Chabarovsk – Red Star Kunlun 7:2 (kon.) | Vladivostok – Barys 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Nižnekamsk 5:3 (kon.)
D. Moskva – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 6:1 (kon.)
Helsinki – S.Moskva 5:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavľ 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan sk 5:0 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 18.02.2019, 18:30 • Arēna Rīga, Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Andris Džerinš - 5:0
     
    59:00
    Dinamo Riga dalo gól!
    Brejk domácich, Meija z ľavej strany po prechode modrou našiel na ľavom kruhu ANDRISA DŽERINŠA, ktorý pomedzi betóny poslal puk do siete hostí. Asistencie: Gints Meija a Kristaps Sotnieks.
     
    58:41
    Nie nie, Sloboda tam atakoval hráča do tváre, dve minúty za hrubosť.
    57:00 Rihards Marenis - 4:0
     
    57:00
    Dinamo Riga dalo gól!
    Sotnieks vystrelil z ľavej strany, Vojvoda puk vyrazil späť do hry a RIHARDS MARENIS ho poslal do siete na úrovni brvna. Gól uznal aj videorozhodca zápasu. Asistencie: Kristaps Sotnieks a Gints Meija.
     
    57:00
    Sotnieks vystrelil z ľavej strany, Vojvoda puk vyrazil späť do hry a Marenis ho poslal do siete na úrovni brvna. Hlavný najskôr ukázal na bránku, no potom zrejme na protest belasých volá Moskvu a situáciu posúdi videorozhodca zápasu.
    55:11 Kristaps Zile vs. Adam Jánošík
     
    55:11
    Nervy pracujú a dalo sa to čakať. Sersen najskôr vyškolil v strednom pásme Berzinša. Priplietol sa k tomu Zile, ktorého vyzval na súboj Jánošík a že mal Adam navrch, vysvetlil to svojmu sokovi ručne-stručne. Sersen dve minúty za hrubosť. Zile päť minút za bitku a Jánošík rovnako tak päť minút, ale že odkorčuľoval do šatne.
     
    50:52
    Klok za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou putuje na trestnú, presilovka pre Dinamo.
    44:14 Andris Džerinš - 3:0
     
    44:14
    Dinamo Riga dalo gól!
    Domáci nahadzovali puk do pásma hostí, Vojvoda vykorčuľoval za bránku, puk sa však z rohu klziska cez ochranné sklo odrazil nezmyselne pred prázdnu bránku hostí a do bránky ho poslal pohotovo ANDRIS DŘERINŠ. Asistencie: Nerijus Alisauskas a Kristaps Zile.
     
    42:25
    Striedanie v tíme HC Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Jakub Štěpánek, prichádza Michal Vojvoda.
     
    42:25
    No dejú sa nám veci, avízovane vylúčenie hráča hostí. McMillan predtým bránil Štěpánkovi vizuálne v hre, Jakub ho atakoval a dostal dve minúty za hrubosť. Reklamoval to u hlavného, no ten mu dal "panenku". To Jakuba nasrdilo a poslal na hlavného hokejku, ktorá bola zlomená na ľade po akcii Dinama. Štepánek dostal trest aj do konca zápasu.
     
    41:11
    Sersen za vrazenie dve minúty a na začiatku tretej tretiny Dinamo dostalo výhodu v podobe presilovej hry.
    37:31 Linus Videll - 2:0
     
    37:31
    Dinamo Riga dalo gól!
    LINUS VIDELL využíva presilovú hru domácich, Riga vyhrala buly, krátko zakombinovala s pukom a z ľavého kruhu to trafil Švéd v službách Rigy. Štěpánek mal zakrytý výhľad a Linus to trafil excelentne. Asistencie:Mathew Maione a Lauris Darzinš.
     
    37:23
    Podrazenie v podaní Baranova a Dinamo si zahrá presilovú hru.
    34:32 Oskars Batna - 1:0
     
    34:32
    Dinamo Riga dalo gól!
    Gegeris z pravej strany poslal puk pred bránkovisko, Buc ho posunul na betón Štěpánka, ktorý ho poslal pred seba a po ľade skóroval OSKARS BATNA. Asistencia: Emils Gegeris.
     
    20:42
    Gimajev dve minúty za hákovanie a presilovka pre belasých.
     
    19:16
    Biľalov zožal potlesk tribún, Taffe medzi kruhmi zakončil, keď mu ideálne od bránkovej čiary puk naservíroval Bailey, Jeff fans pri Dunaji nepotešil.
     
    18:19
    Spoza bránky smeroval puk pred bránkovisko, Batna vystrelil, Štěpánek cez hokejku puk posadil na vrchnú sieť svojej bránky a hlavný okamžite hru prerušil.
     
    01:58
    Gegeris sa dostal do šance a vystrelil z medzikružia, Štěpánek cez lapačku puk poslal pred seba na ľad a jeho spoluhráči ho dostali pod kontrolu na svoje hokejky.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 35. Batna (Gegeris), 38. Videll (Maione, Dārziņš), 45. Džerinš (Ališauskas, Zile), 57. Marenis (Sotnieks, Meija), 59. Džerinš (Meija, Sotnieks)


    HC Dinamo Riga: Biľalov (Gudlevskis) – Ališauskas, Zile, Gimajev, Sotnieks (A), Zanetti, Šulenin, Maione – Redlihs (A), Videll, Darzinš (C) – Marenis, Gillies, McMillan – Gegeris, Batna, Meija – Pavlovs, Lipsbergs, Džerinš – Berzinš
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (43. Vojvoda) – Sersen (C), Jánošík, Klok, Grman, Boldižár, Švarný (A) – Jeglič, Sukeľ, Liška – Bailey, Taffe (A), Chipchura – Baranov, Buc, Sloboda – Rau

    Rozhodca: Ovčinnikov, Sergejev – Goľak, Černyšov

    Diváci: 8.721