Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec
DVTK Miškovec
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Streda 14.11.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:38
    Miškovec dal gól!


    Domáci sa opäť ujímajú vedenia. NIKANDROSZ GALANISZ sa dokázal najlepšie zorientovať pred bránkoviskom Valenta, kde dokázal puk tečovať a brankár hostí tak bol bez šance.
    Asistencie: Bence Szirányi, János Vas.
     
    45:52
    Trenčín dal gól!


    A je vyrovnané. JIŘÍ GULA sa dostal k strele od modrej čiary a tá sa zastavila až v sieti Adorjánovej brány. Skóre tohto duelu je tak opäť vyrovnané.
    Asistencie: Peter Ölvecký, Branko Radivojevič.
     
    34:43
    Trenčín dal gól!


    Hostia dokázali znížiť, keď využili presilovú hru. BORIS SÁDECKÝ dokázal tesne pred bránkoviskom tečovať Holendovú strelu od modrej čiary a Adorján už nemal šancu zasiahnuť.
    Asistencie: Matúš Holenda, Milan Bartovič.
     
    32:22
    Miškovec dal gól!


    Domáci zvyšujú svoj náskok. Ďalšie prečíslenie domácich už končí gólom, keď MÁRK MISKOLCZI už nemal problém poslať puk do odkrytej brány.
    Asistencia: Ryan Harrison.
     
    22:12
    Miškovec dal gól!


    Domáci otvárajú skóre tohto stretnutia, keď využili presilovú hru. JAMESON MILAM sa dostal k strele z veľkého uhla a tá sa cez malú štrbinu vo výstroji Valenta dostala až do siete.
    Asistencia: Bálint Magosi.

    Pavel Pytliak

    Góly a asistencie: 23. Milam (Magosi), 33. Miskolczi (Harrison), 52. Galanisz (Szirányi, Vas) – 35. Sádecký (Holenda, Bartovič), 46. Gula (Ölvecký, Radivojevič)


    DVTK Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi, Milam, Láda, Slovák, Vojtkó – Magosi, Loiseau, Kulmala – Pance, Vas, Somogyi – Miskolczi, Galanisz, Harrison – Ritó, Hajós, Vincze
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Rýgl, Krejčí, Bohunický, Holenda, Gula, Kovar, Luža, Pardavý – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga, Bližňák, Švec – Hudec, Dlouhý, Mikula

    Rozhodca: Novák, Jonák – Bogdaň, Smrek – Lauff (video)