Trenčín – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Nitra – Poprad 7:2 (kon.) | Zvolen – Detva 4:3 (po pr.)
Miškovec – Košice 1:2 (0:1 po s.n.) | Budapešť – B. Bystrica 3:6 (kon.)
koniec po predl.
HKM Zvolen
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
HK DOXXbet Detva
Piatok 23.11.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:39
    Zvolen dal gól!
    Je rozhodnuté! Jemná žabička od Michala Chovana medzi kruhmi našla presne hokejku PETRA OBDRŽÁLKA a ten puk okamžite poslal pod brvno. Druhá využitá presilovka Zvolena.
    Asistencie: Michal Chovan a Rastislav Špirko.
     
    52:22
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa neustále snažia o vyrovnanie a boli práve odmenení. Špirko vybojoval puk pri mantineli prihral ho MICHAELOVI VANDASOVI medzi kruhy. Ten vystrelil a Zalivin mal zrejme zakrytý výhľad, lebo táto nie veľmi podarená strela nakoniec končí v sieti.
    Asistovali: Rastislav Špirko a Michal Chovan.
     
    49:51
    Detva dala gól!
    A Detvania opäť vedú. Kapitán Medveďov JOZEF SLÁDOK expertnou strelou vymietol Skapskimu pravý vinkeľ a domáci musia opäť doháňať náskok súpera.
    Asistencie: Michal Murček a Peter Hraško.
     
    41:36
    Detva dala gól!
    Hostia práve vyrovnali. Puk sa dostal na modrú čiaru k Sládokovi, ten vystrelil a MARTIN ĎALOGA tečoval medzi kruhmi jeho strelu do siete.
    Asistovali: Jozef Sládok a Michal Murček.
     
    39:00
    Zvolen dal gól!
    Expresne rýchly verdikt videorozhodcu a hlavného rozhodcu. Vandas sa natlačil pred bránu obišiel ju a následne puk doklepol do siete najlepší strelec súťaže MILAN KYTNÁR.
    Asistencie: Davis Vandane a Michal Chovan.
     
    20:27
    Zvolen dal gól!
    Využitá presilovka HKM. MICHAL VANDAS nevedel čo s pukom za bránkou a keďže mu hostia nevenovali pozornosť drzo si to namieril pred bránu. Natlačil sa pred Zalivina a puk poslal do siete.
    Asistoval Rastislav Špirko.
     
    19:51
    Detva dala gól!
    Pufahl dostal pukom do hrude a sklátil sa na ľad, domáci tak prišli o jedného obrancu. Následne od modrej nahodil puk na bránu Frederik Fekiač. Strelu tečoval pred bránou Puliš a puk sa tak dostal na hokejku MICHALA MURČEKA, ktorý strieľa 9 sekúnd pred koncom úvodný gól zápasu.
    Asistovali: Radovan Puliš a Frederik Fekiač.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Vandas (Špirko), 39. Kytnár (Vandane, Michal Chovan), 53. Vandas (Špirko, Michal Chovan), 64. Obdržálek (Michal Chovan, Špirko) – 20. Murček (Puliš, F.Fekiač), 42. Ďaloga (Sládok, Murček), 50. Sládok (Murček, Hraško)


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Pufahl, Pöyhönen – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Šišovský, Lušňák, Obdržálek – Zuzin, Kytnár (A), Mich.Chovan (C) – Marcinek, Holovič, S.Petráš (tréner – A.Podkonický)
    HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – Mar.Chovan (A), Kuklev, Sládok (C) Hraško, F.Fekiač, Gachulinec, Šimon – Ščurko (A), Murček, Puliš – Ďaloga, V.Fekiač, Gašpar – Tibenský, Mat.Chovan, Žilka – Král, Valent, M.Surový – Giľák (tréner – J.Turek)

    Rozhodca: Goga, D.Konc st. – Kacej, Vyšný (video – Majling)

    Diváci: 2883