Švédsko – Švajčiarsko 8:0 (kon.) | Fínsko – Česko 4:3 (kon.)
koniec
Fínsko
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Česko
cz Sobota 10.11.2018, 19:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj piatich krajín (U18)
Partner:
     
    57:21
    Mohlo být rozhodnuto, Finové trefili tyčku! České naděje na bodový zisk teď zachránila branková konstrukce!
     
    54:44
    Komplikace pro národní tým! Kapitán Radek Mužík (CZE) míří na trestnou lavici za sekání, domácí tak čekají dost perné chvíle.
    49:43 Radek MUŽÍK - 4:3
     
    49:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skoro jakoby mne čeští hokejisté slyšeli! Z poměrně nenápadného výpadu se prosazuje RADEK MUŽÍK a Češi se tak v polovině závěrečné dvacetiminutovky opět vrací do zápasu! Bez asistence.
     
    47:33
    Velká škoda! Ve vlastním oslabení se do úniku dostal jeden z domácích hráčů, jehož zakončení připravený Randelin vykryl betonem.
     
    45:57
    Ondřej Pšenička (CZE) si teď nějakou dobu nezahraje, rozhodčí jej za podražení odsuzují k dvouminutovému pobytu na trestné lavici.
     
    34:33
    A už to mohlo být jen o jeden gól! Pytlík teď udělal z Finů kužely a prokličkoval se až před Randelina, nakonec ale zakončil mimo klec!
    33:44 Martin BERÁNEK - 4:2
     
    33:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, domácí snižují! Opět u toho byl MARTIN BERÁNEK, který se propracoval na hranici brankoviště a po převzetí Peterkovy přihrávky okamžitě usměrnil pryž do klece! Asistence: Jonáš Peterek.
    32:39 Juuso PÄRSSINEN - 4:1
     
    32:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Atmosféra v Kravařích je dosti ponurá, Finové ve vlastním oslabení zvyšují na 4:1. Stejně jako v první třetině se do nájezdu dostal JUUSO PÄRSSINEN a ani tentokrát se nemýlil. Češi tak prohrávají už o tři góly, to není dobré. Bez asistence.
     
    30:45
    Hadamczikovi svěřenci si opět zahrají přesilovou hru, tentokrát jim jí svým podražením nadělil Antti Tuomisto (FIN). Uvidíme kontaktní gól?
     
    25:27
    Početní výhoda ale rázem končí! Za nedovolené bránění Kalle Laponen (FIN) je z kluziště vykázán za nedovolené bránění, uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    25:12
    A další přesilovka pro Marttilovi sveřence. Jaromír Pytlík (CZE) se v rohu kluziště dopustil podražení a dostává za to od sudích dvouminutový trest.
    22:17 Patrik PUISTOLA - 3:1
     
    22:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané znovu odskakují do dvoubrankového trháku, využitá přesilovka! Na mezikruží se uvolnil PATRIK PUISTOLA, který přesnou střelou rozvlnil síť domácí svatyně – 3:1! Asistence: Henri Nikkanen.
     
    20:56
    Hosté aktivitou donutili soupeře faulovat, Hadamczikův výběr si zahraje oslabení. Ondřej Volrán (CZE) je za podražení u mantinelu na dvě minuty ven.
     
    14:08
    Přesilovka skončila, Češi budou muset vzápětí bránit oslabení. Za hákování putuje na trestnou lavici Radek Kučeřík (CZE), který tam stráví dvě minuty.
     
    11:42
    Přesilovka pro český výběr! Dvě minuty za podrážení dostává gólman Eetu Randelin (FIN), jehož trest na něj už jede odpykat Miiko Petman.
     
    11:36
    Kravařské hale se teď zatajil dech, domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho! Severská obrana nakonec akci zneškodnila.
    09:10 Martin BERÁNEK - 2:1
     
    09:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí ale záhy odpovídají a snižují finský náskok! Po vhazování před Randelinem se ke kotouči dostal MARTIN BERÁNEK, který strážce svatyně zaskočil slabší střelou mezi betony a kontaktní gól byl na světě – 2:1. Asistence: Jan Bernovský.
    08:18 Santtu HAKANEN - 2:0
     
    08:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A skandinávský výběr vede už o dvě branky! Intonen pronikl do pásma po levém křídle, projel až do bezprostřední blízkosti brankoviště a zakončil, přičemž odražený kotouč po Škorpíkově zákroku betonem do sítě doklepl SANTTU HAKANEN. Asistence: Aarne Intonen.
    01:51 Juuso PÄRSSINEN - 1:0
     
    01:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nešťastný vstup do utkání pro Hadamczikovu partu! Česká obrana teď úplně zapomněla na JUUSU PÄRSSINENA, který se dostal do úniku a nájezd přetavil v první gól zápasu. Škorpík tak rychle přichází o čisté konto. Asistence: Aku Räty.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 2. Pärssinen (Räty), 9. Hakanen (Intonen), 23. Puistola (Nikkanen), 33. Pärssinen – 10. Beránek (Bernovský), 34. Beránek (Peterek), 50. Mužík


    Fínsko: Randelin (Taponen) – Räsänen (C), Hatakka, Holtinkoski, Tuomisto, Koskenkorva, Loponen, Lehtinen – Puistola, Saarela, Simontaival – Aaltonen (A), Nikkanen (A), Petman – Räty, Pärssinen, Miettinen – Hakanen, Intonen, Tieksola – Mäntykivi.
    Česko: Škorpík (Pařík) – Poizl, Volráb, Klodner, Tureček, Homola, Kučeřík (A), Žůrek, Suhrada – Rychlovský, Peterek, Mužík (C) – Koffer, Pytlík (A), Raška – Beránek, Bernovský, Pšenička – Hrubec, Čmiel, Čížek.

    Rozhodca: Hejduk, Vrba – Polák, Rampír.

    Diváci: 1 098