Thajsko – Austrália 3:4 (kon.) | Slovensko – Singapur sk 18:2 (kon.) | Japonsko – Kanada 2:14 (kon.)
Nórsko – Fínsko 1:9 (kon.) | Švédsko – Dánsko 25:0 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 6:4 (kon.)
koniec
Slovensko
18:2 (7:0, 6:0, 5:2)
Singapur
Utorok 04.12.2018, 12:45 • O2 Aréna, Praha • Majstrovstvá sveta mužov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov florbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentačné výbery Slovenska a Singapuru. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 12:45.

    V najbližších dňoch sú na programe v poradí 12. Majstrovstvá sveta mužov vo florbale a hostiteľskou krajinou tohto podujatia je Česká republika. Slovensko sa tak môže spoliehať na takmer domáce prostredie a slovenskí fanúšikovia ako aj celé reprezentačné mužstvo verí v účasť vo štvrťfinále.

    Florbal na Slovensku je na vzostupe, od roku 2012 sa naše reprezentačné mužstvo nachádza v elitnej kategórie. Práve v tomto roku sa našim chlapcom podarilo vybojovať historicky najlepší výsledok, ktorým je štvrťfinále. Práve v túto métu dúfa aj náš tréner Petr Koutný, najprv však musíme zvládnuť stretnutia v základnej skupine.

    V spoločnosti Kanady, Japonska a Singapuru sa očakáva postup z prvého miesta. Zo skupiny D postupujú prvé dve mužstvá. Slovensko zvládlo oba doposiaľ odohraté zápasy, keď si poradilo hladko s Kanadou 12:3 a s Japonskom 15:1. Ako favorit tejto skupiny tak napĺňame papierové predpoklady a aj dnes sa očakáva podobné víťazstvo vyšším gólovým rozdielom.

    Singapur zatiaľ milo prekvapuje, keďže dokázal v prvom svojom zápase remizovať s Kanadou 4:4 a následne porazilo Japonsko 9:5. Náš dnešný súper sa tak nachádza na druhom postupovom mieste, ak sa tam chce aj naďalej udržať, bude musieť dnes vyhrať, alebo sa potom spoliehať na pomoc Japonska v zápase proti Kanade.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Mazák (Klobučník) – Řezanina, Koščo, Gašparík, Šefčík, Machara, Moravčík, Krocko, Kriš – Ujhelyi, Grlický, Gál – Dudovič, Pažák, Čonka-Skyba – Kubovič, Katlovský, Mráz – Reguly

    Singapur: Sidhu (Roslan) – Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan, Lee – Lim, Ng, Seow – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Chua

    Rozhodca: Thomas Andersson, Rickard Wissman (obaja Švédsko)
     
    Prajem príjemné športové popoludnie! Aj dnes pokračujú v poradí 12. Majstrovstvá sveta mužov vo florbale a Slovensko čaká posledné vystúpenie v základnej skupine D. Našim súperom bude Singapur a očakáva sa naše ďalšie vysoké víťazstvo. Singapur má ešte šancu na postup, ale buď musí vyhrať nad Slovenskom v tomto zápase, alebo sa potom spoliehať na pomoc Japonska. Do začiatku stretnutia už veľa času neostáva, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname!
     
    Oba reprezentačný výbery sú už spoločne s rozhodcami stretnutia prítomné na palubovke, prvá tretina sa tak čoskoro začne. Prajem vám teda všetkým príjemný športový zážitok!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Prvá tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, pri loptičke je Singapur, ktorý odohrá toto stretnutie v červených dresoch, Slovensko ako favorit stretnutia v modrých.
     
    00:37
    Slovensko dalo gól!
    Aj vstup do tohto stretnutia nám vyšiel výborne, už v prvej minúte sa ujímame vedenia! Gál našiel presnou prihrávkou LUKÁŠA UJHELYIHO, ktorý sam pred brankárom súpera nezaváhal – 1:0!
    Asistencia: Ladislav Gál.
    00:37 Lukáš Ujhelyi (SLO) - 1:0
     
    01:36
    Aktivita Slovenska pokračuje ďalej a veľa nechýbalo, aby sme navýšili naše vedenie! Dudovič sa po presnej prihrávke ocitol vo veľkej šanci, ale loptičku do siete neposlal.
     
    02:26
    Usadili sme sa v pásme súpera a snažíme sa pridať aj druhý gól. Singapur pod veľkým tlakom, ale zatiaľ úspešne odoláva. Sidhu musí byť v neustálom pozore.
     
    03:09
    Súper sa snaží o vysoké napádanie našej rozohrávky, ale do nášho pásma sa Singapur ešte ani poriadne nedostal.
     
    03:28
    Slovensko dalo gól!
    Je tu druhý slovenský gól v sieti súpera! Naši chlapci predviedli peknú kombináciu pred bránkou Singapuru, obrana súpera nechala nepokrytého MICHALA DUDOVIČA a ten strelou z prvej zvyšuje naše vedenie na 2:0!
    Asistencia: Michal Pažák.
    03:28 Michal Dudovič (SLO) - 2:0
     
    04:19
    Stále nepoľavujeme vo svojej aktivite, držíme loptičku na hokejkách a presúvame sa pred bránku súpera. Aj dnes to teda vyzerá na bezproblémové víťazstvo našej reprezentácie.
     
    04:44
    Řezanina to skúsil strelou z väčšej diaľky, Sidhu bol však pozorný a pripisuje si úspešný zákrok. Brankár Singapuru sa dnes zrejme na nedostatok práce sťažovať nebude.
     
    05:14
    Slovensko dalo gól!
    Je tu tretí gól v sieti Singapuru! Slovensko sa presunulo do ďalšieho útoku, k loptičke sa dostal LADISLAV GÁL a po krásnej individuálnej akcii sa dokázal presadiť aj gólovo, keď poslal loptičku pod brvno – 3:0!
    Bez asistencie.
    05:14 Ladislav Gál (SLO) - 3:0
     
    05:14
    Oddychový čas si vyžiadal tréner Singapuru.
     
    06:14
    V zápase a teda v prvej tretine už pokračujeme ďalej, na obraze hry sa nič nemení a aj naďalej diktujeme tempo na palubovke.
     
    06:47
    Slovensko dalo gól!
    Sidhu v bránke Singapuru kapituluje aj štvrtýkrát! Opäť ukážková kombinácia Slovenska v priestore pred bránkou súpera, MARTIN KUBOVIČ parádne nahodil loptičku pred bránku a jeden z reprezentantov Singapuru si ju zrazil do vlastnej siete – 4:0!
    Asistencia: Martin Katlovský.
    06:47 Martin Kubovič (SLO) - 4:0
     
    07:18
    Slovensko dalo gól!
    Dlho netrvalo a Slovensko pridáva do siete súpera svoj piaty gól! K loptičke sa po presnej prihrávke dostal LUKÁŠ UJHELYI a bekhendom zvyšuje na 5:0!
    Asistencia: Ladislav Gál.
    07:18 Lukáš Ujhelyi (SLO) - 5:0
     
    08:45
    Stále trvá naša aktivita v prvej tretine, držíme loptičku na svojich hokejkách a súpera k ničomu vážnemu nepúšťame.
     
    09:39
    V našej bránke dnes dostal priestor Mazák. Zatiaľ si naši brankári čisté konto neudržali a tak verme, že to príde dnes.
     
    10:02
    Veľa nechýbalo a Kubovič mohol navýšiť naše vedenie! Jeho prekvapivá streda z väčšej vzdialenosti bola veľmi nebezpečná, ale do siete si miesto nenašla.
     
    10:49
    Slovensko usadené v priestore pred bránkou súpera, ktorý sa aj naďalej len bráni. Vedenie o päť gólov ešte nemusí nič znamenať, ale to by sa muselo stať veľké prekvapenie, aby sme toto stretnutie nevyhrali.
     
    11:15
    Dostali sme sa už za prvú polovicu prvej tretiny, vyhrávame o päť gólov a zatiaľ si aj držíme čisté konto. Uvidíme, či ešte príde nejaké presné zásahy do konca tejto tretiny.
     
    11:48
    Po veľmi dlhej dobe sme sa museli aj brániť, ale všetko sme bezproblémovo zvládli a berieme si späť loptičku na svoje hokejky.
     
    12:25
    Opäť tak máme možnosť sledovať kombináciu Slovenska v útočnom pásme. Súper sa moc nesnaží o vysoké napádanie tejto našej rozohrávky.
     
    13:09
    Teraz Singapur zblokoval prihrávku a vyrazil do rýchleho brejku. K strele na našu bránku sa odhodlal Lim, jeho bekhend však nebol presný.
     
    13:48
    Ujhelyi mohol dosiahnuť hattrick už v prvej tretine! Řezanina ho našiel krásnou prihrávkou, ale prvý menovaný trafil len bočnú sieť!
     
    13:59
    Tlak Slovenska ešte trval ďalej a Grlický mohol skórovať hneď dvakrát! Ani na jeden pokus však nedokázal dostať loptičku do siete.
     
    14:16
    Vylúčenie v tíme Singapur (Abdul Hafiz Zubir).
     
    15:25
    V presilovke mal veľkú šancu Gašparík, ale v tesnej blízkosti súperovej bránky ani on nedokázal dostať loptičku do siete!
     
    16:02
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko využíva aj svoju druhú presilovku na tomto šampionáte! Gašparík pred malou chvíľou neskóroval, ale teraz presnou prihrávkou našiel LUKÁŠA ŘEZANINU a ten presnou strelou zo strednej vzdialenosti navyšuje naše vedenie na 8:0!
    Asistencia: Ronald Gašparík.
    16:02 Lukáš Řezanina (SLO) - 6:0
     
    16:02
    Singapur v plnom počte.
     
    17:26
    Pomaly sa už blíži záver prvej tretiny, v ktorej podľa očakávania diktuje tempo hry a zatiaľ vyhrávame 6:0!
     
    18:20
    Slovensko sa ešte snaží do konca prvej tretiny skórovať, ale musíme pokoriť pevnú defenzívu súpera.
     
    18:35
    Slovensko dalo gól!
    Predsa len sa nám ešte podarilo skórovať do konca prvej tretiny! Po peknej kombinácii sa dostala loptička na hokejku MICHALA PAŽÁKA a ten krásnou strelou pod brvno zvyšuje na 7:0!
    Asistencia: Michal Dudovič.
    18:35 Michal Pažák (SLO) - 7:0
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:40
    Katlovský vo veľkej šanci zlyhal, ale zrejme sa už skóre zápasu v prvej tretine meniť nebude!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Slovensko podľa očakávania jednoznačne ovládlo prvú tretinu a zaznamenalo v nej sedem gólov, čiže sa jedná o našu najlepšiu tretinu na tomto šampionáte. Uvidíme, čo všetko nám ešte ponúkne zvyšok tohto stretnutia, druhá tretina sa začne približne o 13:31.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na palubovke, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Prostredná tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech našej reprezentácie. Tak sme zvedaví, koľko gólov uvidíme v tejto tretine.
     
    20:38
    K prvej strele na bránku v tejto tretine sa dostal Gál, ale brankár Singapuru vyrazil loptičku do bezpečia. Možno to trocha aj lízalo konštrukciu bránky.
     
    21:10
    Takmer sme prišli v tomto zápase o čisté konto! Súper dokázal prestreliť nášho brankára a loptička poskakovala na bránkovej čiare, výborný Řezanina ju však dostáva do bezpečia!
     
    22:33
    Singapur mierne ožil v druhej tretiny, ale skôr to vyzerá, že naši poľavili. Lim sa dostával do šance, ale napokon dobre zapracovala obrana.
     
    23:19
    Už zajtra čaká našich chlapcov ten najdôležitejší zápas na šampionáte. Bude to osemfinálové stretnutie buď proti Nemecku, alebo Lotyšsku. Na meno súpera si musíme počkať.
     
    23:55
    Slovensko dalo gól!
    Je tu prvý gól našej reprezentácie v druhej tretine! Najmladší hráč nášho výberu Gašparík oklamal obranu súpera, presnou prihrávkou našiel LADISLAVA GÁLA a skúsený slovenský reprezentant zvyšuje na 8:0!
    Asistencia: Ronald Gašparík.
    23:55 Ladislav Gál (SLO) - 8:0
     
    24:31
    Dudovič vo veľkej šanci, ale nedokázal dostať loptičku do siete z bezprostrednej blízkosti súperovej bránky!
     
    25:19
    O osude stretnutia je už rozhodnuté, naši tak troška už vypúšťajú nejaké tie súboje. Singapur sa vďaka tomu dostáva už častejšie do útoku, ale loptičku do našej siete zatiaľ nedostal.
     
    26:13
    Pekná kombinácia našej reprezentácie, Katlovský prepálil aj obrancu súpera, ale loptička sa do site ani v tomto prípade nedostala.
     
    26:27
    Slovensko dalo gól!
    Druhý gól Slovenska v tejto tretine! Machara našiel presnou prihrávkou úplne voľného LUKÁŠA MRÁZA a ten presnou strelou pod brvno nedal brankárovi Singapuru žiadnu šancu – 9:0!
    Asistencia: Matúš Machara.
    26:27 Lukáš Mráz (SLO) - 9:0
     
    27:28
    Čoskoro sa dá očakávať aj príchod našich náhradníkov na palubovku, aby si tak opory dostatočne oddýchli pred zajtrajším stretnutím.
     
    28:12
    Slovensko dalo gól!
    Krásna akcia slovenskej reprezentácie a desiatka je na svete! Dudovič cez celú šírku ihriska prihral na úplne voľného FILIPA ČONKU-SKYBU a ten krásne trafil loptičku, ktorá si našla cestu do siete – 10:0!
    Asistencia: Michal Dudovič.
    28:12 Filip Čonka-Skyba (SLO) - 10:0
     
    29:19
    Aj keď už nehráme naplno, aj tak je radosť pozerať na našu reprezentáciu. Atmosféra v pražskej O2 Aréne je takisto výborná, ľudia sa bavia florbalom.
     
    29:55
    Sidhu si v bránke Singapuru aspoň čiastočne napravil chuť, keď teraz predviedol výborný zákrok pri strele zo strednej vzdialenosti!
     
    30:19
    Dostali sme sa za polovicu druhej tretiny, Slovensko vyhráva nad Singapurom 10:0 a smeruje za jasným postupom do osemfinále.
     
    30:45
    Dnešné stretnutie sleduje 5 237 divákov.
     
    31:06
    Po dlhšej dobe sa v útoku predstavil aj Singapur, ale k strele na nášho brankára to neviedlo. Snáď si dnes Mazák udrží čisté konto, čo pomôže určite celému tímu na psychike do zajtrajšieho stretnutia.
     
    31:37
    Slovensko založilo rýchly brejk a snažilo sa ohroziť bránku súpera strelou, Šefčík si však pomohol faulom. Loptička pre Singapur.
     
    31:52
    V našej bránke došlo k zmene, postaví sa do nej Klobučník. Obaja naši brankári tak budú mať v základnej skupine absolvovanú rovnakú porciu minút.
     
    32:45
    Opäť kombinujeme v pásme súpera, ale ťažšie sa nám teraz presadzuje cez obranu Singapuru. Popravde, nemáme sa ani kam ponáhľať.
     
    33:06
    Škoda tejto situácie, Mráz dostal dobrú prihrávku na svoju hokejku, ale jeho strela tesne míňa priestor singapurskej bránky.
     
    33:27
    Vylúčenie v tíme Singapur (Muhammad Syazni Ramlee).
     
    33:52
    Slovensko dalo gól!
    Aj túto presilovku dokázalo Slovensko využiť a tak v početnej výhode na tomto šampionáte máme stopercentnú bilanciu! Řezanina našiel presnou prihrávkou MICHALA DUDOVIČA a ten dáva náš jedenásty gól v tomto zápase – 11:0!
    Asistencia: Lukáš Řezanina.
    33:52 Michal Dudovič (SLO) - 11:0
     
    33:52
    Singapur v plnom počte.
     
    34:39
    Stále trvá naša aktivita v pásme súpera. Uvidíme, či sa nám ešte podarí skórovať do konca prostrednej tretiny.
     
    35:15
    Teraz sme boli vyhnaní z pásma súpera, ale aj naďalej ostávame pri loptičke a snažíme sa založiť ďalšiu vydarenú útočnú akciu.
     
    35:49
    Škoda tejto situácie, pred bránkou súpera sme prekombinovali a do zakončenia sme sa už neodstali. Naďalej však ostávame pri loptičke.
     
    35:55
    Slovensko dalo gól!
    Teraz sa však už radujeme z ďalšieho presného zásahu! FILIP ČONKA-SKYBA parádnym spôsobom odobral súperovi loptičku a jednoducho sa stým nepáral a dáva náš dvanásty gól v tomto stretnutí – 12:0!
    Bez asistencie.
    35:55 Filip Čonka-Skyba (SLO) - 12:0
     
    36:29
    Pomaly sa už blíži záver druhej tretiny, stále trvá naša aktivita a nachádzame sa v pásme súpera.
     
    37:11
    Slovensko dalo gól!
    Trinásty presný zásah v singapurskej sieti! Moravčík sa dostal k loptičke a vyskúšal to tvrdou strelou, ktorú brankár súpera len vyrazil pred seba a úspešnou dorážkou sa prezentoval LUKÁŠ MRÁZ – 13:0!
    Asistencia: Erik Moravčík.
    37:11 Lukáš Mráz (SLO) - 13:0
     
    37:21
    Súper si vyžiadal ešte opakovaný záber, ale tento gól nemal prečo neplatiť. Na palubovke sú už aj náhradníci, práve jeden z nich Reguly mal veľký podiel na prechádzajúcom góle.
     
    38:10
    Po loptičku sme si teraz museli až za svoju bránku, ešte skúšame niečo vymyslieť v samom záver prostrednej tretiny tohto stretnutia.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme strelili o jeden gól menej ako v tej prvej, vyhráme však výrazným rozdielom 13:0 a už len ostáva dohrať poslednú tretiu tretinu, ktorá sa začne približne o 14:15.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na palubovke, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Rozbehla sa nám už posledná tretina tohto stretnutia, buly v prospech našej reprezentácie. Vo formáciách Slovenska je hneď viacero zmien.
     
    41:09
    Úvodné sekundy tretej tretiny vyzneli v prospech Singapuru, trocha sme sa stiahli do obrany.
     
    41:29
    Loptička je však už na našich hokejkách, snažíme sa tak zavrieť súpera v jeho pásme a pridať následne ďalší presný zásah v jeho sieti.
     
    41:50
    K strele na bránku sa napokon dostal Dudovič, ale Sidhu si pripisuje úspešný zákrok.
     
    42:46
    Ale opäť sa musíme brániť, Singapur sa dostal do nášho pásma, brankára Klobučníka však zatiaľ ohroziť nikto nedokázal.
     
    43:08
    Slovensko dalo gól!
    Prvý gól Slovenska v tretej tretine, celkovo už náš štrnásty v tomto zápase! Mráz nahadzoval loptičku na súperovu bránku a úspešnou dorážkou sa prezentuje MARTIN KATLOVSKÝ – 14:0!
    Asistencia: Lukáš Mráz.
    43:08 Martin Katlovský (SLO) - 14:0
     
    44:08
    Pomaly začíname atakovať naše najvyššie víťazstvo na tohtoročnom šampionáte. Japonsko sme zdolali 15:1, snáď ešte tie dva presné zásahy naši chlapci pridajú.
     
    45:01
    Slovensko dalo gól!
    Ďalší gól slovenska je tu a máme tu aj hattrick! FILIP ČONKA-SKYBA dostal prihrávku ako na zlatom podnose pred opustenú bránku súpera a zvyšuje vedenie Slovenska na 15:0!
    Asistencia: Michal Dudovič.
    45:01 Filip Čonka-Skyba (SLO) - 15:0
     
    45:39
    Jeden gól nás tak delí od najvyššieho víťazstva v skupine. Ostáva tak dohrať toto stretnutie a pomaly sa začať sústrediť na zajtrajšie osemfinále, ktoré sa už odohrá v poludňajších hodinách.
     
    46:46
    Singapur dal gól!
    Najlepší strelec Singapuru na tomto šampionáte nám zobral čisté konto! Shaharudin dobre vypálil na našu bránku, Klobučník vyrazil loptičku len pred seba a JUIN JIE NG ju dorazil do siete – 15:1!
    Asistencia: Akmal Shaharudin.
    46:46 Juin Jie Ng (SIN) - 15:1
     
    47:46
    Tak aj v tomto zápase sme si napokon čisté konto neudržali, podobne ako v tých dvoch prechádzajúcich sme ho stratili až v tretej tretine. Menšia chybička krásy to je, ale na našom výbornom výkone to nič nemení.
     
    48:05
    Podobným výsledok sa skončilo aj stretnutie proti Japonsku. Sme tak ešte zvedaví, či nejaké presné zásahy uvidíme a samozrejme najlepšie v súperovej sieti.
     
    48:24
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Ronald Gašparík).
     
    48:45
    Singapur hrá svoju prvú presilovku v tomto zápase. Gašparík dostal dve minúty za zdržiavanie hry a tak verme, že toto oslabenie úspešne zvládneme.
     
    49:24
    Prvá polovica tejto presilovky Singapuru nič zaujímavého neponúkla, súpera sme nepustili ani k zakončeniu na našu bránku.
     
    49:45
    Stalo sa tak až teraz, Zubirov pokus však zblokoval jeden z našich obrancov. Určite je dobre si vyskúšať aj oslabenie, možno sa nám to do zajtrajšieho zápasu zíde.
     
    50:24
    Slovensko v plnom počte.
     
    51:15
    Dostali sme sa za polovicu tretej tretiny, hrá sa už iba o konečnú podobu skóre. Zároveň to je aj naše posledné vystúpenie v základnej skupine a už takéto vysoké víťazstva zrejme neuvidíme na strane Slovenska.
     
    52:04
    Singapur dal gól!
    Je tu druhý gól v našej sieti! Singapur sa rýchlo presunul do útoku, Pasupathy našiel výbornou prihrávkou pred našou bránkou SIRAAJA RAMADHANA a ten pomedzi nohy nášho brankára dostáva loptičku do siete – 15:2!
    Asistencia: Vignesa Pasupathy.
    52:04 Siraaj Ramadhan (SIN) - 15:2
     
    53:06
    Snáď sa nám ešte podarí skórovať, aby sme zaznamenali v skupine najvyššie víťazstvo. Ostáva dohrať záverečné minúty tohto stretnutia.
     
    53:46
    Nachádzame sa v pásme súpera s loptičkou na hokejkách, ale nedarí sa nám teraz v streľbe. Singapur sa snaží vyrážať do rýchleho brejku.
     
    54:22
    Náš súper sa snaží aj o vysoké napádanie, čo nám teraz robí menšie problémy. Už vidno, že Slovensko záver zápasu vypúšťa, súper sa to snaží využiť ešte na kozmetické prikrášlenie výsledku.
     
    55:29
    Vraciame sa však späť na polovicu súpera. Uvidíme, či sa nám podarí ešte pridať nejaký ten gólik do singapurskej siete.
     
    55:46
    Vylúčenie v tíme Singapur (Joshua Seow).
     
    56:02
    Slovensko hrá druhú presilovku v tomto zápase. Možno sa črtala zaujímavá možnosť siahnuť k hre bez brankára, ale napokon k tomu nedošlo.
     
    56:31
    Slovensko dalo gól!
    Predsa len sa nám ešte podarilo skórovať a tam to bude naše najvyššie víťazstvo v skupine! Řezanina našiel presnou prihrávkou FILIPA ČONKU-SKYBU a ten bombou dáva svoj štvrtý gól v tomto zápase – 16:2!
    Asistencia: Lukáš Řezanina.
    56:31 Filip Čonka-Skyba (SLO) - 16:2
     
    57:10
    Reguly sa mohol dočkať gólu! Dostal krásnu prihrávku pred bránku súpera, ale loptičku poslal len do ležiaceho brankára.
     
    58:13
    Slovensko dalo gól!
    Po tejto krásnej akcii však už skórujeme! LADISLAV GÁL predviedol fenomenálnu akciu, keď ukázal svoje šikovné ruky, oklamal obranu súpera a z otočky dáva hattrick – 17:2!
    Bez asistencie.
    58:13 Ladislav Gál (SLO) - 17:2
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tohto stretnutia!
     
    59:23
    Trestné strieľanie pre Slovensko! Bude z toho osemnásty gól?
     
    59:23
    Slovensko dalo gól!
    Áno! MICHAL DUDOVIČ sa chopil tohto trestného strieľanie excelentne a dáva náš osemnásty gól v tomto stretnutí – 18:2!
    59:23 Michal Dudovič (SLO) - 18:2
     
    Koniec zápasu.
     
    Zrodilo sa najvyššej víťazstvo Slovenska v elitnej divízii MS vo florbale! Nad Singapurom vyhrávame o šestnásť gólov, keď sme ho zdolali výsledkom 18:2 a stávame sa tak jednoznačným víťazom našej základnej skupiny. Postupujeme tak podľa očakávania do osemfinále, kde bude našim súperom Lotyšsko alebo Nemecka. Na meno súpera si budeme musieť ešte počkať, ale toto stretnutie by sa malo odohrať zajtra o 10:00 SEČ.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (14:49:44)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 1. Ujhelyi (Gál), 4. Dudovič (Pažák), 6. Gál, 7. Kubovič (Katlovský), 8. Ujhelyi (Gál), 17. Řezanina (Gašparík), 19. Pažák (Dudovič), 24. Gál (Gašparík), 27. Mráz (Machara), 29. Čonka-Skyba (Dudovič), 34. Dudovič (Řezanina), 36. Čonka-Skyba, 38. Mráz (Moravčík), 44. Katlovský (Mráz), 46. Čonka-Skyba (Dudovič), 57. Čonka-Skyba (Řezanina), 59. Gál, 60. Dudovič (t.s.) – 47. Ng (Shaharudin), 53. Ramadhan (Pasupathy)


    Slovensko: Mazák (Klobučník) – Řezanina, Koščo, Gašparík, Šefčík, Machara, Moravčík, Krocko, Kriš – Ujhelyi, Grlický, Gál – Dudovič, Pažák, Čonka-Skyba – Kubovič, Katlovský, Mráz – Reguly.
    Singapur: Sidhu (Roslan) – Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan, Lee – Lim, Ng, Seow – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Chua.

    Rozhodca: Thomas Andersson, Rickard Wissman (obaja Švédsko)

    Diváci: 5 237