Trenčín – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Nitra – Poprad 7:2 (kon.) | Zvolen – Detva 4:3 (po pr.)
Miškovec – Košice 1:2 (0:1 po s.n.) | Budapešť – B. Bystrica 3:6 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 23.11.2018, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:29
    Trenčín dal gól!
    MAREK HECL dnes so zlatou prilbou a tá mu svedčí. Zobral to teraz v presilovke na seba, potiahol akciu do pásma, nakorčuľoval medzi kruhy a presne trafil k žŕdke.
    Asistencie: Matúš Holenda, Michal Valent
     
    40:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Trenčania prehrali súboj pri mantineli, na pravom kruhu ostal nepokrytý RÓBERT HUNA a pohotovo prestrelil Michala Valenta. Výborný nástup Liptákov do tretiny.
    Asistencia: Martin Kriška
     
    22:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Presilovku dokázali hostia využiť, presne sa trafil od modrej TOMÁŠ NÁDAŠDI. Valent na jeho príklep nedokázal zareagovať, keďže mal sčasti zakrytý výhľad.
    Asistencie: Marek Uram, Alex Košecký
     
    21:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Trenčania prepadli v strednom pásme, prečíslenie 2 na 1 vyriešil presnou strelou ALEX TAMÁŠI, ktorý z pravého kruhu prekonal Valenta strelou okolo vyrážačky.
    Asistencie: Marek Uram, Tomáš Nádašdi
     
    19:05
    Trenčín dal gól!
    Mladík Luhový sa vrátil z trestnej lavice, kde odpykával trest lavičky, zabojoval o puk v útočnom pásme, potom vystrelil z otočky, odrazený puk sa dostal na modrú k obrancovi MARTINOVI RÝGLOVI, ktorý využil zakrytý výhľad brankára a trafil horný roh bránky.
    Asistencia: Michal Luhový
     
    15:18
    Trenčín dal gól!
    Trenčania podnikli rýchly protiútok, Sádecký prenechal puk Bartovičovi a ten sa skvele zorientoval v útočnom pásme, prihral do druhej vlny MAREKOVI HECLOVI a ten spomedzi kruhov prestrelil brankára.
    Asistencie: Milan Bartovič, Boris Sádecký
     
    00:31
    Trenčín dal gól!
    Veľká chyba skúseného obrancu Suchého, ktorý riskantne vyvážal puk spoza svojej brány, Trenčania ho vybojovali, po strele Rýgla od modrej vyrazený puk pred bránkovisko prvý dostihol BRANKO RADIVOJEVIČ a rozhodeného brankára prekonal prízemnou strelou.
    Asistencia: Martin Rýgl

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Radivojevič (Rýgl), 16. Hecl (Bartovič, Sádecký), 20. Rýgl (Luhový), 48. Hecl (Holenda, Valent) – 22. Tamáši (Uram, Nádašdi), 23. Nádašdi (Uram, Košecký), 41. Rob.Huna (Kriška)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Rýgl, Krejčí, Bohunický, Luža, Kovář, Holenda, Frühauf – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, M.Hecl – T.Varga, R.Dlouhý, O.Mikula – D.Hudec, J.Švec, J.Pardavý ml. – Luhový
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (21.Kislicyn)– Suchý, Kurali, Mezovský, Nádašdi, Košecký, J.Nemec, M.Bača, Fereta – Rob.Huna, Rich.Huna, Kriška – Vybíral, Tamáši, Uram – Lištiak, Piatka, Heikkila – Žiak, Oško, Uhrík

    Rozhodca: Fridrich, Rencz – Výleta, Soltész

    Diváci: 2456