Orange 20 – Trenčín 0:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Streda 05.12.2018, 17:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:43
    Trenčín dal gól!
    Hostia udreli vo vlastnom oslabení. Bol to Lukáš Bohunický, kto získal puk v strednom pásme a následne vysunul do samostatného nájazdu TIBORA VARGU, ktorý svojou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Lukáš Bohunický.
     
    31:36
    Trenčín dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Kanonáda hostí v rozpätí niekoľkých minút, dokononáva ju JÁN PARDAVÝ. Ten sa chopil puku, dostal sa cez Goliana, udržal ho za sebou a švihom do ľavého rohu brány vyhnal Sklenára z brány!

    Asistencie: Michal Luhový, Radek Dlouhý.
     
    29:51
    Trenčín dal gól!
    Nedáš, dostaneš. Prichádza zaslúžený trest po nevyužitej presilovke. Krásna akcia najúdernejšej formácie Dukly. Radivojevič rozbehol útok po pravej strane, našiel Sojčíka. Ten časoval prihrávku na nabiehajúceho MAREKA HECLA. Autor tretieho gólu už nemal problém umiestniť puk do siete pred osamoteným Sklenárom.

    Asistencie: Peter Sojčík, Branko Radivojevič.
     
    26:45
    Trenčín dal gól!
    Krásne sólo od MATÚŠA HOLENDU. Prevzatie puku ešte pred červenou čiarou, prienik do útočného pásma. Kľučka medzi Fafráka a ďalšieho z mladíkov, rýchly náprah a puk sa už trblietal v sieti. Juraj Sklenár len hádže škaredé pohľady na svojich rovesníkov.

    Asistencia: Boris Sádecký.
     
    11:13
    Trenčín dal gól!
    vyhral vhadzovanie, po ktorom sa k puku dostal MAREK HECL, ktorý strelou z backhandu prekonal bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Peter Sojčík, Branko Radivojevič.

    Róbert Gašpárek

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 12. Hecl (Sojčík, Radivojevič), 27. Holenda (Sádecký), 30. Hecl (Sojčík, Radivojevič), 32. Pardavý (Luhový, Dlouhý), 43. Varga (Bohunický)


    HK Orange 20: Sklenár (Hlavaj) – Švec, Dlugoš, Kupec, Boldižár, Nahálka, Brincko, Štefanka, Golian – Fafrák, Kollár, Giertl – Urbánek, Havrila, Kover – Juščák, Čenka, Lunter – Minárik, Sojka, Džugan
    HK DUKLA Trenčín: Šimko (Valent) – Holenda, Rýgl, Fruhauf, Luža, Husár, Bohunický, Špankovič, Dúžek – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Bartovič, Sádecký, Varga – Pardavý, Dlouhý, Hudec – Mikula, Švec, Luhový

    Rozhodca: Štefik, Novák – Gegáň, Krajčík