Bournemouth – Chelsea 4:0 (kon.) | Southampton – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Liverpool – Leicester 1:1 (kon.)
Tottenham – Watford 2:1 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
2:1 (0:1)
Watford FC
Streda 30.01.2019, 21:00 • Wembley Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem vám dobrú noc. (22:57:58)
     
    Držanie lopty: 69 % : 31 %.
    Strely na bránu: 3:1. Strely mimo: 6:5. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:9.
     
    Na rozdiel od prvého polčasu predviedol Tottenham v tom druhom výborný výkon a úplne zaslúžene vyhráva dnešný zápas. Hostia sa až na ojedinelé momenty nedostali pred bránu Llorisa, naopak tlak domácich sa postupne stupňoval, až vygradoval v úplnom závere gólmi Son Hung-mina a Llorenteho. Tottenham tak potvrdil svoje tretie miesto a po včerajšej prehre Manchesteru City stiahol stratu na Citizens na dva body. Watford je na deviatom mieste s rovnakým počtom bodov ako ôsmy Everton a desiaty Bournemouth.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Domáci držia loptu v závere zápasu na vlastnej polovici a rozhodne sa už snažia ju udržať na svojich kopačkách do konca zápasu.
     
    90+3
    Isaac Success (Watford FC) vyrazil loptu z ruky podávačovi lôpt, o ktorom si myslel, že zdržuje hru. Dostáva tak žltú kartu za nešportové správanie.
     
    90+1
    José Holebas (Watford FC) už asi z frustrácie skočil na nohu Son Hung-minovi pri autovej čiare. Dostáva tak úplne logicky zaslúženú žltú kartu.
     
    90
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    89
    Po ňom bol ale faulovaný pred vlastnou bránou Llorente, ktorý zostáva ležať na zemi a trochu naťahuje čas.
     
    88
    Hostia ale zápas ešte nevzdávajú a získavajú rohový kop.
    87. Fernando Llorente (TOT) - 2:1
     
    87
    Tottenham dal gól!

    Domáci útočník prelamuje svoju smolu! Roseov krásny center doletel úplne presne na hlavu FERNANDA LLORENTEHO, ktorý poslal loptu hlavou presne k vzdialenejšej tyči Fosterovej brány. Llorente strieľa svoj prvý gól v sezóne a domáci otáčajú zápas!
     
    87
    Rose opäť centroval zľava, i tentokrát bol ale jeho center odvrátený. Tottenham zostáva pri lopte.
     
    86
    Držanie lopty v druhom polčase: 76 % : 24 %
     
    85
    Záver zápasu má strhujúce tempo a oba tímy sa snažia strhnúť výhru na svoju stranu. Hughesovu kolmú prihrávku si spracoval Success, stál však v dobe prihrávky v ofsajde.
     
    84
    Eriksen získal loptu na útočnej polovici a hľadal svojim kolmým nákopom Llorenteho. Pred ním loptu na dvakrát chytil brankár hostí Foster.
     
    83
    Hostia získali rohový kop, center Holebasa ale bieli bez problémov odvrátili z vlastnej šestnástky a hostia sa musia vrátiť do obrany.
     
    82
    Tottenham sa ženie za víťazstvom, má navyše zaujímavú ligovú bilanciu, keď zatiaľ v 23 ligových zápasoch ani raz neremizoval.
     
    81
    Obliehanie pokračuje. Roseova strela bol zrazená na ďalší rohový kop.
    80. Son Hung-min (TOT) - 1:1
     
    80
    Tottenham dal gól!

    Domáci sa dočkali! SON HUNG-MIN sa dostal k odrazenej lopte po kolmici na Llorenteho, potiahol si ju na stred a tvrdou strelou zhruba z penaltového bodu nedal brankárovi Fosterovi žiadnu šancu.
     
    79
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Jan Vertonghen, prichádza Érik Lamela.
     
    79
    Holebas rozohral faul v strede poľa na Mariappu, ktorý hlavičkou vrátil loptu za seba na Successa a ten strelou z voleja len tesne minul bránu Tottenhamu.
     
    79
    Son Hung-min si neporozumel s Trippierom, s ktorým si chcel naraziť loptu a svojou prihrávkou vystavil anglického záložníka do ofsajdu.
     
    78
    K nemu paradoxne viedol center Winksa, ktorý sa stočil priamo na bránu a brankár Foster ho musel na poslednú chvíľu vyraziť nad brvno.
     
    77
    Tottenham v krátkom časovom slede zahrával tri rohové kopy, ani jeden z nich ale neviedol k streleckému zakončeniu.
     
    76
    Eriksen trafil múr, od ktorého sa lopta odrazila na rohový kop.
     
    74
    Žltú kartu za faul na Lucasa Moura pred vlastnou šestnástkou dostáva Étienne Capoue (Watford FC). Tottenham bude mať priamy kop zo skvelej streleckej pozície. Pri lopte stojí Christian Eriksen.
     
    74
    Holebas ho rozohral na krátko na Janmaata, ktorého center bez problémov chytil Hugo Lloris.
     
    73
    Hostia sa po dlhej dobe aspoň na chvíľu usadili na útočnej polovici a po zablokovanom centri Janmaata získali rohový kop.
     
    72
    Strely: 10:8
    Strely na bránu: 1:1
     
    71
    Rose hrá v druhom polčase veľmi dobre. Na ľavej strane obišiel Hughesa a aj keď sa nedostal k centru cez Janmaata, tak udržal domácich na útočnej polovici.
     
    70
    Deeney sa z ničoho nič dostal za obranu domácich a z uhlu zakončil, jeho strela ale skončila len na bočnej siete Llorisovej brány.
     
    69
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Moussa Sissoko, prichádza Kieran Trippier.
     
    68
    Obliehanie šestnástky Watfordu pokračuje. Janmaat veľmi tvrdým zákrokom zrazil v hlavičkovom súboji k zemi Lucasa Mouru, lopta sa ale od neho dostala k nabiehajúcemu Roseovi, ktorého strelu vykopol spred bránkovej čiary striedajúci Wilmot.
     
    67
    Rose potiahol loptu k pokutovému územiu Watfordu a po zblokovanom centri Sissoka získavajú domáci rohový kop.
     
    66
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Tom Cleverley, prichádza Ben Wilmot.
     
    65
    Teraz sa asi začína lámať zápas. Domáci evidentne pridali a zvyšujú svoj tlak. Hostia sa v posledných minútach len bránia a vôbec sa im nedarí dostať sa k lopte.
    64. Christian Eriksen (TOT)
     
    64
    Obrovská šanca domácich! Eriksenov center si takmer zrazil k vlastnej tyči Cathcart, Foster ale predviedol fantastický zákrok. Následne ešte vrátil loptu pred bránu Alderweireld a Llorente ju hlavou poslal len o milimetre mimo.
     
    63
    Lucas Moura hýri po svojom príchode aktivitou. Na ľavom krídle ho pri pokuse o prienik fauloval Janmaat, nasledovať tak bude priamy kop domácich.
     
    61
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Isaac Success.
     
    61
    Pereyra skvelou prihrávkou vysunul Deulofeua. Chvíľu to vypadalo, že sa španielsky útočník dostane do samostatného úniku, dobre sa ale vrátil Rose, ktorý ho o loptu pripravil.
     
    60
    Alderweireld skvelým pasom našiel medzi obrancami Lucasa Mouru, ktorého ale tiesnil Janmaat a navyše mu lopta odskočila. Prvý tak bol pri nej brankár hostí Foster.
     
    59
    Tottenham postupne zatláča hostí do obrany. Son Hung-min sa snažil o prienik po pravej strane, Holebas však loptu radšej odkopol do autu.
     
    58
    Na zemi po tvrdej zrážke zostáva ležať Lucas Moura, ktorý hru Tottenhamu svojim príchodom výrazne oživil. Po krátkom ošetrení ale bude pokračovať v hre.
     
    56
    Domáci ho ale vôbec neskúšali rozohrať centrom a pokračujú v kombinácii na útočnej polovici. Rose opäť centroval z ľavej strany, tentokrát jeho center zrazil na rohový kop Hughes.
     
    55
    Ďalší Roseov center bez problémov odkopla obrana hostí. Následne Janmaat podrazil práve Rosea, Tottenham tak získava priamy kop.
     
    54
    Domáci získali rohový kop. Eriksen nacentroval na prednú tyč, kde sa snažil o zakončenie Alderweireld, trafil ale len vlastnú nohu. Domácim sa dnes jednoducho nedarí.
     
    53
    Na druhej strane vysunul Hughes kolmou prihrávkou na ľavej strane Deulofeua, ktorý na nič nečakal a vystrelil. Jeho pokus skončil tesne mimo vzdialenejšej tyče Llorisovej brány.
     
    52
    Po centri Rosea sa dostal k zakončeniu Llorente, skvelým zákrokom ho ale vychytal brankár Foster. Lopta sa však odrazila späť priamo k španielskemu útočníkovi, ktorý sám pred prázdnou bránou nepochopiteľne poslal kolenom loptu nad.
     
    51
    Na opačnej strane obišiel Rose Janmaata a nacentroval do pokutového územia Watfordu, nikto v bielom však v tomto priestore nebol a loptu bez problémov chytil Ben Foster.
     
    50
    Deulofeu si nabiehal za kolmou prihrávkou Pereyru, Vertonghen sa mu ale postavil do cesty a telom mu zabránil dostať sa k lopte.
     
    49
    Na druhej strane vyhral šprintérsky súboj s Holebasom Lucas Moura, po jeho prihrávke ale Llorente nedokázal loptu v súboji pred šestnástkou podržať.
     
    48
    Hostia sa nasťahovali na útočnú polovicu. Holebas sa snažil o prienik na ľavej strane, Sissoko ho ale čisto o loptu pripravil.
     
    47
    Rozohrávka priameho kopu sa domácim vôbec nevydarila. Center pred problémov odvrátila obrana hostí.
     
    46
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za faul na striedajúceho Lucasa Mouru pred vlastným pokutovým územím Adrian Mariappa (Watford FC).
     
    46
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Serge Aurier, prichádza Lucas Moura.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:03.
     
    Po prvom polčase máme na Wembley pomerne prekvapivé skóre 0:1. Domáci síce mali optickú prevahu a držali dlhšie loptu, nehrali ale tak priamočiaro ako hostia a brankára Fostera k žiadnemu ťažkému zákroku svojimi streleckými pokusmi neprinútili. Hostia sa domácim po pasívnejšom úvode postupne herne vyrovnali a po rohovom kope otvorili skóre. Tottenham tak čaká v druhom polčase v komornej atmosfére na Wembley ťažká úloha otočiť zápas.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Hostia hrajú od streleného gólu s veľkým herným sebavedomím a domáci si s nimi nevedia poradiť.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Roseov center z ľavej strany doletel na zadnú tyč, kde ale nestál nikto v bielom. Holebas loptu hruďou prihral brankárovi Fosterovi.
     
    43
    Lloris svojim spoluhráčom poriadne zavaril, keď malú domov držal až príliš dlho a potom prihral obsadenému Alderweireldovi. Belgický obranca napokon loptu aspoň odkopol do autu.
     
    42
    Ďalší Aurierov center sa od Cathcarta odrazil priamo k brankárovi Fosterovi.
     
    41
    Po Aurierovom zablokovanom centri sa snažil prekľučkovať do šestnástky Son Hung-min, Cathcart ho ale čisto zastavil.
     
    40
    Domáci mohli okamžite odpovedať. Son Hung-min prenikol do šestnástky a vystrelil z ľavej strany k vzdialenejšej tyči, bránu ale tesne minul.
    38. Craig Cathcart (WAT) - 0:1
     
    38
    Tím Watford práve strelil gól!

    Hostia otvárajú skóre! K Holebasovmu centru do stredu pokutového územia sa dostal CRAIG CATHCART, ktorého nie príliš vydarená hlavička sa i trochu so šťastím dokotúľala do brány domácich. Výrazne tomu pomohol svojim zlým vybehnutím brankár Lloris, ktorý sa k centru nedostal a následne už nedokázal proti Cathcartovej hlavičke zasiahnuť.
     
    37
    Po nacvičenom signáli predlžoval hlavou loptu do stredu šestnástky Pereyra, Mariappova hlavička však bola zblokovaná na ďalší rohový kop.
     
    37
    Hostia získali loptu a po krátkej kombinácii sa k strele odhodlal Holebas. Jeho strelu zablokoval na rohový kop Aurier.
     
    36
    Po Hughesovej kolmej prihrávke bol Deulofeuovi odpískaný tretí ofsajd v priebehu niekoľkých minút.
     
    34
    Center z rohu odvrátil hneď prvý brániaci hráč Watfordu a lopta sa postupne dostala až k brankárovi domácich Llorisovi. Domáci musia opäť začať novú útočnú kombináciu.
     
    33
    Domácim dnes centre veľmi nevychádzajú. Sissokov center sprava preletel až na druhú stranu, odkiaľ centroval pre zmenu Vertonghen. Jeho pokus zrazil Janmaat na rohový kop.
     
    32
    Ďalší ofsajd hostí a opäť v ňom bol Deulofeu, ktorý chcel hlavou predĺžiť loptu na Capoueho. Hneď po rozohrávke fauloval v strede poľa Hughes Winksa.
     
    31
    Deulofeu bol po odkope brankára hostí Fostera nachytaný v ofsajde. Teraz sa ale nedarí podržať loptu domácim, ktorí ju hneď po rozohrávke ofsajdu stratili.
    30. Son Hung-min (TOT)
     
    30
    Strely: 4:3

    Autorom zatiaľ posledného pokusu je Son Hung-min, ktorého strelu do stredu brány bezpečne chytil brankár hostí Foster.
     
    29
    Deulofeu si spracoval nákop z vlastnej polovice, naviedol si loptu na stred a strelou cez obrancu spoza šestnástky len tesne minul Llorisovu bránu.
     
    28
    Holebasovo dlhé autové vhadzovanie odvrátila obrana Tottenhamu a domáci okamžite prešli do protiútoku. Aurier nacentroval presne na nabiehajúceho Winksa, pred ktorým na poslednú chvíľu odkopol loptu ďaleko pred pokutovým územím brankár hostí Foster.
     
    27
    Watford po predošlých minútach v obrane hrá teraz omnoho aktívnejšie. Pereyra sa snažil o individuálny prienik, zamotal sa ale vo vlastných kľučkách a Sissoko mu loptu odkopol do autu.
     
    26
    Hughes prenikol z ľavej strany do šestnástky Tottenhamu a prihral do druhej vlny Deeneymu, ktorého strela však bola zblokovaná. K odrazenej lopte sa dostal Janmaat, ktorý z prvej vystrelil, avšak veľmi nepresne.
     
    25
    Až teraz sa im to konečne darí. Domáci ale napádajú veľmi vysoko a agresívne. Výsledkom toho bol faul Alderweirelda na Deeneyho v strede poľa.
     
    24
    Capoue obral o loptu Llorenteho, ktorý ho taktickým faulom zastavil. Znovu ale hostia loptu veľmi rýchlo stratili.
     
    23
    Opäť však hostia nedokázali loptu podržať a majú ju tak domáci. Tí kombinujú okolo pokutového územia Watfordu, zatiaľ však bez úspechu.
     
    22
    A nepodarilo sa mu to ani teraz. Center Son Hung-mina chytil do rukavíc brankár hostí Foster, ktorý predskočil nabiehajúceho Llorenteho.
     
    21
    Zatiaľ sa nehrá strhujúci zápas. Tottenham je o niečo aktívnejší, stopercentnú gólovú príležitosť si ale nedokázal vypracovať.
     
    20
    Hostia dvakrát v krátkom časovom slede získali loptu, ani jedenkrát ale ju nedokázali dlhšie podržať a po nepresnej prihrávke ju vždy vrátili domácim.
     
    18
    Domáci sú v posledných minútach omnoho aktívnejší a majú iniciatívu. Rose centroval z ľavej strany, Mariappa ale dokázal loptu odkopnúť zo šestnástky hostí.
     
    17
    Llorente pätičkou prihral Eriksenovi, ktorý okamžite vysunul kolmou prihrávkou do šestnástky Watfordu Son Hung-mina. Tomu však nevyšlo spracovanie a loptu si predkopol priďaleko. Pre brankára Fostera tak nebol žiadny problém loptu chytiť pred Juhokórejčanom.
     
    16
    Center Auriera zľava odvrátila obrana hostí ku Christianovi Eriksenovi, ktorý okamžite vystrelil na bránu. Strela to nebola prudká, avšak do protipohybu brankára ju tečoval Cathcart. Foster sa ale k lopte dostal včas a na dvakrát ju dokázal chytiť.
     
    15
    Držanie lopty: 59 % : 41 %
     
    14
    Deeney prišiel do súboja o loptu neskoro a svojim sklzom trafil členok Dannyho Rosea. Hlavný rozhodca mu dohovára, pokojne ale mohol udeliť žltú kartu.
     
    13
    Kapitán domácich okamžite rozohral dopredu, kde sa k lopte dostal Eriksen. Dán posielal kolmú prihrávku do nábehu Llorentemu, včas ale vybehol brankár hostí Foster, ktorý loptu chytil.
     
    12
    Nákop Cathcarta na nabiehajúceho Deeneyho odkopol do autu Rose. Následné autové vhadzovanie viedlo k centru Capoueho, ktorý bez problémov chytil brankár domácich Lloris.
     
    11
    Hostia sa snažia tiež trochu podržať loptu, v predošlých minútach ju totiž mali na kopačkách predovšetkým hráči Tottenhamu.
     
    10
    Son Hung-min sa otočil okolo Cleverleyho a z otočky z cca 25 metrov vystrelil. Nebol to vôbec márny pokus, bránu Watfordu totiž minul len veľmi tesne.
     
    9
    Alderweireld hľadal nákopom nabiehajúceho Son Hung-mina, tomu ale odkopol loptu v pokutovom území Mariappa. Hostia mohli zaútočiť, rysujúce sa prečíslenie ale zastavila nepresná prihrávka Pereyru.
     
    8
    Domáci držia loptu na útočnej polovici, hostia sú ale zatiaľ veľmi dobre zoradení pred vlastným pokutovým územím a nepovoľujú domácim žiadnu nebezpečnejšiu akciu.
     
    7
    Po nepresnej kolmici na Deeneyho však lopta skončila u domácich obrancov. Vertonghen vyváža loptu na útočnú polovicu.
     
    6
    I hostia ale ukazujú, že vedia zaútočiť. Holebasov center domáca obrana odvrátila, hostia ale zostávajú pri lopte a naďalej kombinujú pri pokutovom území Tottenhamu.
     
    5
    Son Hung-min sa opäť sympaticky predviedol. Tentokrát prenikol sám na pravej strane do šestnástky, tam ho ale telom čisto odstavil od lopty Cathcart, ktorý skúsene nechal loptu dokotúľať sa za bránkovú čiaru.
     
    4
    Na druhej strane minul Cathcart ľahký center od Son Hung-mina, našťastie pre obranu hostí ale za ním nikto nebol a lopta pomaly doskákala za bránkovú čiaru mimo Fosterovej brány.
     
    3
    Hostia získali loptu a okamžite poslali pas na nabiehajúceho Deeneyho, Lloris ale dobre čítal hru a bol pri lopte ako prvý.
     
    2
    Wembley je dnes zaplnené veľmi riedko a je vidieť veľa prázdnych sedačiek. Horný prstenec štadióna je až na pár obsadených miest úplne prázdny.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí rozohrali smerom dozadu a od brankára Llorisa začínajú prvý postupný útok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pred zápasom prebehne ešte minúta ticha za nezvestného útočníka Emiliana Salu, ktorého lietadlo zmizlo z radarov pri lete do jeho nového pôsobiska v Cardiffe.
     
    Domáci budú hrať v tradičných bielych dresoch, hostia v žltočiernych.
     
    Oba tímy už sú na ihrisku a zápas sa o chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Alderweireld, D. Sánchez, Vertonghen – Aurier, Winks, Moussa Sissoko, Rose – Son Hung-min, Eriksen – F. Llorente.
    Náhradníci: Gazzaniga – Trippier, Walker-Peters, Lamela, Dier, Lucas Moura, Skipp.

    Watford FC: Foster – Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas – Cleverley, Capoue – Hughes, Pereyra – Deulofeu, Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – Britos, Masina, Wilmot, Sema, Quina, Success.

    Rozhodca: Scott – Burt, Hatzidakis.
     
    Od návratu Watfordu medzi anglickú elitu sa tieto dva tímy stretli v Premier League sedemkrát a úspešnejší je Tottenham, ktorý vyhral päťkrát, raz remizoval a raz sa z výhry tešil Watford. Jediná výhra Watfordu prišla práve v prvom vzájomnom zápase tejto sezóny, keď doma vyhral 2:1.
     
    Watford FC

    Hostia sú asi z doterajším priebehom sezóny spokojní. Tabuľkovo to síce vypadá, že zo siedmeho miesta nemajú ďaleko do európskych pohárov, na šiesty Manchester United však už strácajú 11 bodov. Ani ich forma nie je nijak oslnivá – z posledných piatich zápasov vyhrali jediný. Na druhú stranu však Watford neprehráva, pretože v posledných zápasoch uhral pomerne dosť remíz. Z posledných ôsmich zápasov prehral Watford len na Štefana doma s Chelsea 1:2. Vonku sa Watfordu celkom darí, keď je siedmym najlepším tímom v tejto štatistike. Pri pohľade na posledné nevydarené domáce zápasy Tottenhamu na Wembley sa teda dnes dá rozhodne očakávať zaujímavá konfrontácia.

    Posledných 5 zápasov:
    Watford – Chelsea 1:2
    Watford – Newcastle 1:1
    Bournemouth – Watford 3:3
    Crystal Palace – Watford 1:2
    Watford – Burnley 0:0
     
    Tottenham Hotspur

    Tottenham ešte teoreticky bojuje o titul, aj keď prakticky je už odkázaný na zaváhania Liverpoolu a Manchesteru City. Z tretieho miesta stráca na druhých Citizens 5 bodov a na prvý Liverpool už 9 bodov. Z posledných štyroch zápasov prehrali dva, pričom obe prehry prišli práve v „domácom“ prostredí na Wembley. Domácom v úvodzovkách, pretože Tottenham stále čaká na dokončenie svojho domáceho štadióna na White Hart Lane. Práve kvôli týmto dvom prehrám sa odstup Tottenhamu od čela výrazne zvýšil a domáci tak potrebujú nutne začať zbierať body, aby túto stratu zmazali.

    Posledných 5 zápasov:
    Tottenham – Bournemouth 5:0
    Tottenham – Wolverhampton 1:3
    Cardiff – Tottenham 0:3
    Tottenham – Manchester United 0:1
    Fulham – Tottenham 1:2
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu 24. kola anglickej Premier League, v ktorom sa stretnú Tottenham Hotspur a Watford FC. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 80. Son Hung-min, 87. F. Llorente – 38. Cathcart

    Karty:   46. Mariappa (WAT), 74. Capoue (WAT), 90+1. Holebas (WAT), 90+3. Success (WAT)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:9.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Alderweireld, D. Sánchez, Vertonghen (79. Lamela) – Aurier (46. Lucas Moura), Winks, Moussa Sissoko (69. Trippier), Rose – Son Hung-min, Eriksen – F. Llorente.
    Náhradníci: Gazzaniga – Trippier, Walker-Peters, Lamela, Dier, Lucas Moura, Skipp.

    Watford FC: Foster – Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas – Cleverley (66. Wilmot), Capoue – Hughes, Pereyra – Deulofeu (61. Success), Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – Britos, Masina, Wilmot, Sema, Quina, Success.

    Rozhodca: Scott – Burt, Hatzidakis