli puk do bezpečí.
     
    31:28
    Kevin Fiala projel do útočného pásma, skvělou kličkou se zbavil obránce, jenže svou ránu zápěstím umístil jen do pozorného brankáře!
     
    31:05
    Roman Josi vyčkává s kotoučem za vlastní brankou a čeká na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu i domácí lodivod.
     
    30:28
    Roman Josi se dostal do střelecké pozice. Ránu švýcarského obránce před domácí brankou ještě někdo tečoval a Stalock musel vytáhnout dobrý zákrok.
     
    30:04
    Filip Forsberg si v útočném pásmu vybruslil podél mantinelu na levý kruh, odkud vystřelil zápěstím a krásnou střelou orazítkoval zadní tyč!
     
    29:24
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na levou stranu byla příliš prudká a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Stalockem.
     
    29:10
    Brad Hunt se skvěle vrátil do obranného pásma a před rozjetým soupeřem bez problémů odehrál kotouč do bezpečí. Minnesota však musí útočit.
     
    28:38
    Viktor Arvidsson střílel od modré čáry. Domácí brankář si betonem pohlídal mezírku u pravé tyče své branky a nepustil kotouč za svá záda.
     
    28:27
    Greg Pateryn se dral za odraženým kotoučem před branku Nashvillu. Hostující brankář Juuse Saros své drobné zaváhání napravil a kotouč ihned zalehl.
     
    28:10
    Fehr objel branku Nashvillu, poslal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud ihned střílel Spurgeon, jenže jeho pokus zaduněl o zadní mantinel.
     
    27:35
    Kevin Fiala nahodil puk z levé strany před branku domácí Minnesoty. Za pukem se ihned tlačil Forsberg, ale domácí brankář tentokrát nemusel zasahovat.
     
    27:10
    Frédérick Gaudreau uspěl v přetlačované na modré čáře a získal puk pro Nashville. Hosté se poté ihned vydali do útoku, jenže nikdo v bílém nezakončil.
     
    26:29
    Alex Stalock znovu vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Jordan Greenway se poté vydal do útoku, ale obránce jeho ránu přizvedl do ochranné sítě.
     
    26:05
    Frédérick Gaudreau projel s pukem po levém křídle do útočného pásma. Za modrou čárou se zbavil obránce, ale už neměl sílu na zakončení.
     
    25:26
    Domácí brankář vyjel za svou branku a bez problémů zastavil prudké nahození podél mantinelu. Nikdo v bílém dresu Predators jej neatakoval.
     
    25:02
    Až nyní byl jeden z rozhodčích nucen zapískat. Po pěti minutách nepřetržité hry si to kotouč nasměroval mimo ledovou plochu.
     
    24:41
    Roman Josi se dostal k odraženému kotouči za brankou Nashvillu a bez váhání jej odrazem o mantinel poslal za modrou čáru. Ve druhé třetině se stále nepřerušovalo.
     
    24:10
    Mattias Ekholm rozjel další akci Predators po pravém křídle. Rychlonohý hokejista projel až na modrou čáru, ale jeho zakončení postrádalo přesnost.
     
    23:42
    Rocco Grimaldi dojel nahození do útočného pásma, prosmýkl se za brankou Minnesoty, jenže bekhendovou přihrávkou mezi kruhy neoslovil spoluhráče.
     
    23:10
    Kyle Turris si před vlastní brankou nechtěl přidělávat problémy a raději vyhodil kotouč daleko do středního pásma. Minnesota už je ale u puku.
     
    22:38
    Arvidsson dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, přehodil si puk na forhend a střílel zápěstím! Domácí brankář puk na poslední chvíli vyrazil.
     
    22:10
    Ryan Donato poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, kde byl Jason Zucker, který si ve velké rychlosti převzal puk do jízdy, ale už nemohl zakončit.
     
    21:35
    Eric Staal se za vlastní brankou pustil do souboje s Forsbergem. Švédský útočník se snažil otočit kolem branky, ale přesila hráčů v zeleném mu nedala prostor.
     
    21:12
    Roman Josi dojel nepřesné vyhození domácích hokejistů a uklidňuje hru za brankou hostujícího Nashvillu.
     
    20:35
    Spurgeon dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč zpracoval a pohotově jej nahodil na branku. Hostující brankář však nemusel zasahovat.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Nashville se ihned vydal do útoku, ale domácí brankář vyjel z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:37.
     
    Střely na branku: 9 – 7
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Nashvillu. Predátoři totiž vlétli do dnešního utkání o něco aktivněji a v šesté minutě se dokázal prosadit Nick Bonino! Minnesota poté sice vyrovnala hru, ale šance si nevypracovala ani v přesilovce. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Roman Josi vyvezl puk do středního pásma, kde se prudkou brzdou zbavil dotírajícího soupeře. Hokejisté Nashvillu hrají v první třetině hodně koncentrovaně.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:12
    Hosté v plném počtu.
     
    18:00
    Znovu se hokejisté Nashvillu zmocnili volného puku a Brian Boyle jej bez váhání podél mantinelu vyhodil až za branku domácí Minnesoty.
     
    17:22
    Až nyní se hosté dostali k odraženému kotouči a pohotově jej vyhodili za branku Minnesoty. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly.
     
    17:05
    Ryan Suter dostal dobrou přihrávku nahoru na modrou čáru, ihned zakončil, jenže jeho pokus prolétl kolem levé tyče branky Nashvillu.
     
    16:12
    Bude se poprvé v utkání vylučovat! Dvě minuty za sekání dostává Johansen.
     
    16:02
    Arvidsson se hnal sám na branku domácí Minnesoty, ale Ryan Suter se dokázal na poslední chvíli vrátit a čistým zákrokem odehrál puk do bezpečí.
     
    15:28
    Ryan Donato tentokrát protečoval kotouč za branku Nashvillu, ale hostující brankář Juuse Saros vyjel za branku a zastavil prudké nahození.
     
    15:10
    Marcus Foligno vybojoval odražený kotouč v útočném pásmu, vybruslil si s ním na levý kruh, jenže z otočky si nestačil seřídit mířidla a minul branku Predators.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    14:28
    Kevin Fiala dostal přihrávku do jízdy na pravé křídlo, jenže byl sám proti třem Predátorům. Hokejisté Nashvillu jej tak bez problémů připravili o puk.
     
    14:03
    Arvidsson tentokrát získal odražený kotouč v rohu útočného pásma, jenže Spurgeon jeho pomalou rozehrávku zastavil a bekhendem poslal puk za modrou čáru.
     
    13:17
    Viktor Arvidsson projel s pukem do útočného pásma a nahodil jej před branku, kde se strhla obrovská mela, jenže nikdo v bílém puk nedoklepl do sítě.
     
    12:42
    Joel Eriksson Ek dostal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, jenže měl velké problémy s napadaním Coltona Sissonse a nerozehrál konstruktivně.
     
    12:10
    Jason Zucker dostal přihrávku za branku Nashvillu, kde si kotouč zpracoval a ihned přihrál na modrou čáru. Zadáci Predators dokázali puk vypíchnout.
     
    11:21
    Stallock dokázal přitěsnit pravý beton k tyči a nepustil kotouč za svá záda. Nashville zatím hraje jednoduše a tlačí kotouč za každou cenu na brankoviště.
     
    11:10
    Ryan Johansen operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Hostující útočník tentokrát poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Turris už nedokázal vypálit.
     
    10:18
    Viktor Arvidsson schytal v jednom ze soubojů u mantinelu ostrý hit a drží se za ruku. Vypadá to, že hostující útočník má zraněný některý z prstů. Jaromír Jágr by mohl vyprávět.
     
    10:05
    Brodin střílel od modré čáry. Jeho pokus letící těsně nad ledem před brankou Nashvillu tečoval Marcus Foligno, ale puk mířil mimo tři tyče.
     
    09:28
    Ryan Suter dostal dobrou přihrávku do jízdy na levé křídlo, přiklepl kotouč Folignovi, který pohotově zakončil, ale jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    09:05
    P. K. Subban si v útočném pásmu nabruslil na povedenou zadovku a z ostrého úhlu se pokusil prověřit pozornost domácího brankáře. Alex Stalock si pokryl mezírku u levé tyče.
     
    08:28
    Stallock poněkolikáté v utkání vyjel ven z branky a pomohl hokejistům v zelených dresech s rozehrávkou neposedného kotouče.
     
    08:10
    Ryan Donato projel s pukem po levém křídle do útočného pásma, zkoušel bekhendem přihrát před branku Nashvillu, ale tam byl pozorný obránce.
     
    07:35
    Ryan Donato rozjel další útok Minnesoty z obranného pásma. Calle Järnkrok se však skvěle vrátil a na modré čáře získal pro hosty odražený kotouč.
     
    07:02
    Alex Stalock vyjel za svou branku a vyhodil puk za modrou čáru. Domácí brankář se dnes snaží pomáhat spoluhráčům při rozehrávce.
     
    06:39
    P. K. Subban se skvěle vrátil za vlastní branku, kde se tělem natlačil před Marcuse Foligna a odehrál puk zadovkou mimo nebezpečný prostor.
     
    06:10
    Parise před brankou Nashvillu tečoval nebezpečné nahození od modré čáry, ale hostující brankář nemusel zasahovat. Tečovaný puk skončil na boční síti.
    05:21 Nick BONINO - 0:1
     
    05:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se bleskově dostává do vedení! Wayne Simmonds dostal přihrávku za branku Minnesoty, krásně si před ni vybruslil a našel osamoceného NICKA BONINA, který už měl snadnou práci! Asistence: Wayne Simmonds, Rocco Grimaldi.
     
    05:10
    P. K. Subban se na modré čáře zbavil dotírajícího soupeře, nahodil puk před branku Minnesoty, ale nikdo v bílém jeho pobídku netečoval.
     
    04:27
    Jared Spurgeon bekhendem nahodil kotouč před branku Nashvillu, kde se pokoušel clonit Ryan Suter. Hostující brankář si však našel cestu ke kotouči.
     
    04:12
    Yannick Weber dostal přihrávku na pravou stranu, protečoval kotouč do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    03:29
    Kyle Turris za brankou ostře atakoval Eriksson Eka. Domácí hokejista nebyl v souboji dostatečně zpevněný a poroučel se k ledu. Vylučovat se nebude.
     
    03:10
    Brad Hunt pouze nahodil puk do rohu útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také kouč Nashvillu.
     
    02:28
    Kevin Fiala dostal dobrou přihrávku do jízdy na pravou stranu, prosmýkl se přes modrou čáru do útočného pásma, ale nedokázal přesně vypálit.
     
    02:06
    Domácí celek se sice dostal do tlaku, jenže Pontus Åberg poté neudržel kotouč na modré čáře a hokejisté v zelených dresech musí vyklidit třetinu.
     
    01:28
    Hostujícímu celku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravé křídlo byla příliš prudká a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    01:12
    Domácí brankář vyjel ven ze své klece a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Nikdo v dresu Nashvillu rozehrávku Wild neatakuje.
     
    00:29
    Pontus Åberg dostal dobrou přihrávku do útočného pásma a zpoza branky hledal Jasona Zuckera. Druhého jmenovaného dokázal uhlídat Subban.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Minnesota se ihned vydala do útoku, jenže obrana Nashvillu byla pozorná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě už je Lindsey Vonnová, která provede slavnostní vhazování.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Domácí Minnesota bude hrát v zeleném, zatímco Nashville oblékne bílou sadu dresů.
     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Do dnešního utkání nezasáhne nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu v letošním ročníku utkali jen jednou. Nashville doma vyhrál 4:2.
     
    Minnesota Wild

    Domácí Minnesota je na tom o něco hůře a ještě bude muset bojovat o příčky zaručující účast v bojích o Stanley Cup. Po šedesáti pěti odehraných zápasech má na svém kontě sedmdesát bodů a zatím jí patří osmá pozice Západní konference. Posledních pět zápasů v řadě však Minnesota dokázala vyhrát. Naposledy uspěla na ledě rozjetého Calgary. Nejproduktivnějším hráčem je Zach Parise se čtyřiapadesáti body.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Nashville Predators

    Nashville letos prožívá povedenou sezónu. Dnešní hostující celek zatím odehrál šedesát sedm zápasů a vybojoval v nich sedmdesát devět bodů. S tímto ziskem mu zatím patří čtvrtá pozice Západní konference. Oproti jiným mužstvům má však Nashville více odehraných zápasů. V minulém utkání navíc prohrál 5:3 na ledě Winnipegu. Nejproduktivnějším hráčem Predátorů je Johansen, který má na kontě padesát čtyři kanadských bodů.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Minnesotou Wild a Nashvillem Predators. Duel startuje v 01:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 37. Fehr, 40. Zucker (Suter, E. Staal) – 6. Bonino (Simmonds, Grimaldi), 56. F. Forsberg (Turris, Josi), rozh. náj. Johansen

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Ryan Donato (MNS)
    0:0   Kyle Turris (NSH)
    2. séria:
    0:0   Kevin Fiala (MNS)
    0:1   Ryan Ellis (NSH)
    3. séria:
    1:1   Zach Parise (MNS)
    1:1   Filip Forsberg (NSH)
    4. séria:
    1:1   Jason Zucker (MNS)
    1:2   Ryan Johansen (NSH)


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter, Pateryn, Brodin, Hunt, Seeler – Greenway, E. Staal, Zucker – Åberg, Kunin, Fiala – Read, J. Eriksson Ek, Donato – J.T. Brown, Fehr, M. Foligno – Parise.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Mikael Granlund, Turris, Järnkrok – Sissons, B. Boyle, Bonino – Simmonds, F. Gaudreau, Grimaldi – C. Smith.

    Rozhodca: Skilliter, Lee – Galloway, Brisebois

    Diváci: 18 885