Orange 20 – Trenčín 0:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Streda 05.12.2018, 17:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:42
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Milan Bartovič – 2 min., podrazenie).
     
    44:34
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Denis Hudec – 2 min., napadnutie).
     
    42:43
    Trenčín dal gól!
    Hostia udreli vo vlastnom oslabení. Bol to Lukáš Bohunický, kto získal puk v strednom pásme a následne vysunul do samostatného nájazdu TIBORA VARGU, ktorý svojou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Lukáš Bohunický.
     
    41:08
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., napadnutie zozadu).
     
    32:09
    Evidentné podrazenie Adam Dúžeka vo vlastnej tretine. Andrej Kollár si za tieto pohyby vypýtal pochvalu, ale čo je dôležitejšie, tak aj početnú výhodu.
     
    31:36
    Striedanie v tíme HK Orange 20: z ihriska odchádza Juraj Sklenár, prichádza Samuel Hlavaj.
     
    31:36
    Trenčín dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Kanonáda hostí v rozpätí niekoľkých minút, dokononáva ju JÁN PARDAVÝ. Ten sa chopil puku, dostal sa cez Goliana, udržal ho za sebou a švihom do ľavého rohu brány vyhnal Sklenára z brány!

    Asistencie: Michal Luhový, Radek Dlouhý.
     
    29:51
    Trenčín dal gól!
    Nedáš, dostaneš. Prichádza zaslúžený trest po nevyužitej presilovke. Krásna akcia najúdernejšej formácie Dukly. Radivojevič rozbehol útok po pravej strane, našiel Sojčíka. Ten časoval prihrávku na nabiehajúceho MAREKA HECLA. Autor tretieho gólu už nemal problém umiestniť puk do siete pred osamoteným Sklenárom.

    Asistencie: Peter Sojčík, Branko Radivojevič.
     
    28:56
    Šimko predvádza parádny zákrok po strele Havrilu! Útočník druhého útoku pálil z prvej po dobrej prihrávke, hosťujúci brankár ale naďalej drží nulu.
     
    27:10
    Možnosť na okamžitú reakciu pre domácich. Za podrazenie si ide oddýchnuť na lavicu hanby Denis Hudec.
     
    26:45
    Trenčín dal gól!
    Krásne sólo od MATÚŠA HOLENDU. Prevzatie puku ešte pred červenou čiarou, prienik do útočného pásma. Kľučka medzi Fafráka a ďalšieho z mladíkov, rýchly náprah a puk sa už trblietal v sieti. Juraj Sklenár len hádže škaredé pohľady na svojich rovesníkov.

    Asistencia: Boris Sádecký.
     
    25:32
    Na dve minúty si na trestnú lavicu pôjde oddýchnuť Boris Brincko. Nedovolené bránenie v hre pri zadnom mantineli nezostalo bez povšimnutia.
     
    24:26
    Brejk mladíkov dvaja na jedného! Juščák spolu s Lunterom proti jednému obrancovi. Prvý menovaný sa rozhodol páliť, avšak trafil iba výstroj Šimka! Ten už dohovára svojim spoluhráčom.
     
    19:25
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Jakub Urbánek – 2 min., zdržiavanie hry / posunutá bránka).
     
    18:14
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Miloš Fafrák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    18:10
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Martin Rýgl – 2 min., podrazenie).
     
    11:13
    Trenčín dal gól!
    vyhral vhadzovanie, po ktorom sa k puku dostal MAREK HECL, ktorý strelou z backhandu prekonal bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Peter Sojčík, Branko Radivojevič.

    Róbert Gašpárek

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 12. Hecl (Sojčík, Radivojevič), 27. Holenda (Sádecký), 30. Hecl (Sojčík, Radivojevič), 32. Pardavý (Luhový, Dlouhý), 43. Varga (Bohunický)


    HK Orange 20: Sklenár (Hlavaj) – Švec, Dlugoš, Kupec, Boldižár, Nahálka, Brincko, Štefanka, Golian – Fafrák, Kollár, Giertl – Urbánek, Havrila, Kover – Juščák, Čenka, Lunter – Minárik, Sojka, Džugan
    HK DUKLA Trenčín: Šimko (Valent) – Holenda, Rýgl, Fruhauf, Luža, Husár, Bohunický, Špankovič, Dúžek – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Bartovič, Sádecký, Varga – Pardavý, Dlouhý, Hudec – Mikula, Švec, Luhový

    Rozhodca: Štefik, Novák – Gegáň, Krajčík