Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | B. Bystrica – Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miškovec – Košice 5:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
HK Nitra
Piatok 28.12.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní ďalšieho zápasu Tipsport ligy. Nabitý vianočný a povianočný program pokračuje, dnes v piatok máme pred sebou 36. kolo, v ktorom uvidíme aj šláger kola pod Tatrami medzi HK Poprad a HK Nitra. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Kamzíci po skvelom domácom víťazstve nad Banskou Bystricou 5:2 hostili deň pred Štedrým dňom na svojom štadióne ešte aj Duklu Trenčín. Vedeli, že s týmto tímom rozhodne pozitívnu bilanciu nemajú a vyvrátiť to nedokázali ani pred najväčšou domácou tohtosezónnou návštevou. Dukle podľahli Popradčania vysoko 1:5. Chuť si však napravili práve počas „štefanského“ kola, kedy cestovali do Budapešti. S tamojším MAC vyhrali 1:3 a dostali sa späť na 2. miesto v tabuľke. Momentálne má druhý Poprad na konte 74 bodov a skóre 116:88, na vedúce Košice stráca dva body a pred treťou Bystricou má dvojbodový náskok.

    HK Nitra
    Nitrania ešte v piatok 21. decembra zvládli povinnú jazdu pod Poľanou proti Detve, i keď ani toto víťazstvo sa nerodilo vcelku ľahko, tri body zabezpečil až 55 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby Blackwater. Nitra zdolala Detvu 3:4, následne cestovala do Miškovca, kde však podľahla DVTK 2:0 a predvčerom na Druhý sviatok vianočný neuspela v domácom prostredí v krajskom derby proti Novým Zámkom. Zápas putoval do predĺženia, v ktorom skóroval Šimun a Nitra teda získala jeden bod po prehre 3:4 po predĺžení. Corgoňom teda patrí v tabuľke zatiaľ 4. priečka so ziskom 71 bodov a skóre 140:91. Na tretiu Bystricu stráca Nitra len jeden bod a na Poprad tri body.

    V tejto sezóne zatiaľ vo vzájomných zápasoch platí heslo – môj dom, môj hrad. Nitra v 3. kole zdolala kamzíkov jasne 4:1, Poprad v toľko spomínanom zápase 14. kola síce triumfoval 3:2, ale pre neoprávnený štart hráča Belluša budú Popradu po základnej časti tieto tri získané body odobrané. Doposiaľ posledný vzájomný zápas sa odohral 23. novembra pod Zoborom a v ňom si Nitrania poriadne pochutnali na súperovi, Poprad zdolali 7:2.
    Takýto výsledok budú chcieť Popradčania určite pred domácimi divákmi odčiniť a zabezpečiť si aj väčší bodový náskok pred Nitrou. Rozhodne pôjde o šesťbodový zápas, srdečne vás pozývam k jeho sledovaniu.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Petran, Erving, Karalahti, Ťavoda, Fabian (C), Česánek, Brincko – Bondra, Mlynarovič (A), P. Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Lichanec – Koyš, Heizer, R. Svitana

    HK Nitra: Foltán (Šimboch) – Mezei (C), McCormack, Rais, Morrison, Pupák (A), Versteeg, Korím, Pätoprstý – Lantoši, Slovák (A), Blackwater – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Hrušík – Čaládi, Šiška, Minárik

    Rozhodca: Štefik, Soós – Durmis, Muzsik.
     
    Na dnešný zápas sa podľa údajov z portálu internetového predajcu lístkov očakáva opäť vysoká návšteva. Na štadión dorazila aj početná skupina nitrianskych priaznivcov, ktorí už sú prítomní v fanúšikovskom sektore hostí. Pevne dúfame, že uvidíme kvalitné hokejové predstavenie.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú oba tímy. Popradčania v špeciálnych bielych vianočných dresoch a hráči Nitry v modrých. Štátna hymna bude dnes v podaní Folklórneho súboru Vernár z obce Vernár.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Nitrania vyhrali úvodné buly a nahodili puk do útočného pásma. Opäť sa ho snažil získať znovu Slovák, ktorý nahadzoval puk od modrej čiary, no iba na hokejku domáceho hráča.
     
    00:45
    Popradčania sa dostali dopredu, z ľavého kruhu to skúšal Zagrapan, ale jeho pokus smeroval len vedľa Foltánovej brány.
     
    01:11
    Takáč ostal pred bránkoviskom úplne voľný. Spracoval si prihrávku od Abdula spoza bránkovej čiary a ihneď pálil. Foltán šikovne nastrčil svoj pravý betón.
     
    01:40
    Nitranom nevyšiel rýchly protiútok a dopredu sa znovu dostali domáci. Spomedzi kruhov to skúšal Paukovček, ale mieril iba priamo do Foltánovej hrude.
     
    02:02
    Bortňák sa spoločne s Hrušíkom dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Krížna prihrávka popred bránkovisko však neprešla, a tak Vošvrda zasahovať nemusel.
     
    02:34
    Zdalo sa, že Šiškova prihrávka na hokejku Minárika nedorazí, no napokon sa k nej podarilo nitrianskemu hráčovi dostať. Jeho strelecký pokus Vošvrda hokejkou vyrazil.
     
    03:19
    Mlynarovičova prihrávka naslepo zo stredného pásma bola zrazená Blackwaterovou hokejkou.
     
    03:35
    Dávid Bondra sa dokázal natlačiť po pravom krídle a aj zakončiť z kruhu. Jeho pokus smeroval ponad bránku HK Nitra.
     
    04:08
    Svižný úvod z oboch strán môže zmeniť presilovka Nitry. Dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade dostáva Poprad. Odpyká si to Mlynarovič.
     
    04:26
    Hostia založili útočnú akciu z vlastného pásma. Na konci rýchlej akcie bola Blackwaterova koncovka spomedzi kruhov, ktorú Vošvrda dokázal bezpečne vyraziť.
     
    04:48
    Slovák rýchlo nakorčuľoval pred bránku a snažil sa dostihnúť Bučekovu prihrávku. Puku sa však napokon nedotkol a domáci sa oslobodili.
     
    05:26
    Šanca pre Nitru. Od modrej čiary to delovkou skúsil McCormack. Puk bol ešte tečovaný a opečiatkoval ľavú žrď. Vošvrda urýchlene priľahol puk a hra bola prerušená.
     
    06:01
    Lantošimu nevyšla strela príklepom od modrej čiary. Domácim sa podarilo získať puk a vyhodiť ho preč z pásma.
     
    06:28
    Nitrania napriek viacerým príležitostiam nevyužili prvú presilovku. Dopredu išli po dlhšom čase domáci, od modrej strieľal Karalahti, ale len priamo do Foltána.
     
    07:01
    Popradčania zakladali útok, no v útočnom pásme si Bondra nerozumel so Svitanom a puku sa zmocnili hokejisti Nitry.
     
    07:30
    Takáč zachytil rukou vysoký puk a následne vysunul do príležitosti Jindřicha Abdula, ktorý už bol sám pred Foltánom, no trafil iba jeho pravý betón. Brankár Nitry sa opäť vynikajúco vyznamenal.
     
    08:40
    Prvú presilovku v zápase budú hrať aj domáci. Za držanie dostáva dve minúty Marek Slovák.
     
    09:01
    Svitanovu strelu od modrej zablokoval hosťujúci hráč a Nitra sa okamžite oslobodila po vyhodení puku.
     
    09:32
    Svitanova prihrávka od modrej čiary do výhodnej pozície ušla Takáčovi a napokon popradský hráč nezakončil. Nitra získala puk a vyhodila.
     
    10:38
    Morrison v osobnom súboji tvrdo narazil Abdula a ešte predtým ostal na ľadovej ploche ležať aj Matúš Rais. Rozhodcovia pre istotu prerušili hru a oboch nechali skontrolovať.
     
    11:08
    Pupákova krížna prihrávka z obranného pásma napokon nenašla pri mantineli nikoho. Zmocnili sa jej domáci hokejisti.
     
    11:37
    Belluš sa nenechal odzbrojiť Čaládim a radšej vrátil puk dozadu na svojich obrancov. V týchto chvíľach sa bojuje o každý centimeter ľadu, už dlhšie sme nevideli žiadnu koncovku.
     
    12:08
    Nitra bude hrať druhú presilovku. Martin Belluš dostáva dve minúty za nečakané napadnutie.
     
    13:07
    Majdan z prvej dával krížnu prihrávku na Lantošiho, ale jeho spoluhráč ju napokon nezachytil.
     
    13:29
    Nitra od začiatku presilovky zviera svojho súpera v jeho obrannom pásme. Vyviezť puk dokázal až teraz Takáč, ktorý aj vystrelil a Foltán vyrazil.
     
    14:08
    Samuel Buček sa šikovne natlačil po ľavom krídle. Po úrovni bránkovej čiary sa dostal pred bránu a ohrozil Vošvrdu. Popradský brankár si však dal pozor a betónmi úspešne zasiahol.
     
    14:46
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane. Dve minúty za podrazenie dostáva Marcel Petran.
     
    14:56
    Belluš vyštartoval do samostatného úniku po tom, čo mu Zagrapan získal puk. Belluš smeroval na ľavý kruh, odtiaľ vystrelil, no Foltán betónom úspešne vyrazil.
     
    15:47
    A práve v situácii keď Belluš unikal, faul spáchal Graeme McCormack. Dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    16:44
    Mlynarovič sa vrhol do osobného súboja s Pupákom, Nitrania získali puk a snažia sa ísť dopredu.
     
    16:59
    Vidíme ďalšie vylúčenie. Dve minúty za podrazenie dostáva Patrik Svitana.
     
    17:15
    Nitra dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Od modrej čiary šikovne nahodil puk na zadný mantinel Morrison. Puk sa odrazil pred bránku, kde bol pripravený MAREK SLOVÁK, ktorý si Vošvrdu položil na forhend a pohodlne skóroval.
    Asistencie: Kenney Morrison, Róbert Lantoši.
     
    18:24
    Scheidl vykorčuľoval dopredu po ľavom krídle a z kruhu zakončil. Jeho pokus smeroval priamo na Vošvrdove betóny a hra bola prerušená.
     
    18:36
    Nitrania stále zostávajú v útočnom pásme, keďže prebieha ich presilovka po Svitanovom vylúčení. Od modrej zakončoval akciu McCormack a Vošvrda svižne vytiahol svoju lapačku.
     
    19:19
    Odrazený puk z rohu klziska smeroval priamo k Foltánovej bránke. Nitriansky brankár puk pre istotu prikryl.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme videli veľmi rýchly hokej z oboch strán. Šancí bolo ako maku, premenená bola iba jediná, a to v 18. minúte, kedy sa presadil Slovák. Nitra teda pred druhou tretinou vedie 0:1.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Slovák vykorčuľoval dopredu po pravom krídle. Jeho následný pokus smeroval na plexisklo.
     
    20:47
    Karalahti prišiel o puk na ľavom kruhu. Puku sa zmocnil Blackwater, ktorý pokračoval sám na Vošvrdu, no trafil ho len do výstroje.
     
    21:33
    Svitana pripravil pozíciu pre Takáča, ktorý chcel zakončovať spomedzi kruhov, no nitriansky hráč ho dokázal odzbrojiť.
     
    21:52
    Dopredu sa následne presunuli nitrianski hokejisti. Od modrej čiary to jednoduchou strelou riešil Versteeg. Jeho pokus skončil bezpečne v lapačke popradského gólmana.
     
    22:13
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie. Buček prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ strieľal. Strela sa odrazila od zadného mantinelu priamo pred bránu, kde bol pripravený LUKÁŠ HRUŠÍK a ten z prvej prekonal Vošvrdu strelou k pravej žrdi.
    Asistencie: Samuel Buček, Dalibor Bortňák.
     
    23:29
    Presilová hra pre Nitru. Martin Belluš dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    24:11
    Nitra dala gól!
    Nitrania využívajú presilovku a vytvárajú si pohodlný trojgólový náskok. McCormack nahodil puk na bránku od modrej čiary. Vošvrda vyrazil len pred seba, kde bol postavený LANE SCHEIDL. Ten si prehodil puk na bekhend a zakončil pod brvno.
    Asistencie: Graeme McCormack, Juraj Majdan.
     
    25:12
    Po tvrdom zákroku na Takáča si domáci pýtali vylúčenie, ale napokon ruka ani jedného z hlavných rozhodcov nebola vystretá.
     
    25:49
    Nitra v tejto fáze zápasu a po treťom strelenom góle jednoznačne udáva tempo zápasu a Popradčania sa pokúšajú o rýchly návrat do stretnutia.
     
    26:52
    Pupákov nahodený puk skončil na hokejke Blackwatera, ktorý sa chcel otočiť okolo brány a rýchlo zakončiť. Popradčania však vo väčšom počte prikorčuľovali k bráne a nedovolili súperovi zakončiť.
     
    27:27
    Možnosť pre Poprad vrátiť sa do zápasu. Lane Scheidl dostáva dve minúty za seknutie.
     
    28:12
    Mlynarovič si nerozumel v útočnom pásme s Takáčom a domáci hokejisti prišli o puk. Akciu zakladajú znovu.
     
    28:34
    Nitra dala gól!
    S kamzíkmi to už nevyzerá dobre. Slovák unikol dopredu po nepresnej Ervingovej prihrávke, medzi kruhy posunul voľnému SAMUELOVI BUČEKOVI, ktorý si položil Vošvrdu a bekhendom elegantne zakončil.
    Asistencie: Marek Slovák, Miroslav Pupák.
     
    29:27
    Vylúčený Scheidl už naskočil na ľadovú plochu. Domáci si vytvorili príležitosť, zblízka strieľal Dávid Bondra, no Foltán sa prezentoval výborným zákrokom.
     
    30:27
    Buček vykorčuľoval dopredu rýchlo po ľavom krídle. Strieľal spoza obrancu na ľavom kruhu, no jeho pokus bol zblokovaný na zadný mantinel.
     
    30:59
    Podtatranci získavajú ďalšiu presilovku. Samuel Buček dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    31:29
    Bondra vysunul na pravý kruh Abdula, ktorý sa dostal k strele bekhendom, no mieril iba ponad bránku.
     
    32:12
    Paukovčekovi nevyšla kľučka v strednom pásme. Puk sa zastavil na Majdanovej korčuli a potom ho Nitrania posunuli až k Vošvrdovi.
     
    32:43
    Svitana krížnou prihrávkou na ľavom kruhu našiel Mlynaroviča, ktorý príklepom pálil, no trafil len Foltánov betón. Paukovček chcel dorážať, nitriansky brankár si však bránu postrážil.
     
    32:47
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva túto presilovku a strieľa prvý gól v zápase. Po vyhratom buly sa puku medzi kruhmi zmocnil PATRIK SVITANA, ktorý strelou pomedzi betóny prestrelil gólmana Foltána.
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    33:44
    Paukovček sa otočkou uvoľnil cez Pätoprstého, no prišiel o puk a v akcii tak pokračovať nemohol. Na opačnej strane to rýchlou strelou vyskúšal Čaládi, Vošvrda úspešne vyrazil ramenom puk na ochrannú sieť.
     
    34:36
    Korím vypálil od modrej čiary. Jeho delovku Vošvrda vyrazil do rohu klziska. Hostia ešte stále ostávajú v útočnom pásme.
     
    35:31
    Svitana ustál osobný súboj s Mezeiom. Dopredu sa však potom rýchlo vysunul Slovák s Blackwaterom. Blackwaterova koncovka z ľavého kruhu skončila na gólmanovi Popradu.
     
    36:37
    Belluš trochu zariskoval a Buček mu nečakane a šikovne vypichol puk na obrannej modrej. Vošvrda rýchlo vykorčuľoval z brány a odstrelil puk preč.
     
    37:17
    Nitra dala gól!
    Hostia majú späť štvorgólové vedenie. Nahodený puk od modrej čiary z hokejky Versteega Vošvrda vyrazil betónom pred seba, jeho spoluhráči si ho neustrážili a z dorážky profitoval DENIS PÄTOPRSTÝ.
    Asistencie: Mitch Versteeg, Dalibor Bortňák.
     
    37:17
    Na domácej strane dochádza aj k výmene brankárov. Tomáša Vošvrdu v bráne vystriedal Patrik Nechvátal.
     
    38:02
    Blackwaterovu strelu spoza ľavého kruhu zablokoval chráničom Erving a žabkou poslal puk von preč z obranného pásma.
     
    38:52
    Hrušík posunul puk medzi kruhy Bortňákovi, ktorý zakončoval spomedzi kruhov, ale mieril mimo priestoru brány.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej dvadsaťminútovke jednoznačne dominovali hokejisti Nitry, ktorí strelili štyri góly. V 23. minúte skóroval Hrušík, v 25. minúte Scheidl, v 29. minúte sa presadil Buček. V 33. minúte znížil Svitana, ale v 38. minúte poslal Vošvrdu na striedačku Pätoprstý. Nitra tede vedie jasne 1:5 a pred treťou tretinou to má výborne rozohraté.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:23
    Úvodná akcia tretej tretiny domácim úplne nevyšla. Puk skončil na ochrannej sieti, Poprad teda má aspoň buly v útočnom pásme.
     
    40:44
    Takáč ostal ležať po jednom zo súbojov pri zadnom mantineli. Spoluhráči mu ihneď prišli na pomoc.
     
    41:01
    Ťavoda tvrdo vybehol po Hrušíkovi a zložil ho na ľad. Bol to čistý zákrok, v hre sa pokračuje ďalej.
     
    41:22
    Presilová hra pre Poprad. Dve minúty za hákovanie dostáva Dalibor Bortňák.
     
    41:46
    Mlynarovič sa pokúsil zakončiť z ľavého kruhu. Jeho zakončenie švihom Foltán bezpečne vyrazil a hostia puk vyhodili preč.
     
    43:05
    Popradčania rozpohybovali brániaci štvorec súpera. Voľný priestor mal pred sebou Paukovček na pravom kruhu. Jeho prudkú strelu švihom gólman Foltán dokázal zastaviť.
     
    43:49
    Mezei najprv napriahol na modrej čiare. Nemal však žiadneho spoluhráča pred bránkou, a tak sa rozhodol prihrávať.
     
    44:46
    Lantoši už takmer prišiel o puk na ľavom kruhu, ale ešte dokázal prihrať pred hránku Slovákovi. Jeho strelu Nechvátal vyrazil betónom.
     
    45:05
    Vzápätí sa Róbert Lantoši dostal do dobrej príležitosti. Spomedzi kruhov trafil hornú žrď!
     
    45:37
    Scheidl od zadného mantinelu posunul puk na modrú čiaru Morrisonovi. Ten sa napokon k strele neodhodlal a Nitra smerovala preč z pásma.
     
    47:08
    Fabian zaujímavou prihrávkou spoza brány našiel medzi kruhmi Radomíra Heizera, ktorý zakončoval spomedzi kruhov. Foltán vyšiel z brány a pokus zlikvidoval.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3 580 divákov.
     
    47:49
    Karalahtimu sa úspešne nepodarilo rozohrať, Versteeg vrátil puk zo stredného pásma späť za Nechvátala.
     
    48:33
    Ervingovi sa na modrej čiare ukázal Lichanec, no prihrávku si už nespracoval. Okamžite bol bránený hráčom.
     
    48:56
    Poprad bude hrať presilovú hru. Miroslav Pupák dostáva dve minúty za krosček.
     
    49:38
    Fabianovu strelu Foltán bezpečne vyrazil. Popradský obranca musel následne okamžite korčuľovať dozadu, s pukom na hokejke šiel dopredu Lantoši. Zakončiť sa mu už nepodarilo.
     
    50:31
    Erving sa snažil individuálne preniknúť po ľavom krídle. Korím ho však tvrdo telom poslal k ľadu a v akcii už teda nemohol pokračovať.
     
    50:50
    Ďalšie vylúčenie na strane hostí. Juraj Majdan dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    51:31
    Popradčania prišli o puk v útočnom pásme. Nitra opäť bezpečne vyhodila puk.
     
    51:50
    Ervingovi nevyšla rozohrávka a do veľkej šance sa dostal Kale Kerbashian, ktorý šiel sám na bránu. Nechvátal však spojil betóny a puk vyrazil.
     
    52:03
    Nitra si svoje oslabenia naďalej predlžuje. Mitch Versteeg dostáva dve minúty za nečakané napadnutie.
     
    52:39
    Svitana nabil krížnou prihrávkou medzi kruhy Petranovi, ktorý pálil príklepom z prvej. Foltán však predviedol úspešný zákrok betónom.
     
    53:37
    Mlynarovič nasmeroval prihrávku na Takáča, ktorý ešte skúšal niečo vymyslieť. Odrazený puk naopokon skončil u Foltána.
     
    54:22
    Popradčania rýchlo založili akciu. Bondra s Abdulom si následne nerozumeli a domáci šli preč z pásma.
     
    54:38
    V následnom protiútoku smeroval Majdan po pravom krídle a inkasoval tvrdý hit od Ťavodu práve v mieste, kde končí plexisklo a začína mantinel. Majdan je už na striedačke v opatere lekára.
     
    55:58
    Nitra dala gól!
    Nitrania pridávajú už aj šiesty gól a je z toho už debakel. K odrazenému puku pri mantineli na modrej čiare sa dostal MITCH VERSTEEG, ktorý príklepom vypálil a Nechvátalovi puk nešťastne prepadol cez lapačku.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    56:36
    Vyhodený puk si Petran spracoval už v strednom pásme a následne vnikol do útočného opäť. Pískalo sa postavenie mimo hry.
     
    57:13
    Hrušík krížnou prihrávkou našiel medzi kruhmi Denisa Pätoprstého, ktorý ihneď zakončoval z prvej a jeho pokus skončil na pravej žrdi.
     
    57:58
    Domáci sa zaplietli s pukom v obrannom pásme a na hokejky si ho prebrali Nitrania, ktorí už budú chcieť dohrať zápas bez problémov.
     
    58:35
    Mezei vypálil spoza ľavého kruhu. Nechvátal vyšiel z brány a zachytil puk na hrudi. Hra je prerušená.
     
    59:13
    Nitrania opäť s pukom v pásme, Popradčania už rozhodne do súbojov nepristupujú dôrazne.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine si Nitra ustrážila svoje vedenie a nedovolila, aby kamzíci prekvapili. V 56. minúte zavŕšil vysoké víťazstvo Versteeg. Nitra teda po domácom víťazstve nad Popradom 7:2 deklasovala kamzíkov opäť a získava tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:24:23)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 33. Svitana (Mlynarovič) – 18. Slovák (Morrison, Lantoši), 23. Hrušík (Buček, Bortňák), 25. Scheidl (McCormack, Majdan), 29. Buček (Slovák, Pupák), 38. Pätoprstý (Versteeg, Bortňák), 56. Versteeg (Buček)


    HK Poprad: Vošvrda (38. Nechvátal) – Petran, Erving, Karalahti, Ťavoda, Fabian (C), Česánek, Brincko – Bondra, Mlynarovič (A), P. Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Lichanec – Koyš, Heizer, R. Svitana
    HK Nitra: Foltán (Šimboch) – Mezei (C), McCormack, Rais, Morrison, Pupák (A), Versteeg, Korím, Pätoprstý – Lantoši, Slovák (A), Blackwater – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Hrušík – Čaládi, Šiška, Minárik

    Rozhodca: Štefik, Soós – Durmis, Muzsik

    Diváci: 3 580