Rusko – Slovensko sk 2:1 (kon.)
koniec
Rusko
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Slovensko
Sobota 10.11.2018, 17:00 • König Palast, Krefeld (Nemecko) • Nemecký pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:05
    Rusko dalo gól!
    Tkačov vysunul krížnou prihrávkou KONSTANTINA OKULOVA, ktorý prešiel po ľavom krídle a z kruhu perfektne umiestnenou strelou prekonal Janusa a dostáva Rusov do vedenia.
    Asistencie: Tkačov, Demidov.
     
    13:50
    Rusko dalo gól!
    Nápor ruskej zbornej je premenený na vyrovnávajúci gól. Naša chyba rezultovala k ruskému prečísleniu 2 na 1, Manukyan posunul puk pred bránku NIKITOVI MICHAJLOVOVI, ktorý popri Janusovej vyrážačke skóroval.
    Asistencia: Arťom Manukyan, Michail Malcev.
     
    08:13
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti sa dostávajú do vedenia! Mikuš poslal puk z obranného pásma po mantineli dopredu ANDREJOVI KUDRNOVI, ktorý nabral rýchlosť po krídle, perfektne sa natlačil pred bránku. Najprv strieľal do betónov, ale potom strelu ideálne zblízka dorazil.
    Asistencia: Juraj Mikuš.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 14. Michajlov (Manukyan, Malcev), 42. Okulov (Tkačov, Demidov) – 9. Kudrna (Mikuš)


    Rusko: Demčenko (Serebrjakov) – Zemčonok, Rukavišnikov (A), Demidov, Šaripzyanov, Rafikov, Judin, Isajev, Abrosimov – Kručinin, Prochorkin (C), Čibisov – Tkačov, Svetlakov (A), Okulov – Kazakov, Iľjin, Kajumov – Malcev, Manukyan, Michajlov
    Slovensko: Janus (Košarišťan) – Ďaloga, Čerešňák, Rosandič, Chovan, Malec, Mikuš, Grman, Gernát – Bondra, Sukeľ, Lantoši – Puliš, Krištof (A), Šoltés – Kudrna, Kytnár (A), Rapáč – Lunter, Špirko, Svitana