Tímové preteky, HS145, Willingen Vítěz: Polsko (kon.) | Kvalifikácia HS145, Willingen Vítěz: M. Eisenbichler (GER) (kon.)
koniec udalosti
SP - kvalifikácia HS145, Willingen

Vítěz: M. Eisenbichler (GER)

cz Piatok 15.02.2019, 18:15 • Willingen (Německo) • Skoky na lyžiach
     
    Konečné pořadí:
    1. Markus Eisenbichler (GER) 164,1 bodů
    2. Piotr Żyła (POL) 160,7 b.
    3. Stefan Kraft (AUT) 160,6 b.
    4. Timi Zajc (SLO) 160,3 b.
    5. Rjoju Kobajaši (JPN) 158,4 b.
    6. Karl Geiger (GER) 153,9 b.
    7. Robert Johansson (NOR) 151,5 b.
    8. Daniel Huber (AUT) 151,4 b.
    9. Kamil Stoch (POL) 147,8 b.
    9. Jevgenij Klimov (RUS) 147,8 b.
    ...
    20. Roman Koudelka (CZE) 131,6 b.
    46. Viktor Polášek (CZE) 106,8 b.
    48. Lukáš Hlava (CZE) 103,0 b.
    – postoupili do závodu
    Filip Sakala (CZE) diskvalifikován (19:27:53)
     
    Konec
    Kvalifikace skončila.
     
    60
    Rjoju Kobajaši natahoval svůj skok, co to šlo, ale nakonec hranici stočtyřicítky nepřekonal. Ale z nižšího nájezdu a za přípočtu 5,2 bodů kvůli zadnímu větru je i jeho 139 metrů slušných. Ale na Markuse Eisenbichlera to samozřejmě stačit nemůže a lídr světového poháru obsazuje páté místo.
     
    59
    Nedlouho poté ale už Kamil Stoch dostal povolení ke svému skoku. Těžké je říct, jaké podmínky nyní panují na můstku, faktem ale je, že Kamil přičítal 1,3 body za vítr. Skok natáhl na 135 metrů, za nájezd dostává k dobru 22 bodů jako Stefan Kraft a je průběžně osmý.
     
    59
    Čekáme také na výkon Kamila Stocha, kterému svítí červená.
     
    58
    Nyní se na ní vrací zpět a z okna číslo 14 (začínalo se z devatenáctky) dává skvělých 145 metrů. Třetí místo pouze o desetinku bodu za druhým Żyłou. To jsou krásné skoky.
     
    58
    Bohužel na konci závodu tu máme prodlevu a Stefan Kraft musí jít pryč z nájezdové lavice.
     
    Nájezdové okno jde ještě o stupínek níže – na čtrnáctku.
    Piotr Żyła
     
    57
    Piotr Żyła ukázal nejdelší skok dnešního dne! Krásný let, fantazie! 147 metrů, zaostání pouze o pět metrů za rekordem Mühlenkopfschanze. Ale na druhou stranu třeba říct, že Piotrekovi pomohl vítr pod lyže, za který odečítá 3 body. Proto je druhý za Eisenbichlerem.
     
    56
    Dawid Kubacki předvedl jen 128,5 metrů, což je od tohoto polského skokana jisté zklamání. je třeba ale říct i to, že za vítr do zad přičítal porci dvanácti bodů. Polák se řadí na průběžné třinácté místo.
     
    55
    Robert Johansson se také dostal za stočtyřictku, a to přesně o metr. Také hezký skok, ale s miniaturní větrnou podporou, za kterou Nor odečítá devět desetin bodů. Průběžné čtvrté místo.
     
    54
    Stephan Leyhe také neukázal úplně tak daleký let. 133 metrů samozřejmě na postup stačí, ale je to třeba o 13 metrů méně, než co předvedl jeho krajan, vedoucí Eisenbichler. Průběžné desáté místo, Roman Koudelka je aktuálně čtrnáctý.
     
    53
    Johann André Forfang o maličko ubral, vyhlášený letec šel půlmetr před hranici stočtyřiceti metrů. Jde na osmé místo, navíc mu tolik nevyšel dojezd.
     
    52
    Timi Zajc německý dvojblok ihned rozbil, Dal 144,5 metrů, což je také skvostný let, a řadí se na druhé místo. Skáče se opravdu daleko a je radost sledovat tento závod.
    Markus Eisenbichler a jeho daleký let
     
    51
    Markus Eisenbichler předvedl fantastický let a ve vedení jsou nyní dva němečtí skokani. 146 metrů je zaostání pouze o šest metrů za rekordem můstku a to je třeba říct, že nájezdové okno šlo o stupínek níže na patnáctku. Parádní výkon domácího skokana, který znamená vedení o téměř čtyři body.
     
    Roman Koudelka dnes bude nejhůře na 20. místě a má jistý postup, stejně jako další duo českých skokanů. Viktor Polášek skončí nejhůře na 46. místě, Lukáš Hlava o dvě místa za ním.
     
    Před poslední desítkou skokanů následuje kratičká technická přestávka.
     
    50
    Karl Geiger předvádí před domácím publikem třetí nejdelší skok kvalifikace, který má hodnotu 141 metrů! Výborný výkon domácího skokana řadí na první místo s náskokem 2,5 bodů před Daniela Hubera. Geiger může dle mého zaútočit na první pětku v kvalifikaci!
    Roman Koudelka
     
    49
    Český skokan měl smůlu v závodu družstev na špatné podmínky, i proto neletěl tak daleko, jak by si sám představoval. Nyní ale přidal a skočil svůj nejlepší skok dnešního dne – 128 metrů. Jistá kvalifikace, průběžné deváté místo.
     
    49
    Věřme, že daleko poletí také Roman Koudelka!
     
    48
    Vítěz letní Grand Prix a prvního závodu nové sezony Jevgenij Klimov se s tím vůbec nepáral a ulétl na 136,5 metrů. Dostává pět osmnáctek a řadí se na průběžné druhé místo o necelé čtyři body za Hubera.
     
    47
    Halvor Egner Granerud nebyl tak dlouhý. 128 metrů určitě není taková vzdálenost, jakou by tento Nor chtěl. Patrně mu tolik nepomohl vítr, ale je z toho sympatické osmé místo.
     
    46
    Daniel Huber ulétl! Neměl tak silný vítr do zad jako Wellinger a Rakušan šel na 139 metrů. Navíc ještě zlostně plácl do stehen, jako že to možná šlo natáhnout ještě dále! Ale i tak vede o 7,2 body před Peierem!
     
    45
    Andreaw Wellinger nešel na tak dalekou vzdálenost jako Wolny nebo Peier. Je to 125 metrů pro Němce, ale opět je zde obří přípočet za zadní vítr, který je nyní na čísle 13,6 bodů. Skokan z Ruhpoldingu je tak na osmé pozici.
     
    44
    Jakub Wolny vydržel na prvním místě jen pět skoků. Tedy upravujeme – teď je na dělené první pozici. Nyní má totiž obrovskou radost Killian Peier, jenž také navázal na vydařený závod týmů. 139,5 metrů, byť přípočet za vítr jen necelé tři body. Ale stačí to, navíc měl i lepší styl než Wolny a právě s tímto Polákem je ve vedení.
     
    43
    Na čekaná je tak stále Děnis Kornilov a jeho šance se tak stále zmenšují. Do závodu ho nepouští ani Domen Prevc, který si částečně napravuje sebevědomí za 132,5 metrů, navíc s tím, že přičítá 13,3 body za vítr do zad. Průběžné druhé místo.
     
    42
    A vidět budeme i dalšího japonského skokana Jukiju Sata. Mezi čtrnáctým až šestnáctým místem je trojblok ze země samurajů: Kasai, Ito, Sato. Poslední jmenovaný předvedl 124 metry.
     
    41
    Antti Aalto naopak nebyl tak úplně dlouhý, jako třeba Wolny nebo Kobajaši. Ale jeho 122 metrů ze sedmnáctky bezpečně stačí k postupu a Fin se představí i zítra, třeba jako Viktor Polášek nebo Lukáš Hlava.
     
    40
    Čtvrtou desítku skokanů ukončuje Junširo Kobajaši dalším slušným skokem, který starší bratr lídra světového poháru vytáhl na 128,5 metrů. Průběžé sedmé místo, postup.
     
    39
    Jakub Wolny před malou chvílí slavil vítězství v závodu družstev a nyní dobrou formu přenesl i do kvalifikace. 138 metrů, výborný let a průběžné první místo s náskokem čtyř bodů. Připomeňme, že ze sníženého nájezdu na sedmnáctku.
     
    38
    Richard Freitag předvedl v závodu týmů veledlouhý skok. Nyní to bylo o něco méně, 130 metrů, což v rámci všech kompenzací také stačí na jistý postup.
     
    37
    Rázem to znamená kompenzaci v podobě 8,8 bodů pro Semeniče a další skokany, kteří půjdou z tohoto okna. Slovinec navíc přičítal ještě 18 bodů za vítr do zad, takže mu k postupu z průběžného pátého místa stačí i 125 metrů.
     
    Je tady to, co jsem říkal. Před skokem Anže Semeniče jde nájezd o 2 okna dolů na sedmnáctku.
     
    36
    Michael Hayböck také musel na svůj pokus chvilku upočkat, poté ale i s větrem do zad – alespoň dle přípočtu 9,1 bodů – dává 142 metrů. Což je jen o metr méně než jeho krajan Aschenwald a tady je to naprosto jasné první místo. Michi má náskok 4,3 body.
     
    35
    Manuel Fettner si také může odškrtnout, že splněno. Dělené dvanácté místo s Alexem Insamem, přičemž zvládl o metr a půl více než Ital. Ale Rakušan měl nepatrný vítr pod lyže.
     
    34
    Simon Ammann jde také bez problémů do hlavního závodu, stačí mu k tomu 129 metrů a ani styl nebyl v podání Švýcara úplně špatný. Třetí místo.
     
    33
    Po dlouhé době, čítající 29 skoků, konečně vidíme změnu na prvním místě. Philipp Aschenwald byl první skokan, který odpočítává body za vítr proti, konkrétně tři body. V těchto podmínkách a z nájezdu číslo 19 je jasné, že to muselo být daleko, a také že ano! 143 metrů, nejdelší skok kvalifikace a první místo o desetinu před Markengem.
     
    32
    Anders Fannemel nepředvedl žádný daleký let. 123,5 metrů je určitě pod možnosti tohoto Nora – letce. Ale na postup to stačí, průběžné je třináctý. Zítra ale bude muset výrazněji přidat.
     
    31
    A hned za Kasaie se řadí s výkonem o čtyři metry kratším jeho krajan Daiki Ito. Samozřejmě také jistý postup.
     
    30
    Naopak Nori Kasai na jistotu! 133,5 metrů je určitě výborný výkon této skokanské legendy, což mu zajišťuje průběžné sedmé místo.
     
    29
    Naoki Nakamura se loučí, po odrazu nevystoupal nahoru a skok zabalil na 119 metrech. Je nyní třetí pod čarou.
     
    28
    Hodně na hraně to měl Jan Hörl, ale nakonec mu 121,5 metrů stačí na postup z poslední možné pozice. Nebyl to dobrý výkon, Rakušan neměl tak špatné podmínky.
     
    27
    Stefan Hula dokázal skočit výborných 135 metrů a bude druhým polským skokanem s jistotou kvalifikace.
     
    Kevin Bickner byl diskvalifikován. Obrovská smůla pro Američana, který předvedl zatím nejdelší let kvalifikace na 137 metrů a měl jistý závod. Nyní už nikoliv.
    Viktor Polášek
     
    26
    Viktor Polášek je v hlavním závodu také, skočil 119 metrů v silném větru do zad, za který přičetl téměř 17 bodů, a uvidíme ho i v sobotu.
     
    25
    Naopak Constantin Schmid nepřipustil žádné problémy a vidíme znovu delší skok. Domácí závodník předvedl k radosti fanoušků 130,5 metrů a jde na šesté místo.
     
    24
    Jernej Damjan musel chvilku čekat, než dostane zelenou, ale poté svůj skok úplně pokazil. 119 metrů, byť to Slovinec natahoval, co mohl, stačí jen na průběžné 16. místo a Lukáš Hlava na patnácté pozici je nyní první pod čarou.
     
    23
    Peter Prevc rozhodně neřadí tuto sezonu k povedeným, ale nyní se do hlavního závodu dostává, což je pro něj hlavní. Za 124,5 metrů svítí u jeho výkonu velké Q jako kvalifikant.
     
    22
    Notnou dávku štěstí měl nyní Maciej Kot. Jen 122 metrů, ale v silném zadním větru, za který dostal polský skokan přípočet 13,7 bodů. To jediné ho zachránilo, je na 10. pozici a postupuje zatím prvních dvanáct závodníků. Lukáš Hlava je čtrnáctý.
     
    21
    Gregor Schlierenzauer může být s tímto skokem poměrně spokojen, je to 132 metrů. V zítřejším závodu ho také uvidíme, aktuálně je totiž na páté pozici.
     
    20
    Marius Lindvik, který skáče hlavně kontinentální pohár, nezklamal a za 123 metrů si v opět horších podmínkách vybojoval postup. Přičetl 19 bodů za vítr do zad.
     
    19
    Martin Hamann šel na 124,5 metrů a řadí se o pouhých 1,3 body před Lukáše Hlavu, který tak stále potřebuje k postupu dva horší skoky.
     
    18
    Krásný skok Kevina Bicknera. Zatím dnes nejdelší let na 137 metrů a průběžné druhé místo za Markengem o 3,3 body.
    Lukáš Hlava
     
    17
    A dobrý skok ukázal také Lukáš Hlava. Podmínky měl takové, že za vítr do zad přičítal jen 6,4 bodů a natáhl svůj výkon na 122 metrů, i když to po odrazu bylo hodně hodně rozhárané. Český skokan je na deváté pozici, tedy druhé pod čarou.
     
    Filip Sakala byl diskvalifikován kvůli botám, pokud oficiální live-timing mluví pravdu. A Dmitrij Vasiljev do dnešní kvalifikace nenastoupil.
     
    15
    Už jen čtyři body za vítr do zad přičítá Mackenzie Boyd-Clowes. Vytáhl z toho skok na délku 135,5 metrů a jde na průběžné třetí místo. Další povedený let.
     
    14
    Skáče se daleko a řekl bych, že časem půjde nájezdové okno dolů. Jiank si asi těžko lze představit, že by Alex Insam ve své formě šel na 132 metrů. Také postup, Eetu Nousiainen je stále na čekané.
     
    13
    Také Bor Pavlovčič se ihned po svém skoku řadí na postupové pozice, stačí mu k tomu 128 metrů. Opět se vítr do zad trošku utišil a Pavlovčič měl spolu s Nousiainenem nejlepší podmínky.
     
    12
    Žiga Jelar ze Slovinska předvedl výborný skok! To bylo hodně dobré a výon 133,5 metrů je pro tohoto závodníka velice dobrý. Přímý postup do závodu, aktuálně druhé místo.
     
    11
    První přichází právě nyní, Roman Sergejevič Trofimov je totálně bez formy a k tomu mu nepřidá ani zadní vítr. Jen 104,5 metrů a předposlední místo.
     
    10
    A zdá se, že Finové budou v hlavním závodu minimálně ve dvou. Eetu Nousiainen využil toho, že měl zatím nejlepší podmínky ze všech a vyskočil si slušných 127,5 metrů. Je druhý a k postupu potřebuje dva horší skoky.
     
    9
    Andreas Alamommo musel dlouho čekat, než se na něj usměje štěstí a bude vpuštěn ke svému skoku. Ale nakonec udržel nervy na uzdě a za 123,5 metrů se řadí na průběžné druhé místo. Dobrý to skok.
     
    8
    Zaďák zase trošku zesílil, ale Jarkko Määttä se s tím vypořádal a 116,5 není úplně špatný výsledek. Je z toho průběžné páté místo.
     
    7
    Andreas Schuler, další reprezentant Švýcarska, si na podmínky stěžovat nemohl. Vítr do zad se hodně zmenšil, takže Schuler přičítá jen 8,5 bodů. V nejlepších podmínkách kvalifikace předvedl 124 metrů a je druhý.
     
    6
    Luca Egloff měl o maličko horší podmínky než Sakala a skočil o půl metru dále. Proto český skokan jde na čtvrté místo za Švýcara.
     
    5
    Český reprezentant odskákal také povedený závod družstev, ale nyní šel jen na 113 metrů. Dlužno říct, že za vítr přičetl 1637 bodů, což je zatím třetí největší cifra. jde na třetí místo a bude čekat...
     
    5
    Věřme, že daleko půjde i Filip Sakala.
     
    4
    Thomas Aasen Markeng si zde v závodu týmů vedl dobře a nyní to potvrzuje! 134,5 metrů bude určitě na postup do hlavního sobotního závodu stačit!
     
    3
    Kvalifikace asi bude odbíhat celkem rychle, stejně jako závod družstev. Děnis Kornilov nemá formu a i když zadní vítr trošku slábl, Rus dal 119 metrů. To bude na hraně.
     
    2
    Sebestian Colloredo natáhl skok na 108 metrů, což ale ve velkém zadním větru asi také stačit nebude.
     
    1
    Matthew Soukup z Kanady při svém vůbec prvním vystoupení dál nepůjde, je z toho jen 83,5 metrů. Přípočet za vítr činí 30,2 bodů, obrovské to číslo.
     
    Start
    Kvalifikace byla zahájena.
     
    Postupový klíč je jednoduchý, z 60 skokanů kvalifikace jich 10 do sobotního závodu neprojde a padesátka si zajistí účast.
     
    Startovní listina kvalifikace:
    1. Matthew Soukup (CAN)
    2. Sebastian Colloredo (ITA)
    3. Děnis Kornilov (RUS)
    4. Thomas Aasen Markeng (NOR)
    5. Filip Sakala (CZE)
    6. Luca Egloff (SUI)
    7. Andreas Schuler (SUI)
    8. Jarkko Määttä (FIN)
    9. Andreas Alamommo (FIN)
    10. Eetu Nousiainen (FIN)
    11. Roman Trofimov (RUS)
    12. Žiga Jelar (SLO)
    13. Bor Pavlovčič (SLO)
    14. Alex Insam (ITA)
    15. MacKenzie Boyd-Clowes (CAN)
    16. Dmitrij Vasiljev (RUS)
    17. Lukáš Hlava (CZE)
    18. Kevin Bickner (USA)
    19. Martin Hamann (GER)
    20. Marius Lindvik (NOR)
    21. Gregor Schlierenzauer (AUT)
    22. Maciej Kot (POL)
    23. Peter Prevc (SLO)
    24. Jernej Damjan (SLO)
    25. Constantin Schmid (GER)
    26. Viktor Polášek (CZE)
    27. Stefan Hula (POL)
    28. Jan Hörl (AUT)
    29. Naoki Nakamura (JPN)
    30. Noriaki Kasai (JPN)
    31. Daiki Ito (JPN)
    32. Anders Fannemel (NOR)
    33. Philipp Aschenwald (AUT)
    34. Simon Ammann (SUI)
    35. Manuel Fettner (AUT)
    36. Michael Hayböck (AUT)
    37. Anže Semenič (SLO)
    38. Richard Freitag (GER)
    39. Jakub Wolny (POL)
    40. Junširo Kobajaši (JPN)
    41. Antti Aalto (FIN)
    42. Jukija Sato (JPN)
    43. Domen Prevc (SLO)
    44. Killian Peier (SUI)
    45. Andreas Wellinger (GER)
    46. Daniel Huber (AUT)
    47. Halvor Egner Granerud (NOR)
    48. Jevgenij Klimov (RUS)
    49. Roman Koudelka (CZE)
    50. Karl Geiger (GER)
    51. Markus Eisenbichler (GER)
    52. Timi Zajc (SLO)
    53. Johann André Forfang (NOR)
    54. Stephan Leyhe (GER)
    55. Robert Johansson (NOR)
    56. Dawid Kubacki (POL)
    57. Piotr Żyła (POL)
    58. Stefan Kraft (AUT)
    59. Kamil Stoch (POL)
    60. Junširo Kobajaši (JPN)
     
    Průběžné pořadí světového poháru:
    1. Rjoju Kobajaši (JPN) 1460 bodů
    2. Kamil Stoch (POL) 1029 b.
    3. Stefan Kraft (AUT) 967 b.
    4. Piotr Żyła (POL) 853 b.
    5. Dawid Kubacki (POL) 744 b.
    ...
    12. Roman Koudelka (CZE) 456 b.
    40. Viktor Polášek (CZE) 43 b.
    51. Lukáš Hlava (CZE) 15 b.
    59. Čestmír Kožíšek (CZE) 9 b.
    70. Tomáš Vančura (CZE) 3 b.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího dílu světového poháru ve skocích na lyžích. Ve Willingenu budou mít skokani v pátek hodně napilno. Nejprve je totiž čeká týmový závod (od 15:45) a v 18:15 začne kvalifikace na sobotní první individuální závod v tomto německém skokanském středisku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:15.

    Tomáš Lysý

    Konečné pořadí:
    1. Markus Eisenbichler (GER) 164,1 bodů
    2. Piotr Żyła (POL) 160,7 b.
    3. Stefan Kraft (AUT) 160,6 b.
    4. Timi Zajc (SLO) 160,3 b.
    5. Rjoju Kobajaši (JPN) 158,4 b.
    6. Karl Geiger (GER) 153,9 b.
    7. Robert Johansson (NOR) 151,5 b.
    8. Daniel Huber (AUT) 151,4 b.
    9. Kamil Stoch (POL) 147,8 b.
    9. Jevgenij Klimov (RUS) 147,8 b.
    ...
    20. Roman Koudelka (CZE) 131,6 b.
    46. Viktor Polášek (CZE) 106,8 b.
    48. Lukáš Hlava (CZE) 103,0 b.
    - postoupili do závodu
    Filip Sakala (CZE) diskvalifikován

    Startovní listina:
    1. Matthew Soukup (CAN)
    2. Sebastian Colloredo (ITA)
    3. Děnis Kornilov (RUS)
    4. Thomas Aasen Markeng (NOR)
    5. Filip Sakala (CZE)
    6. Luca Egloff (SUI)
    7. Andreas Schuler (SUI)
    8. Jarkko Määttä (FIN)
    9. Andreas Alamommo (FIN)
    10. Eetu Nousiainen (FIN)
    11. Roman Trofimov (RUS)
    12. Žiga Jelar (SLO)
    13. Bor Pavlovčič (SLO)
    14. Alex Insam (ITA)
    15. MacKenzie Boyd-Clowes (CAN)
    16. Dmitrij Vasiljev (RUS)
    17. Lukáš Hlava (CZE)
    18. Kevin Bickner (USA)
    19. Martin Hamann (GER)
    20. Marius Lindvik (NOR)
    21. Gregor Schlierenzauer (AUT)
    22. Maciej Kot (POL)
    23. Peter Prevc (SLO)
    24. Jernej Damjan (SLO)
    25. Constantin Schmid (GER)
    26. Viktor Polášek (CZE)
    27. Stefan Hula (POL)
    28. Jan Hörl (AUT)
    29. Naoki Nakamura (JPN)
    30. Noriaki Kasai (JPN)
    31. Daiki Ito (JPN)
    32. Anders Fannemel (NOR)
    33. Philipp Aschenwald (AUT)
    34. Simon Ammann (SUI)
    35. Manuel Fettner (AUT)
    36. Michael Hayböck (AUT)
    37. Anže Semenič (SLO)
    38. Richard Freitag (GER)
    39. Jakub Wolny (POL)
    40. Junširo Kobajaši (JPN)
    41. Antti Aalto (FIN)
    42. Jukija Sato (JPN)
    43. Domen Prevc (SLO)
    44. Killian Peier (SUI)
    45. Andreas Wellinger (GER)
    46. Daniel Huber (AUT)
    47. Halvor Egner Granerud (NOR)
    48. Jevgenij Klimov (RUS)
    49. Roman Koudelka (CZE)
    50. Karl Geiger (GER)
    51. Markus Eisenbichler (GER)
    52. Timi Zajc (SLO)
    53. Johann André Forfang (NOR)
    54. Stephan Leyhe (GER)
    55. Robert Johansson (NOR)
    56. Dawid Kubacki (POL)
    57. Piotr Żyła (POL)
    58. Stefan Kraft (AUT)
    59. Kamil Stoch (POL)
    60. Junširo Kobajaši (JPN)

    Průběžné pořadí SP:
    1. Rjoju Kobajaši (JPN) 1460 bodů
    2. Kamil Stoch (POL) 1029 b.
    3. Stefan Kraft (AUT) 967 b.
    4. Piotr Żyła (POL) 853 b.
    5. Dawid Kubacki (POL) 744 b.
    ...
    12. Roman Koudelka (CZE) 456 b.
    40. Viktor Polášek (CZE) 43 b.
    51. Lukáš Hlava (CZE) 15 b.
    59. Čestmír Kožíšek (CZE) 9 b.
    70. Tomáš Vančura (CZE) 3 b.