Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | B. Bystrica – Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miškovec – Košice 5:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
HK Nitra
Piatok 28.12.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Nitra dala gól!
    Nitrania pridávajú už aj šiesty gól a je z toho už debakel. K odrazenému puku pri mantineli na modrej čiare sa dostal MITCH VERSTEEG, ktorý príklepom vypálil a Nechvátalovi puk nešťastne prepadol cez lapačku.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    37:17
    Nitra dala gól!
    Hostia majú späť štvorgólové vedenie. Nahodený puk od modrej čiary z hokejky Versteega Vošvrda vyrazil betónom pred seba, jeho spoluhráči si ho neustrážili a z dorážky profitoval DENIS PÄTOPRSTÝ.
    Asistencie: Mitch Versteeg, Dalibor Bortňák.
     
    32:47
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva túto presilovku a strieľa prvý gól v zápase. Po vyhratom buly sa puku medzi kruhmi zmocnil PATRIK SVITANA, ktorý strelou pomedzi betóny prestrelil gólmana Foltána.
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    28:34
    Nitra dala gól!
    S kamzíkmi to už nevyzerá dobre. Slovák unikol dopredu po nepresnej Ervingovej prihrávke, medzi kruhy posunul voľnému SAMUELOVI BUČEKOVI, ktorý si položil Vošvrdu a bekhendom elegantne zakončil.
    Asistencie: Marek Slovák, Miroslav Pupák.
     
    24:11
    Nitra dala gól!
    Nitrania využívajú presilovku a vytvárajú si pohodlný trojgólový náskok. McCormack nahodil puk na bránku od modrej čiary. Vošvrda vyrazil len pred seba, kde bol postavený LANE SCHEIDL. Ten si prehodil puk na bekhend a zakončil pod brvno.
    Asistencie: Graeme McCormack, Juraj Majdan.
     
    22:13
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie. Buček prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ strieľal. Strela sa odrazila od zadného mantinelu priamo pred bránu, kde bol pripravený LUKÁŠ HRUŠÍK a ten z prvej prekonal Vošvrdu strelou k pravej žrdi.
    Asistencie: Samuel Buček, Dalibor Bortňák.
     
    17:15
    Nitra dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Od modrej čiary šikovne nahodil puk na zadný mantinel Morrison. Puk sa odrazil pred bránku, kde bol pripravený MAREK SLOVÁK, ktorý si Vošvrdu položil na forhend a pohodlne skóroval.
    Asistencie: Kenney Morrison, Róbert Lantoši.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 33. Svitana (Mlynarovič) – 18. Slovák (Morrison, Lantoši), 23. Hrušík (Buček, Bortňák), 25. Scheidl (McCormack, Majdan), 29. Buček (Slovák, Pupák), 38. Pätoprstý (Versteeg, Bortňák), 56. Versteeg (Buček)


    HK Poprad: Vošvrda (38. Nechvátal) – Petran, Erving, Karalahti, Ťavoda, Fabian (C), Česánek, Brincko – Bondra, Mlynarovič (A), P. Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Lichanec – Koyš, Heizer, R. Svitana
    HK Nitra: Foltán (Šimboch) – Mezei (C), McCormack, Rais, Morrison, Pupák (A), Versteeg, Korím, Pätoprstý – Lantoši, Slovák (A), Blackwater – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Hrušík – Čaládi, Šiška, Minárik

    Rozhodca: Štefik, Soós – Durmis, Muzsik

    Diváci: 3 580