Lipt. Mikuláš – Žilina 6:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Košice – Nitra 6:1 (kon.)
Trenčín – Detva 2:4 (kon.) | B. Bystrica – Miškovec 3:1 (kon.) | Budapešť – Zvolen 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
MAC Budapešť
2:3 (0:2, 2:0, 0:0 - 0:1)
HKM Zvolen
Nedeľa 04.11.2018, 18:00 • Ice rink MAC Budapest, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:46
    Zvolen dal gól!
    Peter Šišovský posunul puk na lepšie postaveného MICHALA CHOVANA, ktorý svojou strelou rozvlnil sieť, a tak určil víťaza zápasu. HKM Zvolen víťazí v dnešnom stretnutí 3:2 po predĺžení. Asistencie: Peter Šišovský, Petr Ulrych.
     
    38:21
    Budapešť dáva gól!
    Máme možnosť sledovať obrovskú radosť na strane domácich, ktorým sa v priebehu troch minút podarilo vyrovnať dvojgólové manko. Tým šťastným strelcom sa stáva JESSE RAY DUDÁS. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Keegan Dansereau, Jared Brown.
     
    35:27
    Budapešť dáva gól!
    Domácim sa predsalen podarilo znížiť nepriaznivý stav stretnutia. Postaral sa o to ÁKOS SZIGETI, ktorý dokázal zúžitkovať presnú prihrávku Burta Camerona a presne zakončiť. Stav duelu je tak 1:2! Asistencia: Cameron Burt.
     
    16:45
    Zvolen dal gól!
    Hostia idú do dvojgólového vedenia, a to po zásluhe hráča DAVIS JAKE JOSEPH VANDANE, ktorý zúžitkoval presnú prihrávku Michaela Vandasa a následne presne zakončil. Stav stretnutia je 0:2! Asistencie: Michael Vandas, Peter Šišovský.
     
    09:29
    Zvolen dal gól!
    David Ružička svojou prihrávkou našiel MARCA HALAMA, ktorý z bezprostrednej blízkosti prekonal domáceho gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: David Ružička, Rastislav Špirko.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 36. Szigeti (Cameron), 39. Dudás (Dansereau, Brown) – 10. Halama (Ružička, Špirko), 17. Vandane (Vandas, Šišovský), 64. Chovan (Šišovský, Ulrych)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Bugár, Pozsgai, Fejes, Burt, Dudás, Vokla, Szigeti – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbócs, Nagy, Kreisz – Szabad, Majoross, Odnoga
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Ulrych, Vandane, Ružička, Zeleňák, Poyhonen, Drgoň – Špirko, Halama, Vandas – Šišovský, PetráŠ, Lušňák – Zuzin, Kytnár, Chovan – Andrisík, Halama, Marcinek

    Rozhodca: Konc st., Goga – Konc ml., Výleta