Hoffenheim – Bayern 1:3 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
1:3 (0:2)
Bayern Mníchov
Piatok 18.01.2019, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
     
    Vitajte pri zápase TSG 1899 HoffenheimFC Bayern Mníchov, ktorým sa začína jarná časť nemeckej Bundesligy.
     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Domáci tím vstupuje do jarnej časti zo siedmeho miesta a stráca na pohárovú 6. priečku, ktorú drží Frankfurt, dva body. Jesennú časť zakončil Hoffenheim sériou šiestich remíz a celkovo ťahá sériu 10 zápasov bez prehry. Práve sériu remíz sa budú domáci snažiť dnes pretrhnúť, doma ale nepatria medzi najúspešnejšie celky. V tabuľke domácich zápasov je Hoffenheim až siedmy a z 9 odohraných zápasov získal len 13 bodov.

    Posledných 5 zápasov:
    Hoffenheim – Schalke 1:1
    Wolfsburg – Hoffenheim 2:2
    Hoffenheim – Mönchengladbach 0:0
    Brémy – Hoffenheim 1:1
    Hoffenheim – Mainz 1:1
     
    Bayern Mníchov

    Hostia nevstupujú do druhej polovice, ako sme u nich v posledných rokoch zvyknutí, z prvého miesta, ale z druhého so stratou 6 bodov na suverénny Dortmund. Po veľmi rozpačitom začiatku sezóny sa Bayern ku konci jesennej časti dostal do veľmi dobrej formy. Aktuálne ťahá sériu 5 výhier za sebou a celkovo 6 zápasov bez prehry. Kvôli pomerne veľkej strate na Dortmund už si teda Bayern nemôže dovoliť strácať body, a to ani dnes na pôde silného Hoffenheimu. Paradoxne môže byť však to, že sa hrá vonku, výhodou Mníchovčanov, pretože sú vonku zatiaľ najúspešnejším tímom.

    Posledných 5 zápasov:
    Brémy – Bayern 1:2
    Bayern – Norimberg 3:0
    Hannover – Bayern 0:4
    Bayern – RB Lipsko 1:0
    Frankfurt – Bayern 0:3
     
    Vo vzájomných bundesligových zápasoch je jednoznačne lepším Bayern Mníchov, ktorý z 21 zápasov vyhral 14, remizoval 5 a prehral 2. Avšak, práve tieto dve prehry utrpel Bayern pri dvoch posledných zápasoch hraných na pôde Hoffenheimu – v sezóne 2016/2017 0:1 a v sezóne 2017/2018 0:2. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne vyhral Bayern Mníchov 3:1.
     
    Úvodné zostavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Vogt (C), S. Posch, Hübner – Kadeřábek, Bittencourt, Demirbay, N. Schulz – Kramarić, Belfodil – Joelinton.
    Náhradníci: Stolz – Amiri, Brenet, Geiger, Grillitsch, Nuhu, Szalai.

    FC Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Javi Martínez – T. Müller, Th. Alcântara, Goretzka, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, A. Davies, Gnabry, Rafinha, James Rodríguez, Sanches.

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen.
     
    Oba tímy práve nastupujú na ihrisko, zápas sa tak o chvíľu začne.
     
    Domáci Hoffenheim bude hrať v modrých dresoch, hostia v tradičných červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mal Hoffenheim, ktorý hneď stratil loptu. Po faule Bittencourta na Kimmicha ju získali hostia.
     
    2
    Hostia kombinujú, zatiaľ ale len na vlastnej polovici. Kimmich pod tlakom posunul loptu späť na Neuera, ktorý svojou rozohrávkou založil ďalší pokus o postupný útok.
     
    3
    Nákop Hummelsa skvele spracoval Müller hruďou pre Lewandowského, poľský útočník si ale loptu nedokázal pripraviť tak, ako bolo potrebné a z hranice šestnástky vypálil nad.
     
    4
    Martínez fauloval Bittencourta a hostia tak získali priamy kop. Schulz nacentroval presne do stredu pokutového územia, kde sa k hlavičke dostal Kramarić. Loptu ale nasmeroval len do stredu brány na pripraveného Manuela Neuera.
     
    5
    Goretzka potiahol loptu z pravej strany k šestnástke Hoffenheimu, tam ho ale o ňu pripravil Hübner. Kontrolu lopty ale domáci neudržali, po nepresnom nákope Schulza sa dostali k hosťujúcim obrancom.
     
    6
    Teraz vidíme obrázok, ktorý asi dnes budeme vidieť veľmi často. Hostia majú loptu pod kontrolou a svojou kombináciou sa snažia nájsť medzery v domácej obrane.
     
    7
    Hummels sa znovu pokúsil o nečakaný pas za obranu domácich, tentokrát na Comana. Ten však vybiehal z ofsajdového postavenia, loptu tak získavajú domáci.
     
    8
    Okamžitý presing hostí ich o ňu ale veľmi rýchlo pripravil, tentokrát ale kombinácia Bayernu dlho netrvala.
     
    9
    Domáci po zisku lopty bleskovo zaútočili. Kadeřábek sa uvoľnil na pravej strane a našiel v strede Belfodila, ktorému sa však vôbec nevydarila prihrávka na nabiehajúceho Joelintona. Hostia opäť prechádzajú do postupného útoku.
     
    10
    Alaba zaskočil všetkých, keď aut na útočnej polovici hodil na Müllera, ktorý stál za obranou domácich. Útočník Bayernu ale nedokázal moment prekvapenia využiť a o loptu v súboji s Vogtom a Poschom prišiel.
     
    11
    Prvá gólová príležitosť zápasu! Alaba prešprintoval na ľavej strane Kadeřábka a nacentroval presne na Roberta Lewandowského. Poľský útočník strieľal okamžite z voleja, bránu však tesne minul.
    11. Robert Lewandowski (BAY)
     
    13
    Domáci sa v posledných minútach len bránia na vlastnej polovici proti kombináciám hostí. Bayernu však zatiaľ trochu chýba okrem príležitosti Lewandowského priamočiarosť.
     
    14
    Kadeřábek opäť prehral na svojej strane šprintérsky súboj, teraz pre zmenu s Comanom a opäť z toho bola potenciálne nebezpečná situácia. Comanov center spracoval Goretzka, jeho strelu však zablokoval jeden z hráčov Hoffenheimu.
     
    15
    Tlak Bayernu sa zvyšuje. Kimmich si potiahol loptu na stred a napriahol k strele, Hübner jeho pokus zastavil. Lopta sa však opäť vrátila k hosťom.
     
    16
    Domáci začínajú byť z hry bez lopty asi trochu frustrovaní. Joelinton doslova hodil Kimmicha o zem, rozhodca mu preto dohovára, aby sa to už neopakovalo.
     
    17
    Ďalší útok Bayernu potiahol po pravej strane Kimmich, center sa mu ale nevydaril a bez problémov ho chytil domáci brankár Baumann.
     
    18
    Domáci snáď prvýkrát v zápase držia dlhšiu dobu loptu na svojich kopačkách a snažia sa o podobnú postupnú kombináciu, ako predvádzal Bayern.
     
    19
    Hostia sa prakticky z ničoho nič dostali do ďalšej veľkej príležitosti. Alabov center sklepol tiesnený Lewandowski na Müllera, ktorý síce spadol, i zo zeme ale dokázal zakončiť. Lopta letela tesne okolo pravej tyče domácej brány.
     
    20
    Hübner trochu zazmätkoval a pred Müllerom, ktorý ho priamo nenapádal, odohral loptu na rohový kop.
     
    21
    Bayern predviedol pri rozohrávke rohového kopu pekný signál, keď si Goretzka nabehol do stredu šestnástky a jemným oblúčikom sa pokúsil prelobovať domáceho brankára. Goretzkovi sa však zakončenie úplne nevydarilo a Baumann loptu bez väčších problémov chytil.
     
    22
    Ďalšia nebezpečná situácia pred domácou bránou. Alaba našiel oblúčikom za obranu nabiehajúceho Kimmicha, ktorý poslal loptu pred bránu. Tam ale práve v tej chvíli nebol nikto v červenom.
     
    23
    Aby to ale nebolo úplne dokonalé od hostí, tak obrana červených zle rozohrala a domáci tím sa dostal zadarmo do blízkosti ich šestnástky. Kadeřábkovi sa však center vôbec nevydaril a prekopol celé pokutové územie.
     
    24
    Už je ale všetko pri starom – Bayern má loptu a kombinuje na útočnej polovici.
     
    25
    Müller si chcel nabehnúť na narážačku Lewandowského, Poliak ale jeho myšlienku nepochopil a chcel mu loptu vrátiť na miesto, kde stál. Zadarmo ju tak získal domáci tím, ktorý sa snaží hru trochu upokojiť.
     
    26
    Kimmich získal loptu a sám z pravej strany nacentroval, i teraz sa však jeho center stal ľahkou korisťou domáceho brankára Baumanna.
     
    26
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za faul na Lewandowského domáci kapitán Kevin Vogt (TSG 1899 Hoffenheim). Hostia budú mať priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    27
    Alaba sa rozhodol pre priamu strelu, trafil ale len múr. Nasledovať bude rohový kop Bayernu.
     
    28
    Trochu kostrbato a komicky sa dostal Bayern do gólovej príležitosti. Lopta sa v strede pokutového územia niekoľkokrát odrazila a napokon ju tlačil pred sebou Hummels ako nákupný vozík. Baumann pred bránkovou čiarou úspešne zasiahol.
     
    29
    Bayern zvyšuje obrátky. Goretzka si nabehol na pekný pas zo stredu poľa od Müllera a cez obrancu vystrelil na bránu. Baumann strelu vyrazil a loptu potom odkopli domáci obrancovia.
    29. Leon Goretzka (BAY)
     
    30
    Kimmich sa pokúsil o individuálny prienik cez obranu Hoffenheimu, to sa mu ale nepodarilo a nevyšiel ani následný center Müllera, ktorý ohrozil skôr divákov na tribúne ako bránu domácich.
     
    32
    Kimmich sa opäť ukázal v dobrom svetle. Peknú prihrávku Müllera vracal pred bránu, kde chýbalo Comanovi niekoľko centimetrov, aby ju dorazil do prázdnej brány. Navyše Coman pri zakončení fauloval Kadeřábka.
     
    33
    Coman to tentokrát skúsil spoza šestnástky sám, zblokovaná strela doskákala priamo do náručia brankára Baumanna.
     
    34
    Bayern dal gól!

    Bayern korunuje svoj tlak a zaslúžene otvára skóre! Comanov center našiel v strede šestnástky Lewandowského, ktorého hlavičku svetovým zákrokom vyrazil brankár Baumann. K vyrazenej lopte sa však ako prvý dostal LEON GORETZKA, ktorý ju i vďaka teču domáceho kapitána Vogta poslal do siete. 1:0 pre Bayern Mníchov!
    34. Leon Goretzka (BAY) - 0:1
     
    36
    Na strely je to aktuálne 13:1 v prospech Bayernu, náskok hostí je tak úplne zaslúžený.
     
    38
    Müllerov center z pravej strany letel mimo dosah všetkých hráčov v pokutovom území, Bayern však ostáva pri lopte a pokračuje vo svojom tlaku i po strelenom góle.
     
    39
    Do ojedinelej streleckej príležitosti domácich sa dostal Joelinton. Do strely mu ale vletel Javi Martínez, ktorého Joelinton trafil.
     
    40
    Práve Martínez je po tomto zásahu ošetrovaný, odchádza ale po vlastných nohách, takže by mal byť v poriadku.
     
    42
    Domáci sa dostali k lopte, okamžite po nich ale vyštartovali červení. Belfodil aspoň získal faul, ktorým udržal loptu na kopačkách domácich.
     
    43
    Schulz nacentroval pekne do šestnástky na Kramarića, Chorvátovi sa ale zakončenie vôbec nevydarilo a poslal ho výrazne mimo Neuerovu bránu.
     
    44
    Na druhej strane vymyslel Müller pekný center na Lewandowského na zadnej tyči, poľskému útočníkovi však chýbali centimetre, aby loptu spracoval.
     
    45
    Belfodil prenikol po ľavej strane a nacentroval, Süle loptu odohral na rohový kop.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Bayern dal gól!

    Rohový kop sa domácim nevydaril a naopak založil rýchly protiútok hostí. Alaba krásnym centrom za obranu prihral LEONOVI GORETZKOVI, ktorý v sklze poslal loptu presne k vzdialenejšej tyči Baumannovej brány. 2:0 pre Bayern!
    45+1. Leon Goretzka (BAY) - 0:2
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas úplne ovládol Bayern Mníchov, ktorý vedie po dvoch góloch Goretzku zaslúžene 2:0. Domáci sa za celý polčas nedostali prakticky k ničomu a i na polovici hostí boli len sporadicky. Ak teda chcú v dnešnom zápase zabodovať, tak budú musieť v druhom polčase poriadne pridať.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 21:34.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia, Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Hostia loptu nepodarenou rozohrávkou okamžite odovzdali domácim, ktorí však loptu pod tlakom napádajúcich hráčov Bayernu tiež stratili.
     
    48
    Müller po zisku lopty rýchlo zaútočil. Prihrávku na úplne voľného Lewandowského ale na poslednú chvíľu zastavil Posch.
     
    49
    Ďalší rýchly útok Bayernu skončil podobne ako ten predošlý. Goretzkov pokus o prihrávku na nabiehajúceho Lewandowského zastavil Posch.
     
    49
    Na druhej strane sa k zakončeniu spoza šestnástky dostal Bittencourt. Svoju strelu zakrútil k vzdialenejšej tyči, pre Neuera tento pokus ale nebol problémom.
     
    50
    Opäť ale zaútočil Bayern. Z podobnej pozície ako Bittencourt, len na druhej strane, pálil Coman. Baumann loptu vyrazil na rohový kop.
     
    50
    Center z rohu predĺžil Müller za seba na Javiho Martíneza, ktorého hlavičku sa snažil ešte zasiahnuť i dvojgólový Goretzka, na poslednú chvíľu však loptu vyrazil mimo bránu Kramarić.
     
    51
    Úvod druhého polčasu je pomerne otvorený. Hoffenheim zvýšil svoju útočnú aktivitu, Bayern naopak čaká na rýchle protiútoky.
     
    52
    Coman si narazil loptu s Lewandowským a utiekol Kadeřábkovi, pri šestnástke ale nezmyselne prihral dozadu a celú útočnú akciu Bayernu tak zabrzdil.
     
    53
    Prvá veľká príležitosť domácich! Thiaga Alcântaru obral o loptu Bittencourt a ten založil útočnú akciu, ktorú po peknej prihrávke Belfodila zakončil strelou z ľavej strany Joelinton. Neuer jeho pokus vyrazil nohou.
     
    54
    Domácich priebeh druhého polčasu výrazne povzbudil. Ich hra je rýchlejšia, útočnejšia a odvážnejšia.
     
    55
    Hostia sa snažia hru trochu upokojiť kombináciou medzi vlastnými obrancami, domáci ale vysunuli presing veľmi vysoko a o loptu ich pripravili.
     
    56
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Kevin Vogt, prichádza Florian Grillitsch.
     
    56
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Kerem Demirbay, prichádza Dennis Geiger.
     
    57
    Žltú kartu dostáva hneď po príchode na ihrisko Florian Grillitsch (TSG 1899 Hoffenheim), ktorý skočil pred vlastným pokutovým územím po odohraní lopty na nohu Alcântarovi. Hostia budú mať priamy kop z dobrej streleckej pozície.
     
    58
    Alabov pokus k ľavej tyči vyrazil Oliver Baumann na rohový kop.
     
    59
    Hoffenheim dal gól!

    Krásna akcia domácich a je znížené! Kimmichov rohový kop bol tak nevydarený, že založil rýchly protiútok domácich. Bittencourt našiel prene nabiehajúceho NICA SCHULZA, ktorý si loptu spracoval hlavou a zo vzduchu skákajúcu loptu poslal presne k pravej tyči Neuerovej brány.
    59. Nico Schulz (HOF) - 1:2
     
    61
    Javi Martínez vystrelil zo strednej vzdialenosti, strela sa mu ale vôbec nevydarila a končí mimo.
     
    62
    Joelinton vybojoval loptu v súboji s Alabom, po jeho prihrávke ju ale stratil na polovici hostí Geiger. Bayern opäť útočí...
     
    63
    ...rýchly protiútok sa však zmenil na postupnú kombináciu. Červení ale majú s agresívnym presingom domácich obrovské problémy.
     
    64
    Žltú kartu za podrazenie Goretzku dostáva Stefan Posch (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    65
    Kadeřábek obišiel na pravej strane Comana, cez Alabu sa už ale nepresadil. Goretzka následne zhodil na zem Bittencourta, žltú kartu ale nedostal.
     
    66
    Strely v druhom polčase: 6:5
     
    67
    Hostia získali rohový kop. Kimmich ho opäť rozohral signálom, so spoluhráčom na prednej tyči si narazil loptu, následne ale nedokázal nacentrovať presne na Lewandowského.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Joshua Kimmich (FC Bayern Mníchov), ktorý zasiahol nohou vo výskoku Belfodila do hlavy. Prísnejší rozhodca by vytiahol červenú kartu...
     
    69
    Hra sa začína kúskovať veľkým množstvom faulov a tvrdých zákrokov. Lewandowski potiahol za dres v súboji o loptu Joelintona.
     
    70
    Ďalší faul. Coman podrazil Geigera.
     
    71
    Hübner poslal nákop na nabiehajúceho Belfodila, Süle loptu pred domácim útočníkom odkopol na rohový kop.
     
    72
    Rohový kop zasiahol hlavou Kramarić, jeho hlavička však šla mimo. Kadeřábek ešte udržal loptu v hre, jeho spoluhráči už ale nedokázali zakončiť.
     
    73
    V ďalšej útočnej akcii domácich si Kramarić spracoval loptu rukou, domáci ju tak strácajú.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza Serge Gnabry.
     
    74
    Bayern sa trochu vytratil zo zápasu a domáci sú všade. Javi Martínez takmer prišiel o loptu v strede poľa, nakoniec ju Hummels aspoň odkopol na polovicu domácich.
     
    75
    Domáci držia loptu na polovici Bayernu a snažia sa zatlačiť súpera k jeho pokutového územia. Bittencourt sa snažil obísť Süleho a po súboji s ním v pokutovom území spadol, o faul sa ale rozhodne nejednalo.
     
    77
    Gnabry sa snažil nacentrovať do behu Lewandowskému, ako prvý sa ale k lopte dostal domáci brankár Baumann.
     
    78
    Kimmich stratil pred vlastným pokutovým územím loptu, následne si ale doslova vypýtal faul od Kramarića a získal tak loptu pre hostí späť.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Thiago Alcântara, prichádza James Rodríguez.
     
    78
    Striedanie v tíme TSG 1899 Hoffenheim: z ihriska odchádza Joelinton, prichádza Ádám Szalai.
     
    81
    Na oboch stranách teraz vidieť veľké množstvo nepresností v strede poľa. Kimmich navyše fauloval Bittencourta.
     
    82
    Hneď potom sa Bittencourt "pomstil" hosťom – fauloval Javiho Martíneza, ktorý následne trochu natiahol čas pri rozohrávke.
     
    83
    James Rodríguez sa snažil pretlačiť do zakončenia na hranici šestnástky, loptu ale stratil a domáci bežia rýchlo dopredu.
     
    84
    A z tohto rýchleho protiútoku získali domáci obrovskú gólovú príležitosť! Geiger našiel centrom presne na zadnej tyči Bittencourta, ktorého hlavičku fantastickým zákrokom vyrazil Manuel Neuer. Už mohlo byť vyrovnané...
     
    84
    Žltú kartu dostáva Javi Martínez (FC Bayern Mníchov).
     
    85
    Belfodil obišiel dvoch protihráčov, Hummels ho ale o loptu obral a odkopol ju až k obrancom domácich. Modrí zvyšujú obrátky a tlačia Bayern čoraz viac k jeho bráne.
     
    87
    Bayern dal gól!

    Krásna akcia Bayernu končí tretím gólom! James Rodríguez našiel pekným oblúčikom nabiehajúceho Kimmicha, ktorý z prvej prihral pred bránu úplne voľnému ROBERTOVI LEWANDOWSKÉMU a poľský útočník už nemal problém loptu doraziť zblízka do odkrytej brány.
    87. Robert Lewandowski (BAY) - 1:3
     
    88
    Javi Martínez trafil lakťom v súboji Grillitscha a domáci získavajú priamy kop.
     
    89
    Kramarićovi sa však center zo štandardky vôbec nevydaril. Našťastie pre domácich podobne dopadol i následný rýchly protiútok hostí, pretože Gnabry nedokázal nacentrovať presne do behu Lewandowskému.
     
    90
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Javi Martínez, prichádza Jérôme Boateng.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90+1
    Domáci sa ešte snažia niečo urobiť s výsledkom, aj keď je už prakticky rozhodnuté. Belfodilov pokus o individuálny prienik skončil na hranici pokutového územia.
     
    90+2
    Zápas už sa prakticky len dohráva. Hostia držia loptu, nikam sa však už neponáhľajú, a tak si môže zahrať aj brankár Neuer.
     
    90+3
    Na záver ešte prichádza jedna gólová šanca domácich. Schulz nacentroval presne na úplne voľného Szalaia, ten ale asi nečakal, že bude úplne sám a poslal hlavičkou loptu nad Neuerovu bránu.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas ponúkol úplne iný futbal ako ten prvý. Bayern predviedol veľmi matný výkon a umožnil domácim vrátiť sa do zápasu. Hoffenheim mal niekoľko veľkých príležitostí na to, aby po strelenom góle vyrovnal, ani jednu z týchto možností ale nevyužil a naopak, po góle Lewandowského v podstate definitívne kapituloval. Bayern sa tak dnešnou výhrou dotiahol na vedúci Dortmund na rozdiel troch bodov, má však o jeden odohraný zápas viac. Hoffenheim nevyhral siedmy zápas za sebou, po šiestich remízach dnes prehral.
     
    Držanie lopty: 45 % : 55 %.
    Strely na bránu: 5:9. Strely mimo: 4:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:11.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:32:03)

    Michal Sadlek

    Góly: 59. N. Schulz – 34. Goretzka, 45+1. Goretzka, 87. Lewandowski

    Karty:   26. Vogt (HOF), 57. Grillitsch (HOF), 64. S. Posch (HOF) – 68. Kimmich (BAY), 84. Javi Martínez (BAY)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:11.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Vogt (C) (56. Grillitsch), S. Posch, Hübner – Kadeřábek, Bittencourt, Demirbay (56. Geiger), N. Schulz – Kramarić, Belfodil – Joelinton (78. Szalai).
    Náhradníci: Stolz – Amiri, Brenet, Geiger, Grillitsch, Nuhu, Szalai.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Javi Martínez (90. J. Boateng) – T. Müller, Th. Alcântara (78. James Rodríguez), Goretzka, Coman (73. Gnabry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, A. Davies, Gnabry, Rafinha, James Rodríguez, Sanches.

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen