Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | B. Bystrica – Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miškovec – Košice 5:4 (kon.)
koniec po predl.
HK DOXXbet Detva
6:5 (2:2, 2:1, 1:2 - 1:0)
HKM Zvolen
Piatok 28.12.2018, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:36
    Detva dala gól!

    Predĺženie napokon nemalo dlhého trvania! K puku sa dostal domáci hokejista RADOVAN PULIŠ, ktorý predviedol krásnu individuálnu akciu, následne sa natlačil pred Tomeka a aj s dávkou šťastia pretlačil puk do siete!
    Bez asistencie.
     
    55:33
    Zvolen dal gól!

    Famózne stretnutie v Detve pokračuje ďalej! Gólové hody sa neskončili, Zvolen zmazal dvojgólové vedenie domácich a znova vyrovnáva stav tohto derby stretnutia, keď sa puk dostal na hokejku ADAMA DRGOŇA a ten nekrytý z mierneho uhla prekonáva Zalivina – 5:5!
    Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    51:22
    Mitchell mohol vyrovnať! Namieril to parádne pod brvno, ale brankár domácich zabránili puku vôjsť až do siete a tak Detva stále vyhráva 5:4!
     
    50:33
    Zvolen dal gól!

    Hostia opäť znižujú na rozdiel jedného gólu! Zvolen sa po získaní puku okamžite presunul do útočného pásma, Drgoň vyslal spoza bránky prihrávku na PETRA OBDRŽÁLKA a ten nikým nekrytý prekonáva Zalivina – 5:4! Toto bolo veľké zaváhanie domácej defenzívy.
    Asistencia: Adam Drgoň.
     
    47:51
    V oslabení sa na bránku hostí rútil Žilka, ale Tomek išiel vysoko zo svojej bránky a spoločne so spoluhráčom Drgoňom zabránili šiestemu domácemu gólu!
     
    47:03
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (F. Fekiač – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    46:41
    Detva dala gól!

    Tak gól Detvy napokon platí! Zatiaľ je ako strelec tohto gólu uvedený MATÚŠ CHOVAN, takže sa zrejme jednalo o čistý priestrel. Pre domácich je však podstatné, že znova vyhrávajú o dva góly – 5:3!
    Bez asistencie.
     
    46:41
    Domáci sa radujú z gólu! Pri presilovke sa ihneď usadili v útočnom pásme, Matúš Chovan strieľal od modrej a jeho pokus tečoval do bránky Zvolena Žilka. Bude sa však telefonovať, či gól nebol dosiahnutý vysokou hokejkou.
     
    46:22
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Fraser – 2 min., držanie).
     
    41:20
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Hraško – 2 min., hrubosť).
     
    38:31
    Obrovská šanca pre domácich! Ščurko parádne zaviezol puk do útočného pásma, presnou prihrávkou našiel pred bránkou nepokrytého Murčeka, ale jeho strelu chytá brankár Tomek a tak si domáci hokejista na hattrick bude musieť počkať!
     
    34:16
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Petráš – 2 min., napadnutie).
     
    33:17
    Zvolen dal gól!

    Hostia rýchlo odpovedajú na gól súpera a sú tak opäť späť v hre! Tento gól bol však z kategórie veľmi šťastných, pretože domáci vyvážali puk zo svojho pásma, ale napokon ho zbytočne stratili. Michal Chovan ho po získaní na svoju hokejku nahodil na domácu bránku a PETER ZUZIN ho následne tečoval do siete – 4:3!
    Asistencia: Michal Chovan.
     
    32:49
    Detva dala gól!

    Detva vyhráva o dva góly! Domáci dnes predvádzajú výbornú robotu v útočnom pásme, na konci tejto úspešnej kombinácie stál PETER HRAŠKO, ktorý krásnou strelou od modrej zvyšuje na 4:2!
    Asistencia: Jakub Žilka, Viktor Fekiač.
     
    30:28
    Domáci mohli ísť do vedenia o dva góly! Na ľadovej ploche momentálne prebieha hra štyri na štyri a Tomeka od inkasovaného gólu zachránila ľavá tyčka!
     
    29:58
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Obdržálek – 2 min., podrazenie).
     
    29:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ma. Chovan – 2 min., sekanie).
     
    29:28
    Zaujímavá situácia, po inkasovanom góle odchádza zo zvolenskej bránky Skapski, ktorého nahradí medzi troma žrďami Tomek.
     
    29:28
    Detva dala gól!

    Detva sa znova dostáva do vedenia! Domáci hokejisti sa po získaní puku usadili v útočnom pásme a ich aktívna hra im znova prináša tesné vedenie o jeden gól. Tento gól je však z kategórie šťastných, pretože Gachulincova strela skončila na tele Žilku, od neho sa puk odrazil na hokejku HAYDENA HODGSONA a ten prekonáva Skapskiho – 3:2!
    Asistencia: Daniel Gaculinec, Viktor Fekiač.
     
    26:10
    V závere domácej presilovky sa dostal k puku Murček a skúsil sa s ním otočiť okolo bránky a následne ho zasunúť do siete, čo sa mu však nepodarilo!
     
    25:10
    Teraz sa im to však podarilo a Ščurko vyslal nebezpečnú strelu na zvolenskú bránku! Skapski svojou lapačkou vytesnil puk do bezpečia.
     
    24:18
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Obdržálek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    22:07
    Konštrukcia bránky teraz zachránila domáci celok. Mitchell si prebral presnú prihrávku na svoju hokejku a jeho strela končí na brve Zalivinovej bránky!
     
    20:47
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Murček – 2 min., sekanie).
     
    17:28
    Zvolen dal gól!

    A opäť je vyrovnané! Zvolen využíva túto presilovku a v závere prvej tretiny tak znova platí nerozhodný stav. Hostia sa úspešne usadili v útočnom pásme, na konci tejto kombinácie stál ADAM DRGOŇ a od modrej čiary čistým priestrelom dostáva puk za Zalivinov chrbát – 2:2!
    Asistencia: Milan Kytnár, Michal Chovan.
     
    16:08
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., sekanie).
     
    15:40
    Ale pozor! Teraz naozaj veľa nechýbalo a domáci mohli navýšiť svoje vedenie. Detva dobre zakombinovala v útočnom pásme, Puliš nahodil puk na bránku súpera a ten sa odrazil od Fraserovej korčule a takmer prepadol až za bránkovú čiaru. Našťastie pre Zvolen sa tak nestalo.
     
    11:51
    Detva dala gól!

    Detva sa vracia späť do vedenia o jeden gól! Znova sa sily na ľadovej ploche vyrovnali a to viedlo k ďalšiemu presnému zásahu. Domáci sa po zisku puku rýchlo presunuli do útočného pásma, Betker našiel presnou prihrávkou pred bránkou súpera Sčurka, ktorého strela sa odrazila na úplne voľného MICHALA MURČEKA a ten dáva už svoj druhý gól v tomto zápase – 2:1!
    Asistencia: Ladislav Ščurko, Ben Betker.
     
    10:37
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Puliš – 2 min., hákovanie).
     
    10:26
    Veľká šanca pre domácich pri presilovke 4 na 3! Puliš našiel presnou prihrávkou pred bránkou súpera Ščurka, ale jeho pokus sa do siete nevošiel!
     
    10:01
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Zeleňák – 2 min., držanie).
     
    08:38
    Zvolen dal gól!

    Na ľadovej ploche prebiehala hra štyri na štyri a hostia vyrovnávajú na 1:1! Zvolen sa po buly rýchlo usadil v útočnom pásme, presnú prihrávku si prebral na svoju hokejku MICHAL CHOVAN a výbornou strelou prekonáva Zalivina.
    Asistencia: Alexander Mark Fraser, Michal Roman.
     
    08:22
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Vandane – 2 min., filmovanie pádu).
     
    08:22
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Gachulinec – 2 min., podrazenie).
     
    03:07
    Detva dala gól!

    Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia a dlho sme naň čakať nemuseli! Detva sa po získaní puku rýchlo presunula do útočného pásma, výbornú robotu odviedol za bránkou súpera Puliš, ktorý našiel presnou prihrávkou MICHALA MURČEKA a najproduktívnejší hráč domáceho výberu si vylepšuje úspešnou strelou svoje individuálne štatistiky – 1:0!
    Asistencia: Radovan Puliš, Peter Hraško.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. Murček (Puliš, Hraško), 12. Murček (Ščurko, Betker), 30. Hodgson (Gachulinec, V. Fekiač), 33. Hraško (Žilka, V. Fekiač), 47. Ma. Chovan, 61. Puliš – 9. Mi. Chovan (Fraser, Roman), 18. Drgoň (Kytnár, Chovan), 34. Zuzin (Mi. Chovan), 51. Obdržálek (Drgoň), 56. Drgoň (Obdržálek)


    HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – Mar. Chovan, Betker, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Král, V. Fekiač, Žilka – Mat. Chovan, Gašpar, Hodgson – M. Surový, Valent, Tibenský
    HKM Zvolen: Skapski (30. Tomek) – Vandane, Fraser, Drgoň, Roman, Růžička, Zeleňák, Ulrych, Pufahl – Šišovšký, Špirko, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Mi. Chovan – Mitchell, Poyhonen, Obdržálek – Petráš, Holovič, Andrisík

    Rozhodca: Martin Korba, Ondrej Kalina – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta – Marcel Kovarik