Red Star Kunlun – Barys 1:4 (kon.) | HC Slovan – Riga sk 3:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
HC Dinamo Riga
Streda 12.12.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:48 Lauris Dārziņš - 3:4
     
    46:48
    Dinamo Riga dalo gól!
    Strela spoza kruhov v podaní LAURISA DARZINŠA si popod rameno Štěpánka našla cestu do jeho siete. Asistencie: Mikelis Redlihs a Ivis Balinskis.
    36:03 Jeff Taffe (SBA) - 3:3
     
    36:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Dinamo reklamuje gól domácich a tak dnes po druhýkrát budeme kontaktovať Moskvu. Slovan vyrobil útok, Taffe zo stredu poslal vľavo Červenému, ktorému strela ideálne nesadla, no Biľalov puk smerujúci na jeho bránku po ľade vyrazil pravým betónom pred seba a JEFF TAFFE spoza bránky puk poslal do bránkoviska, kde sa od korčule Biľalova odrazil do siete. Asistencia: Rudolf Červený.
    33:18 Rudolf Červený (SBA) - 2:3
     
    33:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    RUDOLF ČERVENÝ vystrelil z pravého kruhu po trme-vrme pri vhadzovaní a prestrelil Biľalova v bránke Dinama. Asistencia: Jeff Taffe.
    23:13 Linus Videll (RIG) - 1:3
     
    23:13
    Dinamo Riga dalo gól!
    Strelou švihom z ľavej strany vymietol pavučinu z bránky Štěpánka LINUS VIDELL. Asistencie: Lauris Darzinš a Mathew Maione.
    16:21 Mikelis Rēdlihs - 1:2
     
    16:21
    Dinamo Riga dalo gól!
    Z pravej strany dostal MIKELIS REDLIHS puk pred bránkovisko, usmernil ho na Štěpánka, Jakub puk vyrazil a z druhej dorážky sa už REDLIHS zapísal do listiny strelcov. Asistencie: Lauris Darzinš a Mathew Maione.
    00:36 Lauris Dārziņš - 1:1
     
    00:36
    Dinamo Riga dalo gól!
    Kto neskoro chodí, nevidí dva góly. Dinamo vyrobilo útok a z pravej strany z uhla zakončil LAURIS DARZINS. Asistencie: Uvis Balinskis a Mikelis Redlihs.
    00:08 Jeff Taffe - 1:0
     
    00:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Začiatok, aký nečakal nikto na Slovensku. Z pravej strany od kruhu dostal prihrávku pred Bránku JEFF TAFFE a ten pomedzi betóny zakončil. Asistencia: Michal Řepík.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Taffe (Řepík), 34. Červený (Taffe), 37. Taffe (Červený) – 1. Dārziņš (Balinskis, Rēdlihs), 17. Rēdlihs (Dārziņš, Maione), 24. Videll (Dārziņš, Maione), 47. Dārziņš (Rēdlihs, Balinskis)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Gélinas, Sersen (C), Švarný, Klok, Jánošík, Meszároš (A), Bačík – Řepík (A), Taffe, Červený – Bailey, Sukeľ, Lunter – Lamper, Hrnka, Buc – Jeglič, Chipchura, Rau – Baranov
    HC Dinamo Riga: Biľalov (Gudlevskis) – Maione, Ališauskas, Balinskis, Sotnieks (A), Aľajev, Zile, Zanetti – Myttynen, McMillan, Clark – Redlihs (A), Videll, Darzinš (C) – Dzierkals, Džerinš, Meija – Marenis, Pavlovs, Gillies – Batna

    Rozhodca: Gamalej, Sidorenko – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 5.855