Třinec – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (0:1 po s.n.) | Davos – Team Canada 1:2 (kon.)
koniec
HC Davos
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Team Canada
cz Streda 26.12.2018, 20:15 • Vaillant Arena • Spengler Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:58
    Linus Klasen chtěl před kanadskou brankou tečovat přihrávku z rohu kluziště, Klasen ale svou holí zasáhl pouze Fucalovu masku. Přesilovka pro Kanadu.
     
    51:48
    Vyloučení v týmu HC Davos (Marc Wieser – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:47
    Davoští hráči se tlaku soupeře ubránili, nyní si navíc zahrají přesilovou hru. Rozehrávka Maxima Lapierra z vlastního pásma skončila mezi diváky, menší trest za zdržování hry.
     
    34:10
    Přesilovka pro Kanadu, držením se provinil Perttu Lindgren.
     
    29:52
    Přesilovka Davosu bude dvojnásobná! Aaron Gagnon si v souboji s Hischierem pomohl nedovoleně, Davos má k dispozici čtyřicet devět vteřin hry pěti proti třem!
     
    28:41
    Chris Didomenico řešil hrozící přečíslení, jeho bránění ale bylo v rozporu s pravidly, Davos si tak po komerční přestávce zahraje další přesilovku.
     
    25:59
    Domácí se dostali do dobrého tlaku, díky signalizované výhodě navíc byl posílen o jednoho hráče v poli. Kanaďané se však ubránili, nyní ale po faulu Kylea Quinceyho budou hrát v oslabení.
     
    25:01
    Zac Dalpe dostal průnikový pas za domácí obranu, při zakončení ale byl seknut vracejícím se bekem, sudí nařídili trestné střílení!
     
    16:16
    Uvidíme třetí přesilovou hru Kanady, Marc Aeschliann nedovoleným způsobem zastavil rodící se přečíslení.
     
    12:34
    Kanada si zahraje přesilovku, držením si v souboji pomohl Félicien du Bois.
     
    02:02
    Uvidíme úvodní přesilovku utkání. Dario Meyer nedovoleně poslal k ledu jednoho ze soupeřů, Kanada bude hrát s jedním mužem v poli navíc.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 39. Bader – 6. Boychuk (Després, Dalpe), 24. D'Agostini (Ebbett)


    HC Davos: Lindbäck (Senn) – Nygren, Kparghai, Du Bois (A), Stoop, Sanguinetti, Buchli, Heldner, Jung – Ambühl (C), Lindgren, Meyer – Hischier, D. Wieser (A), M. Wieser – Pestoni, Aeschlimann, Egli – Simion, Bader, Klasen.
    Team Canada: Fucale (Coreau) – Bieksa (A), Wiercioch, Fabbro, Quincey, Després, Noreau, Curran – Dalpe, Boychuk, Emmerton – Ebbett (C), D'Agostini, DiDomenico – Micflikier, D. Moore, Lapierre – T. Mitchell, Cracknell, Winnik (A) – Gagnon.

    Rozhodca: Stricker, Watson – Castelli, Progin