Dortmund – Hannover 5:1 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 2:4 (kon.) | Mainz – Norimberk 2:1 (kon.)
Mönchengladbach – Augsburg 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 0:3 (kon.) | Brémy – Frankfurt 2:2 (kon.)
koniec
Werder Brémy
2:2 (1:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 26.01.2019, 18:30 • Weserstadion, Bremen • Nemecká Bundesliga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Žltú kartu za faul pred vlastným pokutovým územím dostáva Davy Klaassen (Werder Brémy). Hostia budú mať priamy kop.
     
    90+4
    A za túto chybu mohli domáci pykať! Kostić vysunul za obranu Hallera, ktorý namiesto strely prihrával cez Pavlenku pred odkrytú bránu. Jovićovi chýbalo pár centimetrov, aby rozhodol o výhre Eintrachtu...
     
    90+2
    Domáci mohli rozhodnút! Kruse vletel do šestnástky a prihrávkou do druhej vlny našiel úplne voľného Maximiliana Eggesteina. Ten si loptu ešte zastavil a za tú dobu sa pred neho dostal Russ, ktorý jeho strelu zrazil na rohový kop.
     
    87
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Sebastian Rode, prichádza Marc Stendera.
     
    86
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Johannes Eggestein, prichádza Claudio Pizarro.
     
    79
    Teraz už sa Kruse uvoľnil úspešne a nacentroval na zadnú tyč, kde hlavičkoval Maximilian Eggestein. Trapp jeho hlavičku skvelým zákrokom vyrazil.
     
    69
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Martin Harnik, prichádza Josh Sargent.
    68. Sébastien Haller (FRN) - 2:2
     
    68
    Frankfurt dal gól!

    SÉBASTIEN HALLER nedal Pavlenkovi žiadnu šancu. Brankára Werderu poslal do ľavej strany a chladnokrvne zakončil k pravej tyči. Je opäť vyrovnané!
    67. Ludwig Augustinsson (BRM)
     
    67
    Augustinsson spadol v súboji s Rebićom a Chorvátovi, ktorý si ho chcel obhodiť, zastavil v šestnástke na zemi loptu rukou. Jasná penalta pre hostí!
     
    67
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza David Abraham, prichádza Marco Russ.
     
    66
    Trochu kostrbato sa dostali hostia do veľkej príležitosti. Po odrazenom centri de Guzmána sa dostal k hlavičke Hallera a Pavlenka musel túto hlavičku smerujúcu k ľavej tyči vyraziť.
     
    63
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Jonathan de Guzmán, prichádza Mijat Gaćinović.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Philipp Bargfrede (Werder Brémy), ktorý skočil na členok Hallerovi.
     
    58
    Žltú kartu za úder do zátylku Hallera dostáva Miloš Veljković (Werder Brémy).
     
    57
    Po zisku lopty ale domáci predviedli i rýchlosť svojich protiútokov. Maximilian Eggestein vypichol hosťom sklzom loptu a potom okamžite vysunul do nábehu Kruseho, ktorý sa pokúsil prelobovať Trappa. Brankár hostí končekmi prstov jeho pokus vyrazil na rohový kop. Skvelý zákrok!
    52. Martin Harnik (BRM) - 2:1
     
    52
    Werder Brémy dali gól!

    Domáci sú za svoju aktivitu odmenení vedúcim gólom! Kruse krásnou kolmou prihrávkou vysunul pomedzi Faletta a Abrahama MARTINA HARNIKA, ktorý si loptu potiahol do šestnástky, obhodil si vybiehajúceho brankára Trappa a bez problémov dorazil loptu do prázdnej brány. Ďalší krásny gól!
     
    50
    Žltú kartu dostáva Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt), ktorý podrazil v súboji o loptu v strede poľa Kruseho.
     
    43
    Hasebe pokazil rozohrávku a spôsobil tým svojim kolegom v obrane veľké problémy. Po Klaassenovej prihrávke sa z ľavého krídla dostal do zakončenia Johannes Eggestein, Trapp jeho prízemnú strelu k bližšej tyč vyrazil.
     
    39
    Žltú kartu za faul na prenikajúceho Gebre Selassieho dostáva Filip Kostić (Eintracht Frankfurt). Domáci budú kopať priamy kop z pravej strany.
    39. Maximilian Eggestein (BRM)
     
    39
    Maximilian Eggestein je dnes pri obrovskej chuti. Pred šestnástkou si spracoval prihrávku z pravej strany a prízemnou strelou opečiatkoval pravú tyč brány Eintrachtu.
     
    37
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Sebastian Langkamp, prichádza Miloš Veljković.
    35. Ante Rebić (FRN) - 1:1
     
    35
    Frankfurt dal gól!

    Ďalšia krásna individuálna akcia a je vyrovnané! ANTE REBIĆ dostal prihrávku pred šestnástku Werderu, zasekol si Moisandera a z hranice pokutového územia vymietol všetky pavučiny v pravom hornom rohu Pavlenkovej brány.
    27. Maximilian Eggestein (BRM) - 1:0
     
    27
    Werder Brémy dali gól!

    Domáci otvárajú skóre! MAXIMILIAN EGGESTEIN si prebral loptu na polovici Frankfurtu a potiahol si ju smerom k bráne. Pred šestnástkou sa dostal medzi troch protihráčov, ktorých kľučkou a la Zidane obišiel a sám pred Trappom už nezaváhal. Prízemnou strelou k tyči nedal brankárovi hostí šancu. Krásny gól!
    18. Sébastien Haller (FRN)
     
    18
    De Guzmánov center sa nádherne zakrútil smerom k bráne a skvele si naň nabehol Haller. Hlavička francúzskeho útočníka zblízka končí tesne mimo Pavlenkovu bránu.
     
    17
    Žltú kartu dostáva Theodor Gebre Selassie (Werder Brémy), ktorý trafil Kostića oboma nohami v sklze. Hostia budú mať priamy kop z ľavej strany.
     
    12
    Augustinssonov center z rohového kopu odvrátil hneď prvý brániaci hráč Frankfurtu. Lopta sa však odrazila späť k Augustinssonovi, ktorý nacentroval presne na zadnú tyč k Harnikovi a ten loptu vrátil pred bránu. Tam si ju takmer zrazil do vlastnej brány Abraham, Trapp ale zasiahol včas na bránkovej čiare.
     
    8
    Prvá nebezpečnejšia situácia pred bránou hostí! Rohový kop v strede pokutového územia zasiahol hlavičkou Langkamp, Trapp ale jeho hlavičku vyboxoval do bezpečia.

    Michal Sadlek

    Góly: 27. M. Eggestein, 52. Harnik – 35. Rebić, 68. Haller (pen.)

    Karty:   17. Gebre Selassie (BRM), 58. Veljković (BRM), 63. Bargfrede (BRM), 90+5. Klaassen (BRM) – 39. Kostić (FRN), 50. Rode (FRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:10.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp (37. Veljković), N. Moisander, Augustinsson – Klaassen, Bargfrede, M. Eggestein – J. Eggestein (86. C. Pizarro) – Harnik (69. Sargent), M. Kruse (C).
    Náhradníci: Kapino – C. Pizarro, Möhwald, Veljković, Şahin, Sargent, Friedl.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C) (67. Russ), Hasebe, Falette – D. da Costa, de Guzmán (63. Gaćinović), Rode (87. Stendera), Kostić – Rebić, Haller – Jović.
    Náhradníci: Rönnow – N'Dicka, Gaćinović, Willems, Stendera, Russ, Paciência.

    Rozhodca: Schmidt – Gittelmann, Schüller